Trött

Idag är jag trött. Jag har nämligen haft väldigt mycket sammandragningar dom senaste dagarna och igår började jag få väldigt ont i ryggen också. Så vi ringde in till bb sthlm och frågade vad vi skulle göra och då ville dom att vi skulle komma in på en koll. Så vid halv 11 var vi där, och då blev jag kopplad till någon maskin och grejer, och sen kom en läkare och gjorde gyn undersökning och sånt. Det var iallafall ingen fara med lillen så vi fick åka hem igen, var hemma vid halv 1 tror jag. Och sen skulle vi ju upp till barnmorskan imorse så det blev inte så mycket sömn inte. Sen fick vi inte träffa våran vanliga barnmorska idag heller. Men iallafall så är allt bra med Antonio, och jag ligger fortfarande på övre kurvan. Sf måttet var 31 tror jag.
För i övrigt var jag och Charlie på stan igår. Skulle köpa vantar och mössa till bebisen men det blev en åkpåse, skor och en kofta till honom också. Ska visa bild någon dag.
Idag så händer det väl inte så mycket, jag håller på och tvättar och sen ska jag nog sova några timmar. Jag är så otroligt trött så det finns inte.

Snart är han här.

Jaha, här var det längesedan man skrev något. Sen sist så har vi bestämt oss för att säga upp lägenheten och bo kvar här på skyttegatan, för att istället köpa en lägenhet framåt våren. Vilket känns otroligt skönt om jag ska vara ärlig, förstår inte hur vi hade tänkt att jag skulle orka flytta och ta hand om ett helt hushåll själv just nu? Vi har iallafall bytt sovrum och målat om, köpt nya möbler osv. Sen har vi iof målat hela lägenheten och fixat iordning men ändå. Så spjälsäng och skötbord är inköpt och på plats. Vagnen står i hallen och bara väntar på bebis. Och kläder har han hur mycket som helst, så det ända som saknas är babyskyddet (bilbarnstolen) och det ska inhandlas den här månaden. Imorgon går jag in i vecka 30, så det är bara 10 veckor kvar nu, vilket känns som otroligt lite tid. Sen är det ju meningen att vi ska vara redo för att ett litet barn ska komma till oss och stanna resten av livet.
Sista dagen i vecka 29 ;

RSS 2.0