Tisdag

Idag har det inte hänt mycket, Charlie var hemma idag för han var lite sjuk. Jag och Hugo hade tänkt åka till norrtälje idag men det får bli imorgon istället. Hugo har redan somnat iallafall, redan för en timme sedan. Igår vägrade han sova och är han uppe efter 8 så blir han så jäkla övertrött och det är ju inte så himla kul att ha med honom att göra då.. Han somnade vid 9 iallafall och sen vaknade han kl 12, kl 1, kl 2, kl 3 och kl 4 var det dags att gå upp tydligen. Kan ju säga att det inte var någon rolig natt, men Charlie gick upp vid 6 och tog Hugo iallafall. Så jag fick sova några timmar iallafall. Nu står iallafall gubben min och lagar mat och jag latar mig. Halvkollar på halv 8 hos mig och funderar på om man ska ta sig ett glas vin kanske? Tänker ta sovmorgon imorgon för Charlie kör in oss till norrtälje runt halv 10 typ. Då kan man ju sova iallafall till halv 9. Skönt! :) Sen ska vi ju in till norrtälje på fredag för då ska vi till bvc. Har inte varit där sedan han fick 3 månaders sprutan och jag tycker att det ska bli skit jobbigt att gå dit igen. Tyckte att hon skötte det jätte dåligt och stackars Hugo tyckte inte heller att det var så kul, så nu fasar vi inför 5 månaders sprutan. Tur att Charlie kan följa med. Sen ska vi in till norrtälje på lördag med och hjälpa min mamma att flytta och så ska vi väl storhandla.

Tänder

Ja här händer det inte så mycket inte. Vi har lagt upp en annons på katterna, Hugo är så rosslig och jag tror att det är allergi. Vi har iallafall fått bort två och dom ska lämnas i helgen. Känns iallafall jätte bra för det verkar som om dom kommer till så bra hem. Jag har ju inte så mycket tid för dom längre så dom har det ju inte så himla bra här heller. Kul ändå att om man lägger upp en annons om kattungar är det typ bara skitfolk som svarar och när man lägger upp en om vuxna katter så är det bara bra folk som nappar? Iallafall, vi ska väl ta och äta lite lunch snart, Hugo ska få blåbärspuré och jag ska få någon form av kyckling. Sen måste jag ta itu med städning osv så får vi väl se hur det går. Hugo är rätt ledsen och rastlös idag, tänderna gör sig påminda tror jag. Man ser ju att dom är påväg, jobbigt bara att det tar sån tid. Han sover iallafall jätte orolig så han är övertrött och kinkig.

Är det okej att skriva vad man vill till folk?

Ja det blev ju inte så mycket mer bloggande direkt. Har inte haft tid känns det som. Vi firade iallafall påsk hemma hos Charlies föräldrar på långfredagen och sen hade vi lite påsk för oss själva på lördagen. Sen i söndags var Madde och Sebbe och hälsade på och sen åkte vi in till norrtälje och gick ut på krogen, så Hugo fick vara med mormor. Sen dess har det väl inte hänt så mycket. Det var väldigt skönt att ha Charlie hemma så många dagar i rad. Så skönt att kunna ta en paus när man vill eller typ kunna gå på toan när man vill. Hugo skriker nämligen så fort han inte ser en och det blir rätt påfrestande, speciellt när Charlie är borta så mycket. Han åker ju vid 9 och kommer hem runt 22. Idag har jag iallafall hunnit få undan lite tvätt och städat nästan hela hemmet. Det är ju så jäkla mycket att göra. Hugo kan förresten nästan sitta själv nu. När man halvlägger honom så drar han sig upp och ska sitta hela tiden. Jag måste bara säga det att jag var inne på en tjejs blogg nyss, som jag har följt i något år eller så. Och när jag kommer in ser jag att folk sitter och kommenterar hennes inlägg och skriver hur dålig mamma hon är och att hennes 2 åring är tjock och kommer bli homosexuell när han blir stor. Det är alltså flera olika som sitter och skriver så och det är inget fel på mamman, eller pojken! Han ser ut som alla andra 2 åringar i princip, och hon verkar ju inte vara sämre än oss andra vanliga mammor. Då börjar man ju fundera på om man verkligen vill blogga och lägga ut bilder på Hugo om folk tror att dom kan säga så? Jag tycker iallafall att det är helt sjukt hur man kan skriva så till någon.

RSS 2.0