I´m so fucking funny, I can´t stand myself.

Jag saknar dig!

Aja, har inte hänt ett skit idag typ. Åt pizza till lunch, sen såg jag "the lovely bones". Den var rätt okej men ingen jätte höjdare. Blev ingen tur ner till Micke för han har åkt bort (y) Sen har jag faktiskt inte gjort något typ. Tog mig en tur ner till flygis med mamma och handlade MASSA saker att tugga på. Och jag vet att jag måste fixa till mitt liv, men helt ärligt så orkar jag inte. Så jag tänkte så att jag skjuter upp det ett tag. Spenderar några dagar för mig själv och är nykter och tar det lugnt så kanske jag orkar sen. Vi får väl se. Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på keeping up with the Kardashians och sen ska jag och Edgar sova.

I don´t know what it is but I love you.

Sådära, nu har Fred gått. Han kom hit igår så vi snackade en hel del och sen glodde vi på tvn. Somnade vid 12 någon gång.. Lagade mat gjorde vi iof med xD Fick en hel del saker utredda iallafall. Sjukt bara att han blir borta ett år nu. Får väl se till att åka och hälsa på honom helt enkelt. Hur ska jag kunna hålla koll på honom när han är så långt bort? Haha! Får se om vi hinner träffas en snabbis innan han tar bussen till sthlm, skulle inte tro det men man kan ju hoppas. Jag är iallafall as trött, hade jätte svårt att sova inatt. Så får väl se om man orkar göra något alls idag. Behöver verkligen ta mig till Micke för att hämta min väska iallafall. Aja har egentligen inget att skriva så jag slutar nu.

I can make your bed rock

Godmorgon! :) Jag gick aldrig ut igår, för jävla muppfan var så jävla grinig. Som vanligt när han är sur så vägrar han att lyssna och sen drar han egna slutsatser. Fick tag i honom någon gång runt 1 inatt och då var han fortfarande grinig så jag la mig och sov. Synd egentligen för Jonathan, Viktor och Niklas hade tydligen skitkul :/ Aja, vaknade för ett tag sen och tittade på Alice i underlandet. Den sög. Nu är iallafall Sebbe plutten här, och jag fick en stoooor kram! :) Nu håller mamma på och gör lunch till folket iallafall, efter det ska jag väl städa upp lite här och sen träna. Borde ta mig förbi Micke också, har ju lämnat min väska där. Aja vi får väl se om Fred tar sig tid idag eller inte, helt ärligt orkar jag inte bry mig så mycket.. Haha! Så länge han inte är sur så är jag nöjd. Sen är det väl massor på tvn ikväll har jag för mig så det blir lugnt iallafall. Är grymt sugen på lite vin, men borde nog vara nykter ett tag och komma på vad jag vill och håller på med egentligen. Precis när allting börjar bli lättare så kommer du och rör till allt igen, som vanligt. Och hur fan ska jag kunna lita på det du säger ens? Pfft, orka! Jag kan inte finnas där för dig jämnt och vänta på dig jämnt. Det funkar inte riktigt så längre.


Om du känner samma sak kan jag visa vägen hem.

Nu har lillebror vakna, och lovat mig donken mat.. Fyfan vad gott! Mamma, Gabbie och Sebbe ska iallafall på bio ikväll så jag blir själv hemma. Om jag inte drar ut iof, Jonathan messade för en stund sen och frågade om jag ville dricka lite med honom och Niklas, så vi får väl se om man drar dit sen. Måste bara peta in att Fred är fett svartsjuk på Jonathan.. HAHA! Som man bäddar får man ligga, som du så fint brukar säga lilla gubben ;) Haha jag försöker iallafall få honom att sluta vara sur, för han är verkligen sur. Sen vet han ju att han inte har någon rätt att vara sur över det så han försöker dölja det. Hahaha! Så jävla söt han är, den lilla plutten. Dock åker han ju tillbaka till stockholm imorgon så man borde väl passa på att träffa honom innan dess. Om han kan sluta spela ett tag. Den tönten. Aja nu sitter jag iallafall och spelar bejewled på facebook och försöker slå Viktors rekord.. Kul liv man har.

Mobergs

Trött! Bakis är jag också, undrar om lillebror har lust att springa och handla mat åt mig? Hade trevligt igår, det kom en del folk till slut. Vi drog iallalfall till Teatern sen, och kom inte in för Jeanette var fortfarande portad. Så vi drog till G och satt där ett tag. Blev iallafall så att vi åkte upp till mobergs sen och jag, Sazza och Jeanette dansade massor.. Haha! På vägen hem så var jag tvungen att sätta mig i en busskur och vänta ett tag så Jonathan satt där med mig och snackade. Mötte Niklas och Viktor nere vid flygis sen och så satt vi där och pratade ett tag. Jag gick iallafall hemåt sen, har för mig att Viktor gick med. Men har fan ingen aning! Haha.. Sen har jag som vanligt skickat massa fylle sms till Fred. Jag skäms över mig själv! Blir säkert bra.. HAde trevligt iallafall och det är väl det som räknas, sen har jag massa pengar över eftersom att jag blev bjuden på typ allt igår.. Trevligt det! Aja idag händer det väl inte så mycket, ska ladda ner criminal minds och titta på.. Sen blir det väl någon film kanske. Hur som helst måste jag ha mat! Ska kolla om lillebror är vaken. Skriver väl ikväll kanske :)


Utgång

Shiiiit va seg jag är idag! Haha.. Är helt övertygad om att det blir en asbra kväll dock, och hoppas att jag får med mig mongot hem inatt med! Haha.. Bara älskar att sova med honom. Aja blir bra hur som helst, drar mig och möter Micke runt 6 och sen ska vi ta oss en tripp till systemet. Efter det så blir det hem till Micke och sen kommer det folk dit :) Blir skiiiit bra! Sen blir det Teatern lite senare. Aja jag är bakis och seg, ska väl försöka fixa mig men det känns as jobbigt. Haha! Får väl släpa mig till badrummet och fixa mig bara helt enkelt. Aja bloggar imorgon eller inatt..

Din kärlek kör över mig, baby jag är över dig. Men du är så jävla fin.

Har vaknat nu. Eller typ för några timmar sen. Var helt underbart att vakna bredvid honom igen. Jag är skit glad idag! Haha... Känns precis som förr. Iallafall så gjorde vi frukost tillsammans, han stekte bacon och jag gjorde äggröra. Sen drog han hem till sin mamma, så nu sitter jag här och gör ingenting. Bäddade ju rent i sängen igår, onödigt! Man ska ju vara nykter när man sover i nya lakan.. ÄSCH! Och vad ska jag göra hela dagen? Titta på ugly Betty kanske.. Och Bella och Tyra show. Och criminal minds. Haha okej jag kanske har fullt upp ändå. Måste fixa naglarna med, för just nu ser dom ut som skit. Haha jag är helt ur fokus om jag ska vara ärlig. Har ingen koll på något alls. Vad håller jag på med liksom? Varför gör jag såhär mot mig själv IGEN? Ingen aning, rätt puckad är jag iallafall. Går säkert skitbra! Men den här gången får jag skylla mig själv. Aja, vad ska man ha på sig ikväll? Det lutar åt den svarta klänningen iallafall, men det är ju typ kallt ute? Aja blir skitbra, nu ska jag roa mig med mina program och sluta skriva massa gojja :)

Hemma med Fred

Sådära, nu har jag nyligen kommitm hem (eller ska man säga vi? ) . Gick iallafall ner till Micke och hade trevligt.. Satt väl mest i ett annat rum och pratade med Fred som vanligt men nu hade vi faktiskt himla mycket att prata om. Fred somnade iallafall mitt i samtalet som vanligt och jag och Viktor vandrade hemåt, men när jag var precis utanför dörren så ringde Fred och ville att jag skulle möta honom. Såklart gjorde jag det, och sen drog vi upp till statoil, där vi mötte Nette och Mattias bland annat. Jag pratade som vanligt mest med Nette och Fred pratade en del med Mattias. Sen blev det hemgång för mig och Fred, efter att han visat upp min rumpa för snubbarna.. Vem gör sånt? Aja vi gick hem och Fred skulle laga mat till mig, ajo? Saker och ting höll på att brännas så jag tog över. Sen satte vi oss i soffan för en pratstund (precis som förr). Och efter det blev det borsta tänderna och sova. Eller ah, Fred sover och jag sitter här. Som vanligt.. Haha! Ska nog dock gå och gosa ner mig igen snart. Han är för underbar den lilla plutten. Helt jävla underbar har han varit hela kvällen, speciellt när man jämför med sist jag träffade honom.. Haha! Helt overkligt ändå, nu ligger han i min säng och sover och imorse var i fett osams! Haha! Aja, jag ska iallafall ut imorgon med folket. Blir först en sväng till Micke, sen kanske Niklas och efter det blir det nog G och sen Teatern. Så det gäller att man inte är bakis imorgon. Men nu ska jag nog återgå till att mysa med en sovande Fred. Är så jävla underbart att äntligen veta vart han är och hur han mår. Har saknat honom som fan faktiskt. Godnatt!

Mot Micke

Så, nu har farmor varit här. Edgar gjorde bra intryck iallafall.. Hahaha.. Aja fick 500 iallafall så jag och mamma gick ner på stan och jag hittade ingenting typ.. Köpte lite småsaker bara. Planen för ikväll var ju att ligga i sängen och dricka lite och glo serier.. Men nu verkar det bli en tur ner till Micke ist, där Franken, Fred och Micke är. Men först får Fred möta mig på flygis.. Haha! Aja bloggar imorgon.

Edgar! <3

Måste bara påpeka att jag har gjort Edgar fin nu med. Klippt klor och borstat och bytt halsband och gjort rent öronen. Så himla duktig min lilla kille är :D Så nu har han fått godis som belöning.. Haha! Ville iallafall säga att han är jätte fin nu :D

Jag behöver dig som du behöver mig.

Usch så slut jag är. Har städat rummet och badrummet, är dock inte helt klar men nästan. Och så har jag tränat.. Farmor kommer runt 4, så jag är rätt stressad. Måste städa klart, bädda rent, göra ångbad, klippa mig, duscha, fixa mig, måla naglarna osv.. Funderar även på att baka en kladdkaka men tror att jag skippar det ändå. Laddar ner ugly betty nu också så man kan titta på det ikväll.. Sen är det ju Bella och Tyra show, och criminal minds! Haha fullt upp alltså. Imorgon blir det utgång, ska bli jävligt kul! Har faktiskt inte varit ute på rätt länge nu. Får se om Julia följer med också, det skulle vara nice :) Edgar fick för den delen sova ute inatt, lilla stackaren :( Så när jag vaknade på morgonen var han jätte mammig, så jävla söt! Skulle filmat honom om jag bara hade haft min mobil (y) Aja jag skriver väl sen när Farmor har varit här. Btw, det är våffeldagen idag! 

Edgar ;


Trött!

Hum igår.. Ja jag hade tvättstugan mellan 11 och 3. Sen gick jag, Micke och Viktor ner på systemet för att handla lite gott inför kvällen :) Sen tog jag mig hem och åt middag, storebror och Sebbe åt här också. Mötte upp Viktor efter det och så gick vi hem till Micke. Det var meningen att vi skulle ha filmkväll, men jag fick den briljanta idéen att vi skulle spela lite kort först. Tobbe och hans två kompisar kom ner och spelade med oss ett tag iallafall, och sen när dom gick hem så satte vi på the cube. Skitfilm vad jag uppfattade.. Haha! Tittade inte så länge på den iallafall utan vi gick ut och träffade Lellan. Efter det drog vi hem till Micke igen, tittade på Shan Atci ett tag och sen spenderade vi några timmar med att lära oss ungerska. Jag var hemma vid 4 iallafall. Idag har det inte hänt så mycket, jag har tittat på the box, himla bra var den. Nu har jag precis bäddat ner mig, ligger och tittar på uppdrag granskning. Ska väl sova om ett tag, har extremt mycket att göra imorgon. Farmor skulle ju nämligen komma och hälsa på på fredag men nu är det ändrat till imorgon. Så jag måste träna, städa, byta lakan, måla naglarna osv. Stressad som fan är jag men jag orkar verkligen inte göra något idag. Nu ska jag iallafall återgå till tvn så jag uppdaterar väl imorgon :)


Dumhuvud

Om du kunde sluta med att vara så jävla dum i huvudet så skulle allt vara mycket lättare. Men det verkar inte du kunna, och inser du inte hur jävla mycket jag har ställt upp för dig så kan du dra åt helvete. Helt ärligt, hur egoistisk kan man vara? Blir trött på att  du är så jävla otacksam. Men jaja, sitt där ensam och tyck synd om dig själv så blir säkert allt jätte bra.

Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, umgåtts med Micke och tränat typ. Idag ska jag baka tårta för det är jag himla sugen på :)


Jävla helvete..

En sak jag inte förstår är hur allt kunde bli så jävla fel. Vi var ju båda påväg åt rätt håll.. Och jag försökte verkligen hjälpa, tydligen så gick det inge bra.. Och vad ska jag göra nu? Jag har ingen lust med något alls.. Jag bara hoppas att du inte fortfarande är arg, att du hör av dig snart. Bläää.. Orkar fan inte.

Skit dag

Ja, en sjuk dag har jag haft. Blev väckt klockan 6, somnade om. Blev väckt igen klockan 8, somnade om. Vaknade på riktigt kvart i 11. Begav mig till flygis med mamma men fick vända hem. Så jag mötte Micke vid flygis och så handlade vi och drog hem till honom. Sen blev det massa bråk och saker och ting spårade. Jag och Micke glodde iaf på tv tills klockan 3 då han skulle med bussen. Sen dess har jag typ suttit i tlfn. Aja jag är trött och förvirrad, kanske drar ner till Niklas ikväll. Skriver mer imorgon.

Skiter i er :)

Okej seriöst nu, hur fan kan man tro att man har rätten att sitta och klaga på vad en annan människa gör? Överdriva det så in åt helvete och sen sitta och klaga? Och det är fan inte bara jag som ser det som elakt och onödigt, det är flera. Så ni kan helt seriöst ta era åsikter och köra upp någonstans för jag skiter i dom. Fattar ni? JAG SKITER TOTALT I VAD FAN NI TYCKER OCH JAG VILL INTE HA ER I MITT LIV LÄNGRE! För folk som inte fattar att man inte går på och klagar på svaga fucking människor så kan jag tala om att; Det är fel att göra det. Jag sköter mitt liv bra själv, så ni behöver inte lägga er i mitt liv.

Hade iallafall trevligt igår, gick och mötte Lellan och sedan mötte vi upp Viktor så att vi tre kunde dra ner på stan. Viktor drog in på systemet och jag och Lellan drog och handla snus. Efter det så drog vi upp till Micke och började dricka lite.. Lellan ville som vanligt köra något ölspel så vi gjorde det, men jag körde som vanligt med mini klunkar.. HAHA! Drack vin också, var gott faktiskt och jag blev inte så full som jag brukar. Drack rätt lugnt ändå så jag är stolt över mig själv faktiskt :) Fred gick iallafall och la sig någon gång vid 8 och vi fortsatte ha trevligt. Lellan blev hämtad någon gång runt 11 tror jag och Viktor gick hem ett tag efter det.. Viktor följde mig hem som vanligt och vi gick in och åt lite innan han gick :) Hade en himla trevlig kväll iallafall :)

Idag händer det väl inte så mycket, får väl se om man ska hjälpa mamma att handla kanske. Träna lär det inte bli för mina muskler är HELT slut fortfarande, har träningsvärk som fan. Plugga lär det inte heller bli för min hjärna är helt slut.. Hahah.. Får se om jag blir bakis idag, hoppas verkligen på att inte bli det. Orkar verkligen inte det idag.. Aja skriver sen eller något

I need to see you cry

Haha planerna är ändrade. Blir av att dricka vin med Lellan och Micke ikväll! Haha nykter månad, eller hur.. Aja men jag försökte, och fan va tråkigt det var. Tränade iaf lite med Kim, dock typ bara 10 minuter.. Men hallå, jag har träningsvärk ju? Så man kan ju inte direkt klaga på att jag tränade så lite.. Aja nu tänker jag väl börja fixa mig och sen ska jag ha en TOPPEN kväll :) Hejdå eller nått! Haha

Min stackars rumpa :(

Godmorgon! Hum, vad hände igår? Ja, Madde kom ju hit och vi åt middag, sen bar det av mot Micke. Jag och Micke skulle ju kolla på Wild hogs och Old dogs, för jag hade fått för mig att Old dogs var uppföljaren till Wild hogs. Det var den inte. Iallafall, Fred var också där och spelade sitt jävla wow såklart. Krullo kom dit också.. Filmen var iallafall bra. Madde gick hem vid 9, Fred drog väl runt 10 och Krullo strax efter.. Då messade Jeanette och ville att vi skulle ner och träffa henne och Viktor m.fl nere på G. Men så blev det inte.. Jag gick från Micke vid 11 någon gång.. Nu har jag lite feber tror jag, fett ovärt.. Ska väl äta frukost snart, är hungrig som en varg. Juste, TRÄNINGSVÄRK! Som fan.. Det är vad jag har alltså. Jävla Kim.. Men såååå värt det.. Haha.. Snart påsk btw, jag är himla sugen på godis :D Hahah.. Idag är väl planen att jag ska träna, plugga och sen dra mig mot Micke igen. Men vi får väl se, jag har som sagt lite feber. Äta ska jag dock göra nu så jag skriver väl sen..

Kim Kardashian <3

Nu är det såhär, att Kim Kardashian har gjort en träningsvideo som heter fit in your jeans by friday. Och eftersom att jag avgudar henne så är jag ju tvungen att prova.. Haha jag klarade 20 minuter och nu är jag helt död! Känner dock att det funkar redan så jag tänker fortsätta, men faaan va slut man blir. Men vad gör man inte för en kropp som Kims? :)

 
Har inte hänt så mycket mer ännu, Fred har varit här en stund.. Annars har jag bara tränat och häckat vid datorn. Ska väl göra lunch snart, men vad? Jag är sugen på broccoli gratäng, men jag har aldrig gjort det förut.. Och jag är faktiskt hungrig.. Så orka om det misslyckas xD Och ja, jag ska plugga.. Och städa lite här..

Ja jag blev avbruten mitt i inlägget för Fred kom. Så jag gjorde lunch till oss, köttbullar och snabbisar och broccoli.. Mina ben är fortfarande helt slut efter träningen, haha! Nu blir det iallafall lite pluggande, sen ska jag väl fixa mig och så.. Ska ju ner till Micke sen och glo film, får se om Madde följer med också :) Aja jag skriver väl senare eller imorgon :)

Vanilla twilight

Okej, jag kanske har en tendens att reagera väldigt starkt på småsaker.. Men det kanske är för att jag inte riktigt reagerar på dom stora sakerna? Har iallafall lugnat ner mig, städat mitt rum och tänt massa ljus.. Så nu ligger jag i min nybäddade säng och tittar på tv :) Känns helt underbart faktiskt, att känna sig så fräsch och avslappnad.. Och hemma! Har inte riktigt känt mig hemma här sen jag flyttade hem igen. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, träffat Fred en stund och städat rummet.. Haha vilket stressigt liv jag lever ;) Nejmen imorgon ska jag försöka få något vettigt gjort, beror på hur trött och hängig jag känner mig. Ska nog ner till Micke under kvällen iallafall, vi ska se på wild hogs och old dogs.. Haha.. Och nej jag ska inte dricka, skulle ju vara nykter minst en månad.. Nu tänkte jag dock återgå till min tv och mitt té xD


I´m gonna find a way to make it without you

Jag är äckligt jävla arg. Hur jävla svårt kan det vara att använda hjärnan? För jag vet fan att du har en, dte vet du med. Jag är så jävla trött på det här, och det är inte ens jag som ska bry mig längre. Men guess what, jag bryr mig! Det är ingenting man kan stänga av bara sådär. Orkar inte. Usch och fy.. Godnatt!

Just say you love me

Nej, jag har inte gjort något jag skulle idag.. Eller jo, jag gjorde klart halva uppgiften. Sen gav jag upp allt.. Haha.. Gick och handlade med mamma istället och sen kom Tommy på middag, korvstroganoff! :D Nu sitter jag och glor på Håkans bar, han är så otroligt korkad så att det blir roligt xD Sen är det ju såklart svenska hollywood fruar, men sen då.. Ska man kolla på boston tea party eller ge Petra Meade show en chans? Juste, såg dh innan med, GUUD VAD NI MISSAR! :) Ska väl iallafall ta tag i allt jag skulle gjort idag imorgon.. Har pajjat min mobil idag också, så när jag satte på den var skärmen blå och upp och ned vänd.. Toppen (y) HAHA asså Håkans bar.. Fyfan vad kul.. Så nu skiter jag i det här bloggandet..


Fuck off

Helt jävla seriöst, hur fan ska jag kunna fixa till mitt liv om allt bara går åt helvete hela jävla skit tiden?! Nu har jag en tjurig jävla mamma (Hon ska sluta röka) som gnäller på mig hela jävla tiden. Alltså blir jag på dåligt humör så in åt helvete. Folk vill redan att man ska ut i helgen, vilket suger för jag vill redan. Och sen när jag väl sätter mig och ska fucking plugga så har jag av någon jävla anledning tagit bort skriv programmet jag behöver. FYFAN VAD DET HÄR SUGER STENHÅRT! Det har inte ens gått en dag och allt går redan åt helvete. Vilken motivation man får då! Jag vill skita själva fan i alltihop, men juste.. Det är ändå jag som måste fixa till mitt liv förr eller senare, så jävligt ovärt att bara muppa runt hela jävla tiden. Om jag bara hade gått klart skolan så hade jag tagit studenten om några veckor! Gud vad bra jag är, INTE! Haha jag är fett arg och tycker synd om mig själv. Fan va allt suger idag. ORKA!

Tar tag i sitt liv

Hum, jag ska ta tag i mitt liv nu är det tänkt. Kan ju börja med att plugga satan, skaffa ett jobb och sluta dricka så mycket. Så, ska jag ta en nykter månad? Skulle vara bra för mig tror jag.. Att kunna använda hjärnan är ju rätt bra liksom. Egentligen borde jag nästan försöka vara nykter fram till sommaren, det är ju ändå mycket roligare att dricka då.. I solen och värmen liksom, med en kall öl och lite grillat.. Fyfan va nice :D Vi får se hur det blir, kan ju börja med en månad.. Så idag tänkte jag börja med att göra min svenska uppgift, städa mitt rum, bädda rent, träna lite.. Haha typ småsaker, men ändå. Måste även börja söka en hel del jobb, det är tråkigt att sitta hemma och göra ingenting! Aja det har väl inte hänt så mycket i helgen, var och festade i fredags ju och sen har det bara varit lugnt. Har legat i sängen och glott en jävla massa filmer, bland annat Old dogs. Den kan jag verkligen rekomendera, den är verkligen skit rolig! Så se den! :) Nej om man ska sätta igång med pluggandet kanske?

<3

Ville bara påpeka att Kurt dog för exakt 4 månader sedan.

Bakis?

Nu har jag precis sett filmen 2012. Jag trodde att den skulle vara skit dålig men den var faktiskt riktigt bra.. Var nästan så man började gråta ibland.. 
Jag var väldigt bakis för ett tag sen, men det verkar nästan ha gått över nu, himla tur! Ikväll ska jag väl iallafall se på melodifestivalen tror jag, eller någon film. Har laddat ner en hel del.. En lugn kväll blir det iallafall. Juste, jag har as ont i ena örat, varför det? :s Nu ska jag iallafall se teen mom på mtv och sen är det nog middag, mamma ska göra kyckling wok idag.. MUMS! Aja, jag känner mig väldigt ensam idag för den delen.. :(

Ajo..

Nu har jag precis vaknat, och kollat igenom min mobil. Och jag skäms! Varför gör jag sånt här? Varför skickar jag helt obegripliga sms till folk jag verkligen inte ska messa? Jag får fan börja lämna mobil helvetet hemma.. Var iallafall ner till Micke igår. Eller ah, han mötte mig vid pyntade busken och sen tog vi en lång promenad. Först till banken, sen systemet, sen flygis.. Helt slut var jag i fötterna.. Aja kom iallafall hem till Micke sen och där satt Fred och spelade wow såklart, gör du något annat människa? Började dricka lite och fixa mig iallafall medans Micke städade, sen kom Malin och Tom. Vi satt iallafall hos Micke och drack ett bra tag och sedan hämtade Niclas och Ted (?) upp oss och så gick vi hem till Niclas. Han har ju köpt ny lägenhet och så, skit fint var det :) Där var iallafall Jeanette och Viktor, super jag alltid med samma människor? Hahaha.. Var himla trevligt iallafall, och sen kom det mer folk, bla Marie, Emelie och Amanda från min gamla klass.. Sen gick Tom och Malin hem någon gång där och jag har tappat minnet totalt som vanligt. Vet iallafall att Viktor följde mig hem som vanligt, och jag har fett ont i armbågen så jag har säkert ramlat någonstans. Aja nu blir det nog lugnt ett tag för mig, tills nästa löning typ.. HAHA! Måste faktiskt vila upp mig lite, såg mig i spegeln nyss och det är fan ingen vacker syn. Idag är planen att göra absolut ingenting, kanske se någon film.. Behöver äta något iallafall, är förbannat jävla hungrig.. Men gud vad jag inte förstår, jag verkade ju jätte vettig igår? Och sen gick det käpprätt åt helvete. Det verkar nämligen som att jag har skickat en del sms som skulle vara till Ewelina till Fred.. Alltså varför är jag så jävla pinsam? Jag orkar inte! Hahaha.. Äsch lite bakis ångest bara, det går över.. Fan va trött jag är, och ögonen bara rinner.. Jävla skit helvete.. Men vafan efter tre dagars supande får man se ut såhär.. Kom föresten på en sak, jag drack ju jätte lite när jag var tsm med Fred, men sen vi gjorde slut förra torsdagen har jag hunnit supa sex gånger.. HAHA! Duktigt Alex.. INTE! Fan va rörig jag är. GODNATT!


Fredag

VARFÖR VAKNAR JAG SÅ JÄVLA TIDIGT?! Inte så konstigt att man ser sliten ut kanske? Drog ner till Micke igår och kollade film iallafall. The frighteners, Hot chick och Meet the Fockers.. Drack lite öl osv.. Städade äntligen mitt rum och badrum igår med, och bäddade rent i sängen.. Vilket slös med nya rena lakan att gå och lägga sig full.. Nu märkte jag ju inte ens att det var helt nybäddat.. Ska till Micke ikväll igen, Malin och Tom kommer in. Måste söka jobb med! Haha! Men seriöst, orka vakna såhär jävla tidigt.. Kul att man får sova typ 6 timmar per natt.. Och hur kan man äta så äckliga saker när man är full? Känns som att vi blir tvungna att se Freds film ikväll, Free Jimmy.. Haha om han inte glömmer bort det såklart.. Så vi får hoppas på det! Haha vad snäll jag är.. Jävligt trött på att sova ensam är jag också.. Aja som ni märker så har jag en miljon tankar på g.. Haha och fylle sms? NEJ TACK! Jag måste seriöst sluta dricka så ofta.. Skriver sen kanske..

Justin Bieber

Godmorgon! Haha ja, jag är vaken tidigt.. Vaknade första gången klockan fem och kunde inte somna om så nu ger jag upp. Hade trevligt igår iallafall, vi skulle kolla på film men det var inte så fokuserat på filmen direkt.. Såg madagskar så det var ju ingen fara, den har man ju sett tusen ggr.. Kom hem rätt tidigt igår har jag för mig iallafall? Sen har jag faktiskt fastnat för den där Justin Bieber.. Han är fan as bra! Haha.. Idag måste jag iallafall städa och bädda rent sen får vi se om man tar sig en tur ner till Micke och dricker mera öl, för om jag blir bakis lär det bli att ligga hemma istället.. Juste, jag drömde att jag fick barn! Haha kan vara för att alla andra skaffar barn.. Aja jag ska väl mata mina firrar eller något.


Like it´s supposed to be

Hum, gjorde ingenting idag.. HAHA! Jodå jag tvättade klart.. Nu håller jag på och dricker en öl och fixar mig, ska snart ner till Micke och dricka lite mer, glo någon film och spela kort.. Fred är där nere också, så det känns precis som förut :) UNDERBART om man frågar mig.. Iallafall så skriver jag väl mer imorgon, för nu har jag typ bråttom.. Haha..

Å vilken underbar morgon, å vilken underbar dag!

Godmorgon, eller god dag kanske? Vaknade faktiskt vid 10 och var på ett strålande humör.. Har precis ätit lunch, och FYFAN va äckligt det är med couscous. Vem fan är det som går och säger att det är gott? Vem har så dåliga smaklökar? Nej fyfan alltså. Upprörd över äcklig lunch är jag alltså, HAHA! Kul liv. Måste skaffa mig ett jobb.. Juste han Justin Bieber, är det verkligen en kille? Alltså bra låtar och så men han låter som en tjej.. Kanske inte har kommit in i målbrottet ännu? Då är det ju synd sen när han väl gör det.. Vad händer sen då? Ja antingen blir det att dra iväg och träffa Ronnie, eller dra ner till Micke och glo film.. Eller kanske bara sitta hemma och ta sig en öl? Låter mer lockande faktiskt! Haha men vi får väl se, ska bli klar med tvätten, sen städa mitt rum och badrum.. Försöka hinna med att söka något jobb också och kanske plugga.. Haha ja fullt upp har jag tydligen.. Men jobb och städa kommer faktiskt först idag.. Bloggar väl sen när jag har gjort något vettigt, HAHA!

You suck

Ja den här dagen är väl hyffsad iallafall, vaknade och var fortfarande trött.. Har iallafall spenderat största delen av dagen med att söka jobb, och nu har Lellan iallafall vaknat så vi håller nu på att söka jobb utomlands tillsammans! Fan vad skönt det skulle vara att komma iväg men ändå inte själv! Så nu är det bara att söka massor och sen se vad som händer.. För i övrigt ska jag åka och hämta mina grejer snart, åker härifrån vid fyra, och har verkligen ingen lust med det. Hade tänkt städa idag med men det får väl bli imorgon, har ölburkar, kläder och disk ÖVERALLT! Haha.. Laddade ner massa filmer igår, på rekomendation av Lellan.. Bland annat Wild child som jag började glo lite på igår, men somnade.. Haha inte för att den var dålig, för den verkade himla bra, men för att jag var så jävla trött. Så det får väl bli att titta på den och Meet the parents ikväll och kanske luftslottet som sprängdes? Ja jag har ju rätt mycket att göra egentligen så jag vet inte varför jag gnäller om att jag har så tråkigt.. Kanske gör en ny design till bloggen med? Ska iallafall fortsätta söka jobb så kan ju ni andra ha en bra dag eller något! HAHA

All good things come to an end

Idag verkar vara en bättre dag, helvetes veckan är alltså över. Mår väl rätt okej idag, känner mig bara så himla ensam. Är ju van vid att prata med honom varje dag, prata med honom om allt.. Alltid kunna ringa honom om det var något, eller bara för att kolla läget.. Det känns bara så konstigt att allt blev såhär helt plötsligt, jobbet och förhållandet, boendet.. Känner mig inte ens som hemma här hemma hos mamma längre. Allt är bara konstigt.. Jag och Fred var ju bra vänner innan vi blev tillsammans, så det har ju varit honom jag pratar med om allt. Jag vet inte riktigt vad jag tycker och tänker faktiskt, men det är rätt skönt just nu. Jaja, det är över nu iallafall, och jag kommer hitta någon ny. Men kommer jag lita lika mycket på honom? Göra lika mycket för honom? Jag vet inte, men det var ju helt klart den här delen med att vi var vänner innan som gör det så konstigt nu. Aja, ska ringa familjen idag igen, dom svarade ju inte igår så jag har inte ens lyckats säga upp mig. Kanske tar och pluggar lite? Sen får vi väl se om jag orkar träffa Ronnie ikväll, eftersom att jag känner mig rätt deppig och så..

I´m so much better whitout you

Hum, söndag? Det är ju bra, då är den här jävla veckan slut snart.. Gick iallafall ut igår med Mikkis och Mandis. Vi gick till trädgården för en gångs skull och det var himla trevligt.. Viktor kom ner sen, och så träffade vi Johan och Lars där nere.. Hade trevligt mesta delen av kvällen tills jag fick höra massa skit.. Haha.. Jaja gick hem vid stängning iallafall, Viktor följde mig hem som vanligt. Idag har jag inte direkt gjort något, legat i sängen mest.. Pratat massa med Julia. Mår bättre nu faktiskt. Det här kommer gå finfint :) Hade inte ens lika mycket otur som vanligt igår, det var en hyfsat bra kväll.  Får se vad som händer imorgon, kanske ska träffa Ronnie och kolla på någon film och så :) Aja det var typ allt, har massa bilder från igår men har ingen lust att lägga upp dom. Haha..

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

FAN VA ARG JAG ÄR! Jävla miffo du är. Orkar inte. Jaja, lördag idag och Alex måste försöka fixa pengar. Tänkte supa igen. Hade trevligt igår iallafall, gick ut med Viktor, sen träffade vi Lellan och Jocke ute och sen gick jag och Viktor till pub hörnet och mötte upp Jeanette och Erik.. Jag och Jeanette hittade några småbarn (haha dom var lika gamla som mig) Och mobbade dom lite.. Drog till G lite senare och då mötte vi en jävla massa folk. Micke bland annat.. Och hon Nette från i torsdags. Sara jobbade också, PINSAMT! Sen skulle vi till teatern när G stängde men det gick inte så himla bra för Jeanette var portad.. Så vi drack lite vin som hon hade i sin väska och sen fick det bli hemgång, Viktor följde mig hela vägen till dörren.. Haha han är så jävla snäll mot mig och står ut med mig just nu. Haha fick ju igång min gamla mobil och så skulle jag byta ringsignal nyss, fan va mycke gammal musik man hittade.. bland annat den här ;


 
Haha vilka minnen, lyssnade jämnt på den när jag var tillsammans med Tobbe, fett längesen alltså.. Jaja, nu ska jag säga upp mig och sen fixa pengar, sen ska jag dricka mera öl! Haha..

Fuck you


Kan inte alls förstå hur jag kunde gå på ditt prat om att jag var speciell och så.

Ja, nu är jag förbannad! Haha... Har druckit lite öl och kommit igång igen iallafall, Julia åkte för några timmar sen.. UNDERBARA vänner har jag iallafall, ni ställer ju upp så in åt helvete! Det är ju vid sånna här tillfällen man inser hur jävla bra vänner man har.. Finns där 24/7 och tröstar och stöttar.. Har iallafall bestämt mig för att inte vara ledsen, orkar inte ens bry mig helt ärligt. Vill han vara dum i huvudet får han väl vara det då. Jag hittar nog någon annan! Haha.. Blir ju som sagt utgång ikväll, ska väl strax ta mig en dusch och sen börja fixa mig, måste få i mig lite mer öl också! Haha.. Jaja, jag mår rätt bra faktiskt, fick igång min gamla mobil också.. Blir sketa bra det här! Synd att inte Shiva ska med ut ikväll bara, kommer sakna henne! Men det blir nog bra, tar G och sen Teatern som vanligt.. Haha..

Die mf die.

Har en helvetes vecka.. Gud så åt helvete den är... Var iallafall ute igår, Fred dumpade mig så jag behövde komma ut. Var med Micke, Viktor och Shiva iallafall. Träffade på Mattias och Nette. Skit trevliga :) Var kvar på g till stängning iallafall och sen gick vi förbi Micke lite snabbt. DUM IDÈ ! Tappade mitt batteri till telefonen ute iallafall så nu funkar inte mobilen.. Aja, allt är åt helvete helt enkelt.. Shiva sov här, så vi vaknade vid 9 och låg och snackade tills Julia kom. Sen var jag hundvakt åt Arack en liten stund och nu ska jag väl klä på mig och få i mig en öl strax. Blir utgång ikväll igen. Behöver det känner jag.. Blir nog skitbra. Skriver när jag orkar, om några dagar eller så.

Hemma!

Nu är jag hemma! Har varit sen igårkväll iof men ändå.. Petra var försenad hem igår och jag hade en helvetes dag så jag orkade helt enkelt inte blogga. Var hemma vid 7 iallafall och då lagade mamma mat åt mig, sen fick det bli en dusch och sen gick jag och la mig! Var hur skönt som helst.. Vaknade halv 9 imorse iallafall och har legat i sängen sen dess typ, hur skönt som helst.. Nu håller jag dock på att städar lite, var ju jätte stökigt på mitt rum.. Sen får vi väl se om Fred har tid för mig, vi har ju faktiskt inte träffats sen i söndags.. Ska väl iallafall ta en dusch sen och göra en ansiktsmask och sen lägga mig i sängen igen, börjar bli jätte trött igen.. Imorgon blir det antagligen att gå över till Micke och dricka lite öl, men vi får väl se :) Jag har iallafall saker att göra så skriver väl senare kanske.


Kvack kvack kvack

Nu har man fått lite ordning på saker och ting iallafall. Blir ingen storstädning idag, Thelma är ju som sagt hemma.. Så jävla söt unge.. Hon tittade iallafall på tv ett tag så att jag kunde städa köket och dammsuga och sen har vi klätt på henne och fixat hennes hår, borstat tänderna och så.. Lilla fröken ska ju åka till mormor idag så då måste man vara fin! Haha.. Fick i henne lite sockerkaka också, hon är lite dålig på att äta så jag är nöjd med det för tillfället.. Sen har vi spelat lite spel och nu har jag tagit ner henne till mig och satt henne framför tvn igen medans jag tvättar och packar, haha! Ska väl återgå till det nu och sen blir det lunch, Thelma vill ha fiskpinnar så det ska bli..

Onsdag

Godmorgon! Ja, jag tänkte ju storstäda idag.. Men nu har jag Thelma hemma hela dagen så vi får väl se hur det går.. Ska iallafall försöka.. Måste städa också, och packa. Hemgång idag ju :) Lite tvätt ska man hinna med också.. Suck.. Jaja jag sov dåligt som fan som vanligt, 5 och en halv timme fick jag sova typ :) Skriver mer sen, antingen hemma eller innan jag åker, har inte tid nu.

Godnatt

Nu har man tränat, hämtat barn, städat och tvättat.. Har dock inte hunnit med att fixa naglarna.. Så nu behöver jag en ansiktsmask, en dusch och fixa naglarna. Får hoppas att man kan somna tidigt inatt.. Blir iallafall upp sex imorgon som vanligt och sedan fixa frukost och sånt. Petra lämnar, så jag ska storstäda imorgon och sen packa ihop.. Hämta barnen klockan två och sen åker dom till sin mormor vid tre och då åker jag hem! :) Fan va skönt.. Jaja godnatt eller nått, jag har mycket att göra!

Tisdag

Ja nu sitter jag här igen, har satt igång med att tvätta och så, städat barnens rum och det.. Så jag är väl nästan klar för dagen.. Haha.. Nejdå ska ju ha Thelma sen :) Juste, jag fixade naglarna innan, JÄVLIGT ONÖDIGT för nu har jag pillat bort en massa nagellack så det är bara att göra om allt.. Ska väl ta och träna lite kanske, men vad? Ska jag göra pilates, eller cykla lite? Åker iallafall hem imorgon kväll eller på torsdag och stannar väl hemma tills på söndag :) Ska bli skönt att få träffa baby iallafall. Aja, träna var det? Haha fixa naglarna med..

Fryser.. :(

Ja idag är en ny dag och jag är jätte trött. Somnade vid halv ett igår så det blev bara fem och en halv timmars sömn. Gick iallafall upp klockan sex och fixade frukost och sen tog Petra över. Hon lämnar barnen idag och Hugo ska till en kompis efter skolan så jag ska hämta Thelma klockan två. Och vad ska man göra fram tills dess är frågan? Ska gå upp och bädda och sånt snart och sen ska jag väl tvätta, annars blir det inte så mycket mer idag. Kanske ta en sväng in till mörby och kolla kontot? Känns lite för kallt för det. Nej det får nog bli en liten tupplur och sen lite träning. Borde plugga med.. hum.. Just nu sitter jag iallafall och fixar naglarna, dom började bli så himla slitna. Sen får vi se om jag åker hem redan imorgon kväll eller om det blir på torsdag, får prata med Petra om det ikväll. Skriver sen eller något, måste vila! Haha

Första dagen

Äntligen funkar internet! Har faktiskt velat blogga hela dagen men internet har inte fungerat alls men nu har Patrik precis kommit hem och fixat det.. Tycker lite synd om honom faktiskt, han har så himla mycket att göra.. Jaja, gick iallafall upp klockan sex, hade lite svårt att somna igår så det blev bara runt fem timmars sömn.. Gick iallafall upp och fixade frukost åt två trötta barn och sedan visade Patrik mig vart skola och dagis ligger och presenterade mig för lite personal.. Efter det åkte vi hem och sen skulle han iväg igen, så då var det bara jag och Bentley kvar, han har hängt med mig hela dagen den sötnosen.. Städade iallafall, hade lite problem med Thelmas säng men det gick bra ändå.. Tränat har jag också gjort, dom har ju en sån där spinningcykel här.. Tog mig en lång varm dusch efter det och sen har jag bara legat på soffan tills nu, och nu borde barnen komma hem när som helst. Petra skulle nämligen hämta dom idag.. Har nog haft en rätt bra dag egentligen, är bara lite grinig för att jag är trött.. Nu åker Patrik iallafall så nu blir jag ensam igen.. Haha.. Med Bentley iof..


Bentley;



RSS 2.0