He´s the only one that I want by my side.

Godmorgon! Det blev ändrade planer i fredags, så jag gick ner till Micke och förfestade lite med honom och Tom och sen gick vi ner på bistro och mötte upp Anna och Nina. Charlie kom ner sen och så blev det efterfest hos Micke, så vi var väl hemma runt fyra tror jag. Det betyder då alltså att jag var totalt däckad hela dagen igår. Glodde lite på apornas planet iof men annars hände det inte mycket. Idag är det söndag och ensam mamma söker börjar ikväll, så det ska jag såklart se! Sen så är det tre månader sen jag och Charlie blev tillsammans idag så vi ska ut och äta. Så jag ska ta och städa upp lite här och sen börja fixa mig, det är typ planen för idag!

I´m scared of lonely

Herregud vad dålig jag har blivit på det här. Middagen gick iallafall åt helvete, Alex var ju nämligen nervös innan så jag drack vin innan vi drog ut. Sen när jag är nervös dricker jag ju fortare så när maten kom in var jag redan full. Bra jobbat där. Sen dess har det väl inte hänt så mycket. Jag och Charlie var hos Julia här om dagen och tittade på valparna. Annars har vi bara myst och glott på film typ. Nu är jag dock ensam, Charlie har åkt till jobbet, mamma är i sthlm och lillebror är i skolan. Tur att Ewe kommer snart och håller mig sällskap. Sen i helgen händer det typ ingenting. Charlie ska ut, det ska väl dom flesta andra med. Och jag ska typ, läsa eller något? Skitkul, menmen. Nu ska jag iallafall ta och bädda sängen och klä på mig lite.

Just gonna stand there and hear me cry, but that´s alright because I love the way you lie

Odjå, jag glömde visst bloggen nu igen. Men jag har faktiskt varit upptagen med Charlie och Kajsa, så. Vi gick ut i onsdags iallafall, jag, Charlie och Tom. Så kom Charlies faster Monica ner sen med. Vi gick typ mellan G och bistro hela kvällen iallafall, och både jag och Charlie vann pengar! Vi var kvar till stängning iallafall och sen åkte vi taxi hem. I torsdags var jag då alltså tokbakis hela dagen så jag kom inte ur sängen. Sen igår försökte jag och pluttis sätta upp min spegel, vilket verkar helt omöjligt. Vi har alltså inte fått upp den ännu, och inte hyllan heller. Vi gav helt enkelt upp och glodde på tv hela kvällen istället. Sen idag så har jag tagit mig en riktig långdusch, rakat benen, gjort inpackning och ansiktsmask osv. Så att jag är riktigt ren och fräsch nu iallafall. Ikväll är väl planen att jag ska ut och äta med Charlies familj. Kan vara sämsta idén någonsin? Men sen kan man ju inte bli akutsjuk på några timmar heller, eller? Höhö vi får väl se.

I can´t get away from you.

TJENAREEE!
Glömde typ blogga igår, hade en dålig dag. Gjorde inget ändå, låg i sängen bara. Sen kom Charlie och muntrade upp mig lite. Sov här gjorde han med, så jag blev väckt tidigt imorse, och lillstruntan kunde inte sova med honom här så hon sprang runt hela natten typ. Sen idag har jag varit jävligt duktig, jag har nämligen vart på möte med min syo. Så att nu har jag skrivit in mig i skolan ännu en gång och ska plugga svenska och engelska som ett jävla halvtok så att jag kan börja plugga omvårdnad i vår. Äntligen kommer jag någon vart iallafall! Planen för dagen är iallafall att packa upp alla grejer från kartongerna och borra lite i väggarna typ. Sen får vi se om det blir en tur till Julia. Ska iallafall ut och ta några öl ikväll, så Kajsa får ha barnvakt! :) Ah det var typ allt?

RSS 2.0