Mobergs

Ja vi hade det trevligt igår. Det var först jag, Micke och Tom som satt och glodde lite på anime (HAHAHAHAH! säger jag bara) och sen glodde vi lite på hancock innan Carro och Fred kom dit. Så började vi spela neger och president och prata en jävla massa tills det var dags för Tom att gå till bussen. Tråkigt att han inte kunde stanna men Malin och Tom får faktiskt ta och vara med nästa gång! ;) Vi andra drog iallafall upp till mobergs och dansade och hade det trevligt till stängning. Och sen bar det av till Micke igen, men jag kände mig trött så jag drog mig hemåt direkt.. Blev inte så äckligt full heller :) Och nu hittade mamma mina vantar som jag tappade bort i torsdags, vid soprummet (y) Hahaha jaja det är väl bra det med..

Bakis? Nejdå :D

Hade en trevlig kväll igår hemma hos Micke med Carro, Fred och Micke. Det var meningen att vi skulle dra ut på g igår men det blev inte så så vi ska ut ikväll istället :) För i övrigt hände det inte så mycket igår, men trevligt var det iallafall :D Verkar som om jag har glömt halva packningen på båten också så det är ju rätt störigt, men jag får ta och packa upp allt idag så jag kan se exakt vad jag har glömt.. Hahaha.. Men aja nu ska jag duscha sen sjunga singstar med Julia.. Den där vattenmelon vodkan var asgod btw :D


Tallin :D

Nu har jag blivit på bättre humör iallafall, så ska berätta lite om resan :)

Vi åkte ju med Neaas pappa till värtahamnen och klev på båten direkt och tog oss till hytten :) Hann inte mer än att byta skor innan det var dags för att dra sig till buffén. Fanns en massa mat, men köttet var inte så saftigt om man säger så, och sen var det ju en massa fisk och det äter ju inte jag. Men fanns en massa efterrätter också så det funkade ju ändå :D Sen drog vi förbi taxfreen på vägen till hytten, köpte parfym och alkohol :D Drog ner till hytten och drack iallafall, sen drog vi till starlight palace och träffade folk och fortsatte dricka, och efter det drog vi ut och rökte och träffade på en liten tant som hette Karin och som följde med oss in i discot, och typ direkt när vi kom in så satt Palle, Thore och Sarmad och krävde uppmärksamhet ;) Så vi umgicks med dom och dansade och hade det trevligt, gick ner till deras hytt och sov sen men Neaa var trött så det blev inte så långvarigt..

Dagen efter vaknade jag halv 8 av att en jävla kärring skrek på estländska i högtalarna, så det var bara att gå upp.. Så vi fixade oss och drog in till Tallin.. Himla smutsigt var det överallt och folket var ju inte som svenskar direkt, det bara skrek öststat om hela stället.. Men aja, jag hittade lite kläder som  jag köpte, vi käkade på donken och sen köpte vi sprit och drog tillbaka till båten. Så vi var tillbaka i hytten vid 12 och då la vi oss och vilade, för jag var nämligen bakis som fan.. Vaknade vid 2 tiden och duschade och packade ihop, sen fixade mig och så åt vi vid halv 5 igen.. Sen blev det ännu mer drickande i hytten och sen träffade vi på Palle och dom igen och drog med dom till starlight där det blev drinkar och öl. Så hade dom nån show som vi kollade på och dom spelade på maskiner osv.. Senare blev det discoteket igen där vi dansade och drack och träffade en jävla massa folk.. Neaa gick ner i hytten och la sig rätt tidigt men jag var ju fett taggad så jag stannade kvar med killarna och festade.. Träffade någon trevlig tjej där som ville att vi skulle hålla ihop under natten men henne tappade jag bort rätt fort xD Sen drog jag och Palla runt på båten, och helt ärligt har jag ingen aning om vad vi gjorde :s Men till sist hittade vi Thore iallafall och drog ner i deras hytt och festade vidare.. Och sen skulle alla där typ sova så vi gick runt på båten i några timmar till och hade det trevligt och sen vid halv sju så tog vi oss till buffén igen och åt frukost xD Efter det så drog vi ner till hans hytt och sov i typ en timme, sen kom Neaa och väckte mig, och jag försökte väcka Palle och Thore men det var fan omöjligt.. Så då var det dags att fixa sig igen och följa med Neaa och äta, sen drog vi ner till hytten igen och jag sov någon timme till.. Drog av båten efter det, det gick bra och det var inte ens någon tull den här gången heller.. Sen kom man då hem och packade upp väskorna, och sen dess har jag typ bara sovit.. Arack och Julia har varit här hela tiden så jag har umgåtts med dom.. Sen har jag typ bara messat med Palle och legat på soffan. Och det känns hela tiden i mitt huvud som att det gungar.. Fett jobbigt :/ Ska nog tillbaka till vardagsrummet nu iallafall så skriver väl imorgon :D

...

Jag har ingen lust att skriva något alls. Är så otroligt besviken på er, förstår inte hur ni kunde göra så. Men aja, får se när jag får lust att skriva.

Hemma

Nu har jag kommit hem. Hade jätte trevligt, men är helt slut så jag får berätta vad som hände sen :D

Stay and don´t let go

Nu har jag packat allt, duschat, sminkat mig, klätt på mig och umgåtts med mamma och Ingela :) Jag är alltså klar för att åka.. Har sovit jätte dåligt inatt, vaknat flera gånger och har väldigt ont i nacken nu.. Men det är ju inget större problem inte :) Har inget mer att skriva så jag skriver väl när jag kommer hem :)




Blev rätt nöjd med håret och sminket! :)

Shake that thing like a donkey

Har inte direkt något att skriva, men har fått en del klagomål så får väl slänga ihop något ;)
Har inte gjort något speciellt dom senaste dagarna, bara varit med Julia och Arack och fixat inför resan. Neaa var här igår också, så jag färgade hennes hår och sen spelade vi sims (a) Lillebror har en skåning här på besök också, jätte trevlig faktiskt :)  Nu har jag iallafall packat nästan allt och valt kläder och så.. Och jag hade fixat naglarna men dum som jag är gick jag och duschade så nu är allt förstört.. Jag får väl göra om allt då.. Jag får väl se om jag får någon lust att skriva senare.. Men åker ju imorgon iallafall så då är jag ju borta några dagar, då kan ni fan inte klaga ;) Nu ska jag iallafall umgås och fixa naglarna..

I don´t care

Du river upp och förstör, du ljuger och sviker. Jag önskar verkligen att du dör snart, det vore lättare så. Dra åt helvete och låt mig vara, allvarligt nu. Du sårar för mycket. Du kan ju inte förvänta dig att du har någon kvar vid din sida sen, hoppas du vet det. För du har verkligen INGEN. Och visst jag tycker synd om dig som fan, men det hjälper inte längre.


I en värld full av människor växer vår ensamhet, och i mörkret inom dig finns en vilsenhet.

Lillskiten Edgar har sprungit omkring och varit jätte jobbig hela dagen, bitit i gardiner och ljusslingor och mig och alla andra katter. Skrikit och gnällt och sprunigt omkring.. Men det är väl för att hans kompis inte har varit här och lekt med honom idag.. Nu är han iallafall lugn och sover, för jag satte på hans favorit musik. Han älskar nämligen Shirley Clamp, så nu sover han till hennes röst. För i övrigt har jag städat mitt rum och badrum idag.. Gjort ansiktsmask och tvättat bort nagellack och smörjt in mig och massor.. Kollat på singing bee och criminal minds.. Bråkat med mitt arsel till far varit arg och ledsen. Juste, jag har sett klart första säsongen på secret life of the american teenager.. Underbart jävla bra serie det där..

Neaa <3

Måste bara säga att jag är så otroligt glad att min Neaa är hemma igen. Har saknat dig så otroligt mycket, och nu när du är hemma känns allt som vanligt igen :) Och snart åker vi ju! ;) <3

Arack <3

Nu har Arack precis gått hem, han har varit här med mig hela dagen :) Han fick sin första spruta idag så han har mest legat och sovit på mig.. Men vi har även hunnit med att vara ute några ggr och busa en hel del så jag är helt slut :D Nu är det ju inte så långt kvar tills man ska åka heller så det känns som om jag börjar få bråttom med att fixa saker och ting innan.. Måste packa klart och skriva listor och sola och städa rummet och badrummet och lalala.. Hur mycket som helst känns det som :) Och nu kom jag på att jag inte vet vart jag har lagt den dom där jävla papprena som jag ska ha med mig heller.. Jävla skit.. Men nu ska jag ta och titta lite på the secret life of the american teenager :D så skriver väl senare :)

Arack <3

Nu har Arack precis gått hem, han har varit här med mig hela dagen :) Han fick sin första spruta idag så han har mest legat och sovit på mig.. Men vi har även hunnit med att vara ute några ggr och busa en hel del så jag är helt slut :D Nu är det ju inte så långt kvar tills man ska åka heller så det känns som om jag börjar få bråttom med att fixa saker och ting innan.. Måste packa klart och skriva listor och sola och städa rummet och badrummet och lalala.. Hur mycket som helst känns det som :) Och nu kom jag på att jag inte vet vart jag har lagt den dom där jävla papprena som jag ska ha med mig heller.. Jävla skit.. Men nu ska jag ta och titta lite på the secret life of the american teenager :D så skriver väl senare :)

Hubbabubben <3

Nu är biljetterna bokade iallafall.. Var ju hem till bror min och fixade det där, och träffade även en sjuk liten Sebbe :/ Lilla stackaren.. Sen drog jag och mamma hem och så lagade hon mat, sen kom Julia och lillskiten hit, och han har legat och sovit på mig och lekt med sin bästa vän Prins Edgar. Så nu är man helt slut som vanligt, så det händer väl inte så mycket mer ikväll.. Ska packa lite bara.. Sen ska jag umgås med Julia och Acke imorgon också, han ska vaccineras och så, sen vet jag inte om Julia behövde hundvakt medans hon skulle fixa något.. Nej men packa var det ja..


Byxlös

Jag har STORA problem nu.. Jag ska gå till storebror nu, men när jag packade upp min tvätt så packade jag ju även upp byxorna som jag skulle ha idag.. Problemet är att nu är dom helt borta.. Jag har letat i hela jävla garderoben och rummet och allt.. Blir fan galen, vart fan har jag lagt dom?! Kan ju inte gå ut utan byxor direkt.. Får väl leta igenom garderoben en gång till..



Update; Mamma kom precis upp med byxorna från tvättstugan så jag hade inte alls packat upp dom (y)

Here´s my bright idea, I´ll just disappear

Gud så trött jag är.. Har knappt sovit något för Kurt kom inte in igår kväll.. Så jag har vaknat en gång i timmen hela natten och gått för att öppna dörren, men ingen Kurt satt och väntade på mig :( Sen drömde jag mardrömmar också.. Bland annat om att jag va i ett hus som va rivet (hur går det till? :S ) Med massa spöken bland annat Tom, Malin, Jocke och Kenza? Och det rivna huset skulle föreställa Tom och Malins nya lägenhet i hallsta :S Men jag visste inte att dom var spöken först.. Så jag fick ju panik där mitt i.. Och så fick jag inte gå för dom heller så dom jagade efter mig.. Så jag skrek på hjälp när jag kom ut ur huset men det var ingen som såg mig för då visade det sig att jag också var ett spöke.. Helt sjuk dröm xD Blev iallafall väckt av Kurt, som mamma hade släppt in, klockan 9 typ. Sen somnade vi om tillsammans och sov tills nu :) Idag måste jag packa, beställa båtbiljetterna och städa mitt rum.. Och mitt kort har inte kommit ännu så jag måste dra över till Tommy och betala med hans kort xP Sen kommer Julia och Arack :D Så det vore ju bra om jag hade städat tills dess så jag kan ha honom på rummet medans dom städar.. Usch va jobbigt.. Men jag borde väl sätta igång istället för att ligga här och gnälla :D

Solna centrum

Nu har jag precis kommit hem efter att ha sprungit runt i solna centrum hela dagen. Hittade två klänningar på vero moda iallafall.. Handlade ögonfransar och lite annat med så nu är jag nästan klar för att åka :) Jag och mamma åt lunch på en kina resturang också.. Asgott var det och så fick man mycket mat.. Sen gick vi förbi moster så jag fick hälsa på hennes lilla hundvalp också.. Himla söt :D Nu ligger jag iallafall här och proppar i mig choklad för jag inte orkar göra mat, och Julia och Arack är påväg hit :) Imorgon har jag och mamma tvättstugan, och så MÅSTE mitt nya bank kort komma imorgon, så då ska vi väl springa upp och hämta det.. Så kommer Julia imorgon med för hon och mamma skulle städa ur bokhyllan så Julia kan ta den sen när hon flyttar.. Mamma vill ju hemskt gärna bli av med den men jag vet inte riktigt hur hon har tänkt där för det kommer ju bli väldigt tomt i vardagsrummet.. Men det blir nog bra sen.. Och på onsdag ska jag vara hundvakt åt lillskiten :D Men nu måste jag ladda ner nya desperate housewives avsnittet och sen kommer Julia så jag får skriva mer sen eller imorgon :)

2012

Idag har det inte hänt så mycket.. Arack och Julia var här några timmar under dagen.. Och man älskar ju bara lillskiten mer och mer för varje gång man träffar honom :D Sen drog jag och mamma till flygis så jag köpte läppglans.. Och sen drog vi hem och beställde hem mat.. Sen dess har jag bara legat vid datORN (bli stolt nu Neaa ;) ) Och Ewelina upptäckte att snorungarna har börjat blogga igen så det va ju himla trevligt :D Och nu håller jag och Lellan på att fixa så det blir lite festande på tisdag :D Hoppas hoppas.. Och sen har jag blivit ännu mer nojig över det där med att jorden ska gå under 2012.. Blir ju riktigt rädd ;o Imorgon ska iallafall jag och mamma först åka till solna centrum för att handla lite, sen in till stan och handla mer.. Och efter det ska jag följa med mamma till jobbet och sen åker vi hem :D Så om jag inte är helt slut efter det ska jag ta och träffa Julia och Arack :D Det var allt typ.. Godnatt!

Värdelös dag?

Nu är Julia och Acke påväg hit, så då får dom ta och äta lite frukost med mig.. Om tårta räknas som frukost? :D Sen ska jag väl börja packa lite och bestämma vad jag ska ha med mig för kläder.. Måste ta mig in till sthlm någon dag i veckan också och handla kläder.. Och jag borde väl försöka logga in på fronter igen och se om jag skickade det där mailet till läraren eller inte.. Hahahaha.. Nej men nu ska jag klä på mig och gå upp ur sängen så jag skriver väl något senare :)

Bilder från idag

        

Bilder från igår

         

Sen är det mest bara likadana bilder xD

Acke <3

Haha mormor kom klockan ett ist för två så ingenting var ju klart när hon kom.. Och Julia och Acke kom redan vid elva. Iallafall så kom resten vid två och det var trevligt :) Fick ett nytt singstar och pengar så jag är nöjd. Sen när folket drog så sjöng jag och Madde singstar och sen drog vi ner på kina.. Riktigt gott var det :D Skulle druckit vin med Madde ikväll och sjungit mer men jag orkade verkligen inte, är helt slut nämligen.. Och min mobil är fortfarande helt död och jag har fortfarande öl på golvet.. Haha jävla skit! Men som sagt var Julia och Arack här innan.. Och gud vad jag älskar den där lilla skiten! Helt underbar är han.. Hoppas att dom kommer en stund imorgon med :D

Slänger upp en bild på lilla Arack.. Kommer bilder från igår och idag sen, när jag har fått alla och kollat igenom dom (y)


:)

Jag hade en bra födelsedag iallafall :) Min syster var här och min bror var här.. Sen kom Sara ett tag också.. Och sen åkte alla så det var jag, Madde, Tommy och Charlotte kvar.. Sen drog Charlotte med men Tommy var kvar och sjöng singstar med mig i flera timmar :D Hade askul.. Nu är det ju bara att ta sig ur sängen och fixa sig och huset.. Måste göra tårta också.. Folket kommer vid 2 så nu har jag bråttom.. Usch, bakis börjar jag bli också.. Och mobilen är total paj.. Och så har jag öl på hela golvet.. Nej usch och fy.. Nej nu ska jag försöka fräsha till mig lite och sen göra tårta..


Mamma <3

Och så fyller man år också.. Micke skrev grattis på msn klockan tolv, och min gulliga lilla mamma knackade på min dörr prick klockan tolv och grattade och gav mig choklad.. Så man känner sig ju inte bortglömd iallafall :) Nu ska jag återgå till mina filmer..

Bullar

Idag så har jag handlat grejer till tårtorna på lördag, och varit med Madde <3 Vi har typ bakat bullar och sjungit singstar :) För i övrigt har det inte hänt så mycket, vi har flummat oss bara.. Imorgon så kommer ju Madde hit och sen ska vi supa och sjunga.. Sen kommer pappa, och Sebbe kommer hit efter skolan.. Så kommer Sara och hämtar honom sedan efter 8 eftersom att hon jobbar sent :) Måste väl ta och baka något imorgon med.. Och så tänkte jag hinna med att packa lite inför tallin så jag ser hur många väskor jag måste ha med mig.. Hahaha..  Aja men nu är det singing bee så nu har jag inte tid med det här längre :)


Tallin :D

Hum vart ska man börja.. Jag kom iväg till badhuset idag iallafall så nu har jag solat igen.. Blir väl minst en gång till innan tallin.. Har varit och hämtat en väska idag som jag ska ha med mig :) Men så den stora frågan, ska jag ha en väska med mig eller två? Och vad ska jag ha med mig för kläder? För i övrigt har jag bara spelat sims hela dagen.. Imorgon blir det bullbak och städande.. Haha juste jag måste maila min lärare och säga att jag inte kommer imorgon.. Jobbigt värre.. Nej nu blev jag hungrig också.. Så det får bli att göra något att äta, sen maila och sen spela mera :D


Inhalator

Hahahah mamma kunde inte andas nyss så jag skulle hämta hennes inhalator. Men den låg inte där den skulle så jag fick typ leta i hela huset.. Så hittade jag den och gav den till henne och då hostar hon fram "Det där är näs spray " HAHAH! Så mamma kan inte andas och jag ger henne näs spray xD Till mitt försvar så har mamma en speciell näs spray så den ser ut som hennes inhalator nästan.. Men jävligt kul var det iallafall ;D

Pineapple express

Det blev inget solande idag.. Jag vaknade faktiskt i tid så det var inte därför :D
Så idag har jag inte gjort så mycket.. Har kollat på pineapple express och den var bra faktiskt :) Har även sett monsters vs. aliens och den var rätt okej den med.. Och så har jag lagat mat, Kyckling med dragon och citron och gräddsås.. Och nu är det ju svenska hollywood fruar så det ska jag kolla på :D
Imorgon har vi tvättstugan och sen ska Madde komma hit :D Sen måste jag väl baka något att frysa in imorgon för hela släkten kommer ju på lördag.. Och Julias lilla valp ska även komma hit och hälsa på.. Sen kommer mosters hund hit också och en massa ungar.. Så man lär ju vara helt slut när alla har gått, haha.. Nejmen nu ska jag lägga mig och kolla på hollywood fruar och vänta på mina popcorn :D

Jul :)

Nu har jag julpyntat :D Har längtat ett helt år, så nu är det fan jul :D Jag har inte direkt gjort något annat idag.. Bara suttit och snackat massa med mamma och Julia :)
Imorgon blir det att sola på förmiddagen och sen ville Julia umgås lite så lär väl bli så :D Tallin resan blir antagligen av den 26e och vi åker med baltic queen, som är bygd i år så det blir jävligt nice :D
Men nu är det iallafall jul :)


Mattias

- Don´t give me a guilt trip, because I´m so over it säger (00:40):

vad har hänt baby? :/

Mattias Troedsson !" säger (00:40):

fotbollen :(

- Don´t give me a guilt trip, because I´m so over it säger (00:40):

vadå? :S

Mattias Troedsson !" säger (00:41):

förlora med 3-0, jag slog domaren och väntar på att få ett straff som kommer vara i minst ett halvår (Y)

- Don´t give me a guilt trip, because I´m so over it säger (00:41):

va? :-O

- Don´t give me a guilt trip, because I´m so over it säger (00:42):

seriöst? :-O

Mattias Troedsson !" säger (00:42):

haha ne men vi förlora med 3-0 och de e illa nog xD




Tur för dig att jag älskar dig MONGO <3


PuckoAlex

Nu har jag ätit lite stekta äpplen med glass, jättegott :D Haha, det var inte så svårt när man läste ordentligt :P Haha.. Så är det när man är en stressad liten Alex med mycke press :) Tror jag fattar nu iallafall.. Får maila läraren sen och säga att jag inte kan komma på torsdag.. Om man ska ta och städa sitt rum kanske? Eller spela lite.. Hum.. Lär ju bli att spela :D


Fronter SUGER

Jag fattar INGENTING av fronter.. ALLS :'( Och jag måste liksom förstå för annars måste jag gå till skolan på torsdag så läraren kan förklara för mig och det har jag ingen lust med.. Det är ju himla lyckat att jag vill skita i pluggandet innan jag ens har börjat (y) Men varför ska dom göra det så komplicerat?

Buhu :(

MOHAH

Det är såhär att jag hittar aldrig några toffsar när jag behöver en.. Och jag har precis kommit fram till att det är för att prins edgar snor alla... Han tar dom i munnen och släpper på golvet och sedan har han bort dom. Han leker alltså med mina toffsar.. Så jag hittade honom lekandes med en nyss och såklart beslag tog jag den, men det fattade tydligen inte han.. Så han har letat efter den i typ fem minuter och ser extremt korkad ut.. HAHA! In your face edgar ;) Don´t mess with mormor ;)

Sims 3

Nu har jag varit och solat :) Ska ner och sola igen på söndag så jag hinner bli lite brun innan tallin :D
Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan.. Bara vilat och kollat på film. Och nu blir det väl att spela lite sims :)


Back to school

Nu har jag varit uppe på rosvux och det gick jätte bra :) Ska dit igen på torsdag och få lite arbeten och så.. Så nu har jag faktiskt varit jätte duktig ;D Himla hungrig är jag också så det får bli att göra någon form av lunch..



Rosvux

Nu ska jag upp till rosvux.. Jag är jätte nervös, men jag ska möta Monica om 5 minuter så jag antar att det är försent för att ringa och säga att jag är sjuk.. Aja det går säkert bra ;o Kanske.. Haha... Nej nu måste jag fan springa ;o

;o

Jag känner mig sjuk igen :( Jävla mamma.. Sebbe har åkt hem iallafall, men han grisade ner hela köket med sylt först såklart (y) Och jag orkar fan inte åka upp till rosvux imorgon :(

Jaja gnäll gnäll gnäll.. Någon som vill komma och laga mat till mig? (a)

Dendu!

Imorse när jag vaknade var det helt tyst i hela huset och bara jag och mamma hemma.. Så hade hon varit nere och köpt färskt bröd och mjölk också.. Så vi har suttit och pratat och planerat typ hela dagen och nu börjar alla andra komma hem.. Sebbe kommer snart också och lite så :)
Minja ville träffas ikväll så de lär väl bli så.. Sen börjar ju singing bee celeb idag :D Imorgon ska jag ju som sagt upp på rosvux med Monica och planera mina studier och så.. Ska vara där kl 11 så jag får se till att lägga mig i tid ikväll. Ska nog sola imorgon också.. Och övertala mamma att baka bullar med mig, jag fyller ju faktiskt år nästa vecka så vi måste ju ha lite bullar hemma ändå  :D Sen får det bli en lugn helg tror jag, men det känns rätt skönt faktiskt :)


Marknad

Nu har man varit på marknaden också, med mamma och mormor.. Asjobbigt och irriterande.. Alla går långsamt som fan och mormor stannar och kollar på allt.. Haha menmen, jag fick munkar så jag ska bara va tyst :)
Det är iskallt ute, ska nog ge Kurt och resten utegångsförbud :o Sebbe skulle komma sen fick jag höra också.. Det är ju himla trevligt, fast jag är ju inte hans favorit längre :/ Han är ju stor nu så jag är bara jobbig.. Haha..
Träffade Sara på marknaden också så hon kommer ju när jag fyller år :D Vilket är äckligt snart ;o
Jaja det var väl allt.. Fick 100 kr av mormor med så ska se till att sola.. Sen måste jag väl fixa mina naglar och lite så att man kan bli fräsch igen :D

Desperate housewives

Tom: Vad är det som luktar? 
Lynette: Skräck, dödslängtan, desperation.
Tom: Jaha, jag trodde det va våfflor

 

Jag bara älskar desperate housewives, och det verkar som om den här säsongen kommer bli den bästa hittills :D


Wiiiie :D

Har varit med mamma på banken idag och öppnat ett konto.. Så nu kan jag få mina pengar :) Så nu känner jag mig vuxen xD Ska upp till rosvux på fredag och planera mina studier.. Så det är ju nice det med.. Och imorgon kommer min lilla söta mormor och ska gå på marknaden med oss.. irriterad på en viss jävel som bara MÅSTE lägga sig i mitt liv hela tiden.. Men ah.. Och desperate housewives börjar idag, fast jag har ju redan sett dom två första avsnitten.. Men det blir väl att kolla igen :D Ugly betty börjar ju också så det är något nytt iallafall.. Har kollat massa kläder på nätet idag och som vanligt hittat hur mycket som helst.. Har städat rummet och fixat också så nu är det helt rosa igen :) Skriver sen kanske.. Haha..

Pfft.

Det är jävligt stor skilnad på hur man känner, och skitsnack.. Är du medveten om det?! Jag får skriva vad jag känner så mycket jag vill i MIN blogg.. Så ta dig i arslet.

Fuck you

See I don´t know why you´re cryin like a bitch, talking shit like a snitch.


TÖNT

Äppelpaj

Idag är jag typ frisk, så jag håller på och städar mitt rum och flyttar in Julia i ett eget rum :) Det lär väl hjälpa oss att hålla sams.. Hon ska även få en egen garderob så jag har rensat min.. Senare ska jag göra lasange och baka äppelpaj antagligen :) Efter det lär jag väl vara helt slut så då blir det väl att lägga sig i sängen och bara mysa.. Nu är det ju höst också så då blir det ju extra mysigt :) Och snart är det fan jul :D
Sen råkar jag ju fylla år snart, så det är bara att hoppas att jag har lyckats övertala pappa till att inte köpa en bit av månen till mig.. -.- Aja nu ska jag fortsätta fixa :D

Sjuk

Jag har inte så mycket att skriva.. Jag är sjuk och har laddat ner massa filmer att glo på.. Har legat i sängen med Kurt hela dagen och tänkte fortsätta med det.. Julia är påväg hem och ska ta hand om mig oxå :D Det var typ allt..

Skriver när jag har nått att skriva om istället..


Så är det

Det blev en trevlig kväll igår.. Fixade mig och åt, sen drog vi till Micke.. Där satt Tom, Malin, Fred och Micke.. Så vi satt där ett tag och hade det trevligt, sen drog vi ut.. Träffade Robin :) Sen hörde Jocke av sig igen och jag blev helt förstörd som vanligt.. Så kom han iallafall till stora torget och så bråkade vi lite sen drog han, och vi drog hem till robin ett tag.. Sen skulle vi dra oss hemåt men fan vilken tid det tog xD Idag blir det iallafall att städa rummet.. Nu skrev Minja att han ville träffas också så man får väl se vad som händer..


typ..

Nu är jag hemma... Har hänt massa skít och jag är fett upprörd. har gråtit i timmar. godnatt

Suuuuupa :D

Sådärja, nu håller man på och fixar sig och ska supa med Madde. Kanske ska dra till Micke sen, men får se.. Julia har åkt till Ali med Jessie iallafall och hon kommer tillbaka på söndag.. Så blir väl att städa rummet och kanske möblera om under helgen :)
Har inte gjort så mycket idag, bara legat framför datorn.. Sen drog vi ner på stan, köpte klubbor och mötte Jessie, sen till flygis och käka korv :D

Nej men nu blir det fixa sig, sedan supa och sjunga singstar :D

Fiskbullar

Det blev inget med banken idag, orkade inte dra ut så satt hemma och pratade med mamma istället. Har inte gjort så mycket idag.. Men Tommy och Charlotte var här och fikade en stund iallafall :)
Lyckades ladda ner Cooking Academy idag iallafall.. Har spelat det och Farm Frenzy hela dagen.. Gråtit som fan över fiskbullar har jag gjort också.. Och då fick min kära lilla mamma panik och gjorde annan mat till mig.. Haha.. Min mamma är världens bästa mamma :) <3

Det är typ allt.. Om jag ska återgå till spelandet kanske.. Det är väl ändå inget på tvn idag?
Haha juste, Kurt fick mina fiskbullar.. Han blev skitsur xD


CP!

Jag säger bara, väck mig inte genom att fråga mig vart MINA saker som DU har slarvat bort är. Och sedan rota i MIN väska efter dom? Sedan klaga på att MIN parfym som DU har haft slut på är slut. Irriterande.. Som fan.. Och jag har bara varit vaken en kvart och mitt humör är redan förstört. JÄVLACPMONGO!

RSS 2.0