Jag är tillsammans med min bästa vän :) <3

Var ju som sagt i hallsta igår, hade jätte trevligt och åt god mat.. Skulle ha druckit lite öl men kände inte för det, hade ju min älskling där! Så det blev en nykter kväll med himla massa skratt.. Åkte hem med kvart över fyra bussen iallafall och var hemma vid halv sex.. Då var det middag och efter det gick jag och Fred och vilade tills nu typ.. Och nu gick han hem för att duscha men kommer strax tillbaka :) Jag måste också duscha iof, känner mig jätte äcklig och ofräsch.. Jaja ska strax, måste städa lite först.. Sen ska vi iallafall glo lite film och äta ben & jerrys och jag lär väl somna rätt tidigt.. Imorgon blir det en tur ner till H&m och sen ska jag väl se till att plugga.. Har även tvättstugan.. Jaja jag måste sätta igång med att städa och duscha nu om jag ska hinna..

I love just who you are

Ja det var rätt trevligt igår, men jag kommer tyvär inte ihåg så mycket.. Gick ut med Shiva iallafall och sen kom Niclas, Viktor och Sebbe.. Vi drog till teatern sen iallafall och sen kommer inte jag ihåg så mycket.. Ramlade på ett bord och slog i hakan iallafall så jag har värsta såret.. Fick skjuts hem av Micke har jag fått höra.. Haha.. Jaja idag är en ny dag, började dagen med att göra bort mig.. Sen kom Julia och Arack förbi en stund också, och JÄVLAR vad stor Arack har blivit ;o Idag blir det en tur till hallsta iallafall, ska dricka lite och umgås med Malin och Tom.. Så jag måste försöka fixa mig, har äntligen hittat min hårborste nu så nu kan man ju ta sig en dusch och så.. Är helt slut om jag ska vara ärlig.. Men det ska väl gå det här med.. Får ju träffa älsklingen idag med :)

Jaja jag bloggar imorgon eller något, har inget att säga ändå :D

BLÄ

Fyfan vilken hemsk kväll... Blev för full, skämde ut mig och ramlade på ett jävla bord.. Har ett fett blåmärke på hakan.. Ja, HAKAN... Och älskling mötte aldrig mig igår, varför? Aja hade trevligt i början iallafall, nu har jag bara ont.. Usch jag dör, godnatt!

She don´t want a man, she just wants to dance (?)

Ja det blev en tur till flygis med mamma, var tvungen att köpa mer ben&jerrys :D Köpte även lite nya filmer som jag och sötnosen ska glo på ikväll.. Var ju meningen att jag skulle köpa mascara men dom hade såklart inte den jag ville ha så jag får väl ta mig ner på stan imorgon iallafall.. Får som sagt se hur de blir imorgon men de lutar åt utgång, och kanske någon tripp till hallsta under helgen.. Jaja.. LELLAN KOM HEM!

When I think of you I don´t feel so alone

Sov förjävligt inatt, vaknade en gång i halvtimmen hela natten typ.. Vaknade vid 12 iallafall och då var Sebbe, Tommy och Charlotte här.. Och jag fick en frivillig kram av Sebbe! Haha helt otroligt... Man blir ju på så himla bra humör då.. Gud han fyller 8 i år.. Känns som att de var någon månad sedan han lärde sig att gå.. För i övrigt så skulle jag ju ner på stan idag, men det är fan snöstorm så jag sket i det.. Blir en tur till flygis iallafall.. Dock funderar jag på att stanna hemma imorgon med sötnosen. Lär gå ut men funderar på att stanna hemma.. Haha :D Hungrig börjar man bli också, så äta något kanske?

Jag fick en liten bild på skitungen också :)


Släpp allt och bli dum

Nu var de ju ett tag sen man skrev, man har inte kunnat om man säger så.. Gulleplutten kom hit igår iallafall, så vi hyrde sommaren med Göran och myste :) Sov här gjorde han också.. Det bästa som finns måste vara att vakna upp och se honom där.. Lycka på hög nivå kan man säga.. Hade iallafall lite svårt att sova inatt, katter skrek utanför dörren och så var det både varmt och kallt.. Sen hade mamma köpt en ny kudde till mig så jag fick såklart ont i nacken.. Slog i armbågen också.. På den där "sträcka-ut-tungan-nerven" Haha.. Nya mobilen har kommit också och den är himla bra kan jag säga :D Pluggat lite har jag gjort också, men det var ju inte så jävla kul att logga in och se att jag måste skriva om hela novell analysen typ.. Så då sket jag i att forska idag.. Haha (A) Får väl se vad som händer ikväll, hoppas på att sötnosen kommer tillbaka till mig och sover här :) Sen är det ju även the real housewives of new jersey ikväll, vilket jag iof redan har sett alla avsnitt på men det har blivit en grej att kolla på det med mamma varje onsdag.. Har ju även lite paradise hotel att ta igen eftersom att jag har missat hela den här veckan.. Imorgon ska jag väl ta mig ner på stan med mamma, måste köpa ny mascara och lösögonfransar.. Blir ju utgång på fredag så då vill man ju se bra ut ;)

Lellan har ju åkt till Thailand nu med.. Saknar henne redan..

Det var typ allt? Haha.. Bloggar väl imorgon eller något :D Eller ah... Stefan har åkt ut ur paradise :( Snyggaste killen.. Är det ens värt att kolla längre? :/

Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt

Att vända på en femöring, är det vad jag gör? Kanske det kanske.. Men vafan, jag är osäker och nervös på hela den här grejen, vet inte riktigt vad jag håller på med.. Men det blir bra eller hur? Lita på känslan och inte hjärnan? Har iallafall mailat Inger idag (min lärare) och sagt att jag är sjuk.. Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, var ute med Viktor och Fred i torsdags och med Jim osv igår.. Trevligt var det :) Har inte direkt några planer för nästa vecka, får väl se om min jävla mobil kan ta och komma.. Sen ska jag kanske åka in och träffa pappa någon dag.. Får se helt enkelt :)

So tell me darling, do you wish we´d fall in love?

Jag är lycklig, riktigt jävla lycklig.. Ler hela tiden och bara njuter.. Skriver när jag har något att skriva om :)

A friend in me

Det är himla bra uppdatering på den här bloggen känner jag.. Haha.. Har inte direkt haft något att skriva så.. Har iallafall listat ut vart min mobil är, den är nämligen kvar på lagret hos ellos (y) Nu skulle dom skicka den igår iof men himla irriterande är det att man ska behöva ringa tre gånger för att dom ska fatta att dom har gjort fel.. Nu är det bara 4 dagar tills man får pengar också, WOHO! Idag blir det väl av att städa, och plugga.. Ska försöka plugga iallafall men det är så segt.. Trött är man också.. Men ah?

Livet går i ide

Jag orkar inte finnas där för alla hela tiden, ändå gör jag det.. Precis som det alltid har varit.. Jag ställer upp till 110 % för er, kan knappt sova längre.. Men vem fan finns där för mig då? Ja juste, jag är en stor tjej och det är meningen att jag ska klara mig själv.. Jag orkar fan inte oroa mig hela tiden, orkar knappt bry mig.. Men har jag något val? Man kan inte bara ge upp folk hur som helst..

No more waiting for you to change..

Nu har jag då alltså gjort om på bloggen. Är fortfarande inte helt nöjd men nu får det vara såhär ett tag. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, bara slöat framför datorn.. Såg nyaste avsnittet av dh också.. Annars är jag väl mest grinig, är fortfarande sjuk och ingen mobil ännu.. Sen har även mitt comviq kompis gått ut.. Menmen det är ju bara sånt som går över :) Sugen på utgång är man också, men får ju fortfarande inte pengar förens på måndag.. Det ser ju ut att bli utgång den 29e iallafall och Malin kanske följer med :D Jaja jag har verkligen inget att skriva så godnatt eller något :D

I gotta move on but my feet are tired

Såklart så råkade jag lägga mig på min fina glas nagelfil så den gick i tusen bitar i min säng.. Sen så råkade jag såklart slå mig själv med dammsugaren tre gånger och självklart fick jag glas i fingret.. Och till råga på allt så är jag sjuk och kunde knappt sova inatt, har nämligen feber och kan inte andas.. Dessutom har jag varit så arg under kvällen att jag har en himla huvudvärk nu..

JÄVLA SKIT DAG!

Gnälligt inlägg och det skiter jag i.

Två månader och fyra dagar

Jag orkar inte

Evacuate the dancefloor

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte orkat.. Har inte gjort så mycket ändå, var nere hos Micke med grabbarna i onsdags.. Var ute igår med, började nere hos Micke med Micke, Tom och Fred och sen kom Linda och Christoffer och sen kom Malin med.. Så vi satt där nere ett tag och sedan drog vi ner till G för en öl, G är ju nämligen ett måste för en lyckad kväll! Haha.. Efter det drog iallafall jag, Malin, Tom, Fred och Micke till teatern och skakade lite rumpa :) Träffade massa folk också, himla trevligt.. Blev iallafall massa tjaffs efter teatern så det slutade med att jag tog mig hem till Micke helt själv och blev insläppt av Mickes granne så jag kunde hämta min väska och sen drog jag hem xD Dansade alldeles för mycket igår så nu har jag ont i mina stackars små fötter.. Men hade väldigt trevligt och det var himla kul att Malin var med ut också :) Och jag som skulle plugga igår :/ Aja får se vad som händer idag, har en himla stor lust att dra ut och festa idag med men får ju inte pengar förens den 25e :/
Jaja, får väl se som sagt..

EgoAlex

Jag är jätte ledsen och upprörd, och jag känner mig så jävla ego för det.. Jag vet ju att du behöver göra det här och jag förstår egentligen.. Jag har bara ingen jävla lust :( Så jag tänker fortsätta deppa och tycka synd om mig själv ett tag till.. Ska försöka ta mig samman och sluta, men det är inte så jävla lätt.. 1 år är jävligt länge.. Inser du att vi kommer glida ifrån varandra helt?

Mackor

Jag skickade ett mail till min lärare och slapp göra sköldpadds uppgiften och fick istället två nya.. Som jag hade tänkt göra idag men jag är alldeles för lat för det.. För i övrigt är jag väldigt hungrig och vill ha en macka, men så till problemet; Det finns ju hur många olika mackor som helst.. T.ex syltmackor, mackor med jordnöts smört, sylt och jordnöts mackor, mackor med mjukost, mackor med ost och skinka, äggmackor, köttbulls mackor osv.. Sen kan man ju även rosta mackan om man skulle vilja det.. Så vad vill jag ha? Ingen aning.. Kanske en macka med ägg och bacon? :/ Jävla svårt val.. Haha såhär intressant är jag idag (y)


Jag har köpt mig en ny mobil :)


Kladdkaka

Ja idag har det inte hänt så mycket.. Har försökt plugga hela dagen men jag kan inte.. Har även kollat mer på en utbildning och det verkar jätte bra och helt perfekt för mig.. Men den kostar 40 000.. Måste alltså ha ett nytt möte med Monica och diskutera saken.. Nu har jag precis tagit mig en dusch och bakat en kladdkaka, och så börjar Click på tvn klockan 9.. Imorgon så har jag och mamma tvättstugan och jag måste städa mitt rum och plugga.. Plugga är viktigast.. Ska väl även försöka hinna med att baka en jordgubbspaj, det är himla gott det.. Aja det var väl allt jag hade att skriva.. :D


Lördag

Gud vad slut jag är idag.. Hade trevligt igår, gick och mötte Shiva och Michi vid kina resturangen vid 6 tiden och sen bar det av ner till Micke, där Tom och Fred var.. Micke var nämligen iväg och fikade, men kom efter ett tag han med.. Kom massa folk hem till Micke, har inte riktigt koll på alla men Sazza, Cissi, Alex och Jim vet jag var där iallafall.. Sen drog alla utom Fred ner till G och tog sig en öl, träffade även Anna där.. Och sen drog vi oss mot Teatern och dansade som faan :D Micke försvann dock inne på teatern så honom såg man nästan inte på hela kvällen.. Var där till 3 iallafall och sedan mötte jag upp Lellan så gick vi tillsammans hem.. Idag är mitt huvud inte riktigt som det borde vara känner jag, och så är jag rätt hungrig.. Godnatt eller något! :)

Grattis! :D

Hände inte så mycket igår, tog mig ut vid halv tolv och ner till G med Micke, för han fyller ju år idag! Grattisgrattis igen! Och grattisgrattis till Sebbe som fyller 18 också! Gick iallafall ner till G och drack en öl, sen hem till Micke och käka tårta och drack öl :D Var hemma vid halv 4, men somnade väl runt fem p.g.a mongot.. Haha äsch :D
Ikväll ska vi iallafall köra på stenhårt och det kommer bli ASKUL! Kändes dock som att jag hade feber inatt men det har nog gått över nu :) Aja jag skriver väl mer senare, har precis vaknat så ska väl äta något kanske :D

Inte lika taggad

Har inte gjort så mycket idag, lagat lite mat till mig själv, ätit och suttit här och glott typ.. Fredag imorgon, jag är dock inte lika taggad längre.. Är ledsen och besviken, orkar inte skriva. Godnatt, skriver imorgon innan jag drar ut

I want to know who you are.

Nu känner jag mig himla duktig, gjorde klart den svåraste uppgiften nyss.. WOHOOO! :D Så nu är det en uppgift kvar (som jag gör ikväll) och sen städning :D Så nu förtjänar jag helt klart att få gå ut på fredag :D Ska ta och städa strax sen prova lite kläder inför fredag.. Sen blir det en lång dusch och fotbad och sen ska jag bädda ner mig i en nybäddad säng med tända ljus och någon film :D Låter riktigt mysigt faktiskt.. Juste ja, skoluppgiften.. Kan ju göra den imorgon i värsta fall :) Jaja nu ska jag sätta igång så hejdå :D

I shake, I move and the girl gets hot

Blev inget pluggande igår, blev bakis vid 6 tiden. Så får ta det idag istället, ska ha gjort klart minst två uppgifter om jag ska få gå ut på fredag har jag ju bestämt :) Lagade dock mat, kyckling med jordnötssås så man hade ju en glad mamma iallafall :) Har inte direkt något att säga alls, förutom att muppfan är fulare än vanligt tydligen.. Himla kul det xD Men jag har inte riktigt förstått, ska vi får 1400 kr i studiebidrag nu i januari eller inte? Vädligt förvirrande är det.. Nej, om man ska ta och äta något och sedan plugga.. Så får ni andra ha en himla tråkig dag :D

3 dagar kvar!

As taggad skulle man kunna säga att jag är inför fredag :D Antligen ska man få gå ut och dansa lite, för jag SKA komma in på teatern säger jag bara... Ska plugga en hel del nu innan så jag verkligen känner mig värd en ute kväll också, så att det blir helt underbart liksom. Tänkte fixa mig sådär galet länge så att man känner sig skitsnygg med... Ska helt enkelt tagga hela veckan inför fredag, så att det blir den bästa kvällen någonsin! :D Ska väl även städa rummet och badrummet, det behövs ;D Nejmen det är en glad Alex idag helt enkelt, så vi fortsätter på det spåret tycker jag :D Nu ska jag plugga så de så! :D


Typ tisdag

Hade trevligt igår, Madde gick hem tidigt, Fred försvann... Så var mest själv med Micke hela kvällen men det var trevligt det med :) Är trött och kommer bli bakis senare idag känner jag... Så nu blir det iallafall lugnt fram till fredag.. Borde kanske plugga också, så får se till att ladda ner rätt program till det idag.

Varför måste jag vara så jävla elak ?

Måndag

Ska ner till Micke nu, är fortf sjuk men har tråkigt.. Pratar med Linn i tlfn nu, min lilla älskling! <3 Känns underbart! Har även kommit fram till att det finns inga bra killar, bara mindre dåliga.. Hahahah! Äsch älskar dig sessan <3 Ska iaf ha en bra kväll nu, fast vill bara påpeka för dig att jag hatar dig ditt patetiska lilla smuts. Dö, sluta sprida rykten om allt och alla!

Far och flyg

Jag ville bara tacka dig så jävla mycket för att du förstör allting IGEN! Tack för att du bryr dig om andra.. Men jag ska fixa det här ännu en gång, som vanligt... Edgar ligger här och väntar på mig så ska lägga mig nu.. Har dock ljud på mobilen inatt så det är ingen fara :)

Far och flyg!

I say mjao, you say voff.

Jag är jätte sjuk så har ingen direkt lust att blogga, har inte så mycket att skriva heller.. Bara tänker på att jag måste bli frisk tills på fredag hela tiden xD Nu tänker jag typ gå och lägga mig, ska bara hämta hit Edgar först :D Tänkte plugga lite imorgon med, och hoppas att jag är frisk typ :D Aja, godnatt?

Pfft!

Jag orkar inte, ta hand om er själva och dra åt helvete. Tack och hej!

Nyår

Hade trevligt som fan igår. Började med att Madde och Sebbe kom hit vid 5 typ, och umgicks lite, sen drog vi ner till Micke vid 7. När vi kom så var redan Linda, Christoffer och Carro där, så man umgicks lite med dom och sen kom Agneta, Micke, Viktor, Sazza, Cecilia, Jeanette, Jenny, Niclas och många många fler xD Så man satt mest och snackade jävligt mycke med himla mycke folk. Vi drog såklart upp till bergsstugan till tolvslaget, dock tog vi trappvägen och det var ju dumt.. As halt, så killarna fick dra mig upp typ xD Lyckades ändå ramla i snön :( Kom iallafall upp till slut och var så jävla taggad, så vi sjög och skrek och skålade en stund och sen drog vi oss tillbaka till Micke och hade det trevligt. Dock spårade vissa runt 2-3 och sen drog folk runt 4.. Så då var det bara jag, Micke, Fred, Linda, och Christoffer kvar, och sen kom Mumba och Tobbe med.. Jag gick hem när Linda däckade typ, var hemma runt 6 tror jag, kanske senare.. Åt iallafall upp resterna från middagen när jag kom hem och sen somnade jag stenhårt xD Vaknade vid halv 1 idag och var jätte förkyld, bara hostar och nyser hela tiden :( Så har mest legat i sängen hela dagen.. Lär väl ta det rätt lugnt nu fram tills på fredag, då fyller nämligen Micke 25 och Sebbe 18, så då blir det utgång ;D Sazza ska följa med också så de blir säkert jätte kul :) Hoppas ni andra också har haft en underbar nyårs afton, och får ett underbart nytt år :D

Christoffer, Linda, Jag, Jenny och Carro ;



Christoffer ;



Mike i bakgrunden, jag, Jeanette och Cecilia ;  


RSS 2.0