I made it

Hum ja, det ser ut som att det har slagit ner en bomb i mitt rum. Jag hade ju städat men sen så hittade jag inget att ha på mig, då blir det såhär. Har iallafall klätt på mig nu, får nöja mig såhär helt enkelt. Har fixat håret med. Så jag har alltså bara sminket kvar och ska inte vara klar förens typ 4. Nu börjar jag bli lite taggad iallafall. Blir ju grillning först och då är det klart att jag är på. Men aja, jag ska gå och umgås med mamma och storebror en stund innan jag fixar klart så jag skriver väl ingenting förens imorgon förhoppningsvis.

Torsdag

Idag händer det absolut ingenting. Jag hade planer på att åka till täby med Jeanette och Niclas men det blev inte så. Jag orkar helt enkelt inte. Nu ligger jag och tittat på filmen knowing och eftersom att jag är världens mest lättskrämda människa så håller jag på att dö.. Haha jag har fortfarande inte lärt mig att jag inte kan se läskiga filmer utan Madde.. Aja jag ska återgå till filmen, tänkte hinna se klart säsong två av Kendra med innan Tommy och Charlotte kommer och äter middag.. Spagetti och köttfärssås, USCH! Men ah, skriver väl sen kanske :)

Trååååångt!

Ja, jag tog mig en liten tur ner till systemet med Niclas och handlade inför valborg. Köpte något ungerskt vin och lite cider så det blir säkert asbra. Nu håller jag på och städar ur garderoben och efter det blir det att städa rummet och sen en ansiktsmask och plocka ögonbrynen. Jag hittade för den delen en alldeles för liten klänning i garderoben som jag nu har klämt mig i. Ibland önskar jag att jag hade mindre bröst, inte ofta men ibland.

Btw, jag hatar dig. Verkligen avskyr. Du irriterar mig hela jävla tiden. Och gissa vad? Plutten är på min sida så nu skämmer du ju bara ut dig. Tönt. Tror du inte att vi pratar med varandra eller?

Jaja, rensa garderoben var det..

Valborg?

Jag har varit på jävligt dåligt humör i några dagar så jag har skiti i att skriva här.

Igår blev det iallafall en tur upp till Willys och det med mamma, Tommy, Charlotte och Sebbebubb. Efter det tog jag en tur med Niclas på stan och sedan hem till honom. Fick goda nyheter och sedan begav jag mig hem för middag. Hade planer på att gå tillbaka ner till Niclas och dricka lite cider för att fira men jag var så himla trött så det blev inte av.

Idag har jag varit nere på stan med mamma, jag hade lite att fixa på banken och sen är det valborg på fredag och jag hittar inte ett skit att ha på mig. Dum som jag är letar jag då efter kläder i norrtälje. Jag köpte typ två hårspännen och sen gick vi hem. Jag har alltså fortfarande inget att ha på mig, så det blir av att rensa garderoben idag. Man hittar ju ingenting där inne just nu. Jag måste träna med. Nu börjar jag nämligen gå upp i vikt igen, kan det ha med att jag ligger i sängen och äter hela tiden att göra? Antagligen. Så nu ska Kim få plåga mig lite till. Ska bara sitta lite på facebook först.. (A)


kgfbbhjgkfdkbnlhfcxmfv

Du är fan sjuk i huvudet på riktigt. Jag vet inte om du har uppfattat det men alla barn i en familj ska vara lika mycket värda och lika älskade. Nu är jag jävligt trött på det här så du kan köra upp nånting i arslet och sen aldrig höra av dig igen.

Myskväll

Ja nu har jag uträttat en hel del! :) Fick idén om att jag och Niclas skulle ta och dricka ikväll igen, så det blev en tur ner på systemet och sen gick vi upp till Jocke en stund. Efter det så tog jag mig en tur förbi storebror och lämnade tillbaka pengar. Efter det så gick jag hem och nu har jag och mamma precis varit och handlat. Så det blir ändrade planer, blir hemma med mamma och äter massa gott ikväll istället. Blir säkert jätte trevligt :)

Nu är jag förbannad på en viss jävla muppfan med, vad fan tänker du med ditt jävla mongo?! Orkar fan inte hålla på med det här längre, för du är fan helt jävla slut i huvudet.

Nu ska jag iallafall läsa nya cosmo och sen blir det matlagning! :)

You´re all i see

Godmorgon.

 Idag hände en himla konstig sak, jag vaknade bakis redan klockan 9. Somnade dock om och vaknade nu och det verkar vara nästan borta. Har jag blivit normal? Brukar ju bli bakis runt 3 tiden annars, så vad fan är det här?

Hade iallafall jätte trevligt igår. Gick först ner till Jocke och hämtade upp honom och Annika innan det bar av ner till Niclas. Från början var det bara Niclas och Ted där så vi började spela kort, dock tröttnade folket på det rätt fort och skulle spela ölspelet istället. Då sätte jag mig såklart och tittade på, för jag spelar fan inte ölspelet. Är himla bra på att supa ner mig själv ändå ju. Sazza kom iallafall dit lite senare, och sen kom Jeanette och hennes pappa med. En himla trevlig kväll var det iallafall :) Nu har vi planerat valborg med och jag och Jeanette har börjat planera midsommar också. Blir säkert skit trevligt. Valborg blir iallafall hemma hos Niclas med Cissi, Sazza, Jeanette, Viktor osv.

Nu funderar jag på att ta mig upp och äta något, är hur hungrig som helst. Efter det blir det jääääävligt lugnt hela dagen. Är hur trött som helst. Blir väl att se någon film, om jag orkar fokusera på en.. Annars sims, men det känns också för komplicerat för mig idag. Kanske tar en sväng ner till Niclas och spelar kort. Men nu, mat.

tss

Jag saknar dig för mycket för det här. Men det finns fan inget som hjälper.kan inte säga  något mer nu

Fredag

Godmorgon! Typ iallafall. Det är ju lite bättre väder idag, vilket gör mig på bättre humör :) Blir en sväng över till Niclas ikväll och dricka lite vin och spela kort. Blir nog jätte trevligt. För i övrigt så gör jag väl inte så mycket idag heller, ska spela sims nu och sen ska jag väl fixa mig och äta något :) Det var allt. HAHA! Tråkig jag är.


Jag hatar sport.

Ja det gör jag verkligen. Speciellt när dom visar den på tv istället för mina program. Jag tänkte ju titta på criminal minds ikväll men så blir det ju inte, för att det är hockey. Dock kom jag ju då på att det är ju Bella & Tyra show live idag. Så jag satte på det och då är det glamourama tjejerna och där är ju Michaela Forni med, hon som är tillsammans med Cimon nivet? Dom är för i övrigt det gulligaste paret någonsin och jag bara älskar dom två! Har till och med börjat titta på glamourama på tv3play bara för att hon är med där! Haha.. Jaja, jag har iallafall inte gjort ett skit idag. Eller jo, det beror på hur man räknar. Jag har lärt bebis Fred i mitt sims att gå på pottan :) Jag har alltså bara spelat hela dagen :) Tänkte fortsätta med det nu!


Det finns ingen som är bättre än dig <3

Nu vill jag börja med att påpeka att Therese Messing fuskar rumpan av sig. Det är såhär att jag försöker tävla med hennes mamma på happy aquarium på facebook. Men tydligen så går Lellan in och spelar åt sin mamma, plus att Maria själv är inne hela tiden. Alltså har jag ju inte en enda chans :(

För i övrigt har jag slitit med sims hela dagen, och har faktiskt fått det att funka. Nu är det bara alla special prylar jag vill ha till som stökar, så det får jag lösa imorgon. Jag har faktiskt inte gjort något annat idag. Haha! Har pratat lite med plutten typ.. Han tjatar nämligen om att jag ska åka och hälsa på honom, och jag ska. Är bara nervös. Det är massa människor där, är han medveten om hur jävla blyg jag är när jag är nykter? Juste, jag fick faktiskt Bertil att sova med mig igår. Så jag och han är polare nu (y)

Nej nu ska jag tönta mig på facebook, sen försöka sova.

Ajo

Jag är inte bra på den här ensamhets grejen. Och det handlar alltså inte om att träffa folk varje dag, prata med folk varje dag osv. Det handlar helt enkelt om närhet. Jag har ett starkt jävla behov av att krypa in i pluttens famn och bara få ligga så en stund, eller lyfta upp min lilla prins. Problemet är då alltså att plutten är rätt jävla långt bort och prinsen är fett död. Det här suger äckligt jävla stenhårt och jag är fan skitsur. Riktigt jävla irriterad. Varför i helvete kan inte jag få ha mina katter kvar? Jag har iof tre till hemma men jag kan tala om att dom katterna hatar mig. Dom gör verkligen det. Jag har försökt att få dom att tycka om mig, att vara inne på mitt rum och gosa. Men dom där jävla katterna vill fan inte vara i närheten av mig. Dåliga jävla skit katter. Sen kan man ju fråga sig varför dom korkade, dåliga katterna överlever och dom smarta, bra katterna dör? Jag måste väl ha jävligt dålig karma eller något. Det mest tragiska är fan att det enda jag har kvar av Bella, Märta, Kurt och Edgar är den där jävla Bertil. Det går fan inte att avla på den jävla skit katten, han är ju psykstörd. Hur kan fyra så underbara, fina, kärleksfulla katter vara släkt med honom? Det kan man fan fråga sig. Och ja, jag inser att jag precis har skrivit ett helt inlägg om hur dåliga katter jag har kvar. Jag kan väl inte säga så mycket mer än att jag är en riktig jävla kattmänniska. Godnatt!

Khloé och Lamar :D

Ska bah slänga in ett snabbt inlägg innan jag fortsätter kolla på kuwtk (keeping up with the Kardashians). Gick iallafall upp halv 11 imorse och sen var det dags att tvätta. Sen har jag latat mig en hel del tills typ 6 tiden och då började jag städa igen. Nu ligger jag som sagt och kollar på kuwtk the wedding special, alltså avsnittet där Khloé och Lamar gifter sig. Har alltså sett tre säsonger med henne och har aldrig sett henne så snäll, och lycklig! Kärlek gör under med alla tydligen! ;) Så nu ligger jag här och bölar och ska se deras bröllop! Haha. Efter det blir det nog sova, för jag är heeelt slut. Så jag säger godnatt nu helt enkelt :)

Godnatt

Gud så trött jag är! Gjorde ju middag iallafall och det blev jävligt gott. Tur det för jag jobbade med den i typ två timmar.. Haha! Sebbe kom och åt middag också så jag spelade lite uno med honom och så.. Sen har jag bara laddat ner massa möbler till mitt sims hela kvällen, och tittat på hollywoodfruarna såklart! Nu är det strax sovdags för mig, är verkligen as trött. Ska ju tvätta imorgon och sen följa med mamma och stor handla. Efter det blir det att bädda rent i sängen, ta mig en låååång dusch och sedan bädda ner mig med tända ljus. Gud så mysigt! :) Jaja nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sen blir det sova! Så godnatt :)

What if I´m the one for you, and you´re the one for me?

Hum ja, sims fixandet gick ju åt helvete som vanligt. Håller fortfarande på och försöker fixa det, envis som jag är. Idag har iallafall Sara varit här och druckit kaffe under dagen och sen har jag varit och handlat. Har planer på att göra någon ungersk liknande maträtt idag :) Juste, jag har sett det senaste avsnittet av desperate housewives med. Totalt oväntat vem mördaren var kan jag ju säga. Får väl se vad som händer idag, det är väl massa bra på tvn ikväll har jag för mig. Skulle behöva städa upp lite med, ligger kläder överallt. Har dock tvättstugan imorgon så då får man ju ändå undan allt :)

Sims 3

Jag hade en trevlig dag idag med. Drog ju ner och åt kina mat runt 12 och efter det så tog vi en promenad hem till Niclas. Det var ju himla fint väder där mitt på dagen med så vi satt på Niclas balkong ett bra tag och snackade massor, innan vi tog oss in för att spela kort. Och det är väl ungefär det vi har gjort hela dagen, spelat kort. Simon körde mig hem vid halv 6 iallafall och sen dess har jag bara slöat. Nu har jag precis rensat min fb lite och håller på att laddar ner sims 3 igen. Jag måste ju prova igen såklart. Hoppas det funkar nu för jag vill verkligen spela lite. Nu tänkte jag dock läsa lite bloggar och sedan fixa med sims! Haha så godnatt eller något.

Mhm ;D

Godmorgon! :)
Vaknade nyligen. HAde jätte trevligt igår. Det var hur mycket folk som helst hos Jeanette, bland annat wanwisa, Niclas, Viktor, Oskar, Blom, Cissi, Ackim, Sazza, Simon osv :) Fram emot tolv drog iallafall jag och Simon ner till G. Efter det blev det en tur upp till statoil, och mina fötter är helt döda idag kan jag tala om. Alldeles för höga klackar för den promenaden. Kom hem nån gång iallafall och vaknade typ 6 imorse och glodde lite på the nanny. Somnade dock om igen och vaknade för någon timme sedan, och nu ska vi strax dra ner på stan och ätqa lite kina mat :) Planerna för dagen är för i övrigt att städa upp lite här på rummet och sen en promenad med Yojjo :) Blir nog trevligt.

Jeanette 24 :) <3

Idag mår jag bättre. Har tagit en vända ner till systemet med Viktor så det blir ingen nykter månad. Eller ah, kanske eftet den här helgen men inte just nu iallafall. Min underbara lilla Jeanette har fyllt år så det ska firas ikväll såklart. Blir nog skitkul :) Jag brukar ha as kul med Jeanette ändå så :) Plutten verkade ju inte överdrivet glad över att jag ska dricka men han är väl den sista som ska säga något ändå. Ska väl iallafall äta middag strax och sen möta upp Viktor så ska vi vandra mot födelsedags barnet! Aja jag skriver väl imorgon, har inget att dela med mig av direkt.

<3

Idag har jag insett hur ensam jag faktiskt är. Eller har blivit rättare sagt. Neaa flyttade ju i höstas, Fred flyttade i måndags och Edgar finns inte mer. Dom som står närmast är alltså längst bort just nu. Jag hoppas verkligen att Neaa flyttar hem snart, saknar henne så otroligt mycket! Fred blir ju borta ett år minst, tror inte han kommer tillbaka till norrtälje efter det heller. Är väl lika bra så egentligen. Jag har väl egentligen inte insett vad jag har hållit på med dom senaste månaderna. Och nu börjar det sjunka in. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv om jag ska vara ärlig. Vart är jag påväg någonstans? Vart vill jag vara? Jag vet inte alls. Allt jag vet är att jag vill bort från den här staden iallafall. 

Jag har iallafall bara legat i sängen hela dagen, mest sovit. Vilket iof känns konstigt, jag brukar ha Edgar hos mig jämnt, han sover i min famn på nätterna, ligger i mitt knä när jag sitter vid datorn och pussas hela tiden. Och nu är han bara borta. Förstår helt ärligt inte varför det bara är just mina katter som blir överkörda. Dom jag är fäst vid. Och så har jag pratat en stund med plutten i tlfn, han är orolig. Haha! Söt är han ju iallafall. Lite komiskt att vi har bytt roller nu, det brukar vara jag som är orolig och ringer hela tiden. Funderar på att lägga mig och sova nu, känns lite tidigt men orkar inte bry mig om det.

Dra åt helvete

Allvarligt talat. Nu har 4 av mina katter blivit överkörda på ett och ett halvt år. HUR FAN I HELVETE KÖR NI ERA JÄVLA FITT ÄCKEL?!

OCH HUR JÄVLA RÄTTVIST ÄR DET ATT ALLT OCH ALLA SOM JAG FÄSTER MIG VID FÖRSVINNER?! Jag ger fan upp! HELT JÄVLA TOTALT! För er som undrar har då alltså min lilla fina prins Edgar blivit överkörd. Tack så jävla mycket för den då.

Leila

Okej nu har plutten muntrat upp mig så nu har jag slutat tjura. Fick arslet ur vagnen och sökte lite jobb med, så nu känner jag mig allmänt duktig. Sen så gav Lellan mig idén om att jag skulle titta på solsidan på webbtv på fyran, har ju missat några avsnitt. Dock så fastnade jag på Leila bakar, så nu är jag himla sugen på att både baka och laga mat. Kan ha med att göra att jag är hungrig med, sitter och väntar på att det ska bli pannkakor här hemma. Underbart! På tal om Leila, hon lär ju vara den sötaste någonsin. Guuuud så gullig hon är. Söt som en karamell! Det verkar dock bara vara jag och mormor som tycker det, haha!



Ikväll är det iallafall massor på tvn så jag hinner nog inte få så tråkigt, är ju as trött med! Ska se criminal minds, sveriges fulaste hem osv. Massa bra grejor alltså! Btw så är jag as sugen på ungersk mat, ringde till och med pappa igår för att se när han kunde laga mat åt mig! Haha. Jag kan ju göra själv men det blir ju inte riktigt samma sak som när pappa gör. Jaja, nu ska jag återgå till Leila och sedan pannkakor! :D

Tss

Vill bara påpeka att det är irriterande som fan när man ligger i halvhypnos och grannarna börjar lyssna på jävla Chris Brown as högt helt plötsligt. Allt förstörs liksom då.

Soul of ice

Jag tycker att du är förbannat jävla okänslig och oförstående just nu. Det är faktiskt inte bara mitt fel att det blev såhär, så det minsta du kan göra är väl att vara lite stöttande? Du verkar ju inte bry dig för fem öre just nu iallafall.

Aja, sov dåligt inatt. Var vaken rätt sent och sedan vaknade jag hela tiden. Gick iallafall upp vid 11 och började titta på en film som jag dock tröttnade på rätt fort. Så då blev det att se sista avsnittet av ugly Betty som för i övrigt var as bra. Synd att det är slut på den serien nu bara. Jag är iallafall as trött så funderar på att lägga mig och sova en stund. Blir väl så. Så godnatt!

Plutt Edgar <3

Efter att jag skrev senaste gången så laddade jag ner någon ny självhypnos. Känns som att den hjälpte lite redan första gången så det är värt att prova igen. Sen så älskar jag att vara sådär djupt avslappnad så egentligen skiter jag nog i om det hjälper. Efter det så har jag mest glott runt på facebook, pratat en snabbis med plutten och så. Han har dock inte tid för mig idag för han har gymmat och nu spelar han. Iallafall så gick lillebror ner till flygis sen och köpte godis, och jag åt bara upp halva min snickers och självklart har då lilla Edgar lyckats lägga sig i resten av chokladen. Han måste ha legat i den en stund med för han hade choklad på hela rumpan och sån där kolakladd. Och eftersom att folk på facebook inte kunde svara på om choklad var farligt för katter så fick min bästa vän google svara på den frågan. Och tydligen så kan dom söta små varelserna dö av en minibit så det fick bli att tvätta Edgar, som fick panik redan när han såg handfatet. Dock så vart han lugn och tryckte sig mot mig och gömde sitt huvud mellan mina tuttar! HAHA! Det gick iallafall jättebra och han satt helt stilla och lät mig bada hans rumpa. Stolt jag blir, han liknar Kurt mer och mer för varje dag. Nu har jag iallafall torkat den lille skiten och gett honom godis för att han var så duktig, så nu ligger han här och sover i mitt knä. Gud så stor han är, kommer ihåg när han kunde ligga i ena handen på mig och sova. Lilla fina skitungen. Nej nu ska vi nog sätta på en film och lägga oss, jag är astrött och det är Edgar med.




Där var han en riktigt liten skit :)

The one

Jag är typ världens tråkigaste människa. Blir inget rensande och städande idag, antagligen iallafall. Har bara legat i sängen som vanligt. Nu har jag dock dragit upp persiennerna så nu är det lite sol här inne iallafall. Så jag ligger i sängen i solen och läser, HAHA! Det blir faktiskt rätt varmt att ligga i solen om man är inne. Känner mig som en jävla katt eller något dock. Fast värre, Edgar har mera intressant liv än mig just nu. Jag förstår varför jag dricker så ofta! Haha. Äsch det får bli nya tag imorgon. Orka stressa ändå.

MHMMMMMMMMMMMMM

Nu har jag ätit lite, gjorde en hamburgare till mig själv. Så nu sitter jag här igen och halvtittar lite på cake boss och snackar med Lellan. Vi håller och diskuterar om vem som är snyggast, Paow eller Annie. Jag tycker ju självklart Annie, och Lellan som har lite skum smak tycker Paow. Men vad kan man förvänta sig, lilla Therese äter ju inte ens kladdkaka!

Jaja, jag har faktiskt lust att gå ut på en promenad idag, men jag skulle ju städa. Så vi får helt enkelt se vad som händer. Har lust att träffa Julia, men hon har ju flyttat till rimbo. Jävla rumpa :(

Godmorgon

Godmorgon! :)

Måste påpeka att jag hatar top model, dom senare säsongerna alltså. Dom skriker tamefan hela jävla tiden. Sen har Tyra blivit så jävla överspelad med.
Aja, jag har nyligen vaknat iallafall. Är trött som en jävla häst typ. Hungrig med. Borde kanske gå upp och äta men det är så förbannat kallt utanför mitt rum. Så fort man öppnar dörren så fryser man ju till is. Kan ju inte gå med vantar och halsduk inne liksom. Ska väl se klart på where the heart is. Började titta på den igår men somnade liksom. Efter det får jag börja göra saker, och det har jag fan ingen lust med. Jag är fett sugen på broccoli förresten, just so you know lixom. Aja jag orkar inte sitta här längre så nu blir det sängen igen :)

TöntAlex

Jag måste bara påpeka att jag är allmänt över töntig. Åt iallafall middag och det var asgott, åt tills jag spydde typ. Städade lite till och sen så bäddade jag ner mig. Så nu har jag legat i sängen i massa timmar och fjantat. Har typ 100 ljus tända i rummet men fryser ändå, tror jag håller på att bli sjuk :( Ska väl lägga mig och glo film tills jag somnar nu, är as trött. Dock skulle muppas ringa mig, har han glömt bort mig? :( Ska väl inte klaga, med tanke på hur mycket han hör av sig varje dag.. Haha! Aja imorgon blir det mera städa och rensa ur. Jag och mamma snackade om att rensa ur förrådet med.

Haha okej, verkligen as fjantig. Plutten ringde precis och sa godnatt och jag bah smälte av lycka. Vad fan är det här för fjantande? Har nog aldrig blivit så bekräftad av honom som jag blir nu. Eller jo kanske precis i början och innan vi blev tillsammans. Då var vi ju så äckligt gulliga med varandra så jag förstår inte hur folk stod ut med oss. Och det räcker verkligen med ett enda litet gulligt ord ur hans mun och jag smälter. Brukar inte vara så jävligt men nu är det fan det. Nu har jag suttit med världens leende på läpparna i typ en kvart för att han gillade en grej på fb. Snacka om tönt varning på mig.

Aja nu håller jag på att kissa på mig så nu blir det feting godnatt!

Update: Det är inte alls kallt i mitt rum. Gick på toan i bara trosor och linne och höll på att frysa min stora rumpa av mig. Himla skönt var det att öppna dörren till mitt rum och tas emot av en värme våg dock. Godnatt! :)

I´m glad when I´m making love to you. I´m glad for the way you make me feel. I love you cuz you seem to blow my mind every time.

Idag är jag duktig! :D Vaknade och glodde film imorse, sen ringde Fred. Gick upp efter det och då var storebror och Charlotte här så jag satt i köket en stund och snackade. Sen följde mamma med dom till flygis så jag gick ner till tvättis och fixade lite där och efter det fick jag något tokryck, så nu håller jag på att städa ur mitt rum och badrum totalt och rensar bort all skit. Behöver mer plats känner jag. Har även fixat lite i köket.. Så jag är helt slut nu, och jätte hungrig. Men jag har faktiskt gett mig själv en paus i städandet. Så nu tänkte jag sitta vid datorn tills det är middag typ, sen blir det väl att fortsätta. Varför har jag så jävla mycket saker? Jaja, har även bestämt mig för en nykter månad. Och den här gången ska jag verkligen.
Juste, jag såg ju en film imorse. I can do bad all by myself, och den var verkligen bra så den kan man ju rekomendera att folket ser på. Fick en jävla stark känsla av att jag vill se massa filmer med Jennifer Lopez, hon är ju bara för bäst.




Godnatt

Idag har jag gjort absolut ingenting. Låg i sängen bara som planerat. Edgar bangade dock och lämnade mig själv. Har en svag värk i magen med. Är alltså fortfarande på dåligt humör. Dock har pluttas ringt typ 5 ggr idag så lite bättre har det ju blivit. :) Nu ska jag borsta tänderna och hämta vatten, sen blir det att titta på film. Laddade ner Junior idag, ni vet den där gamla med Arnold Swarchenegger som är gravid? As bra är den iallafall. Så får väl se hur långt in i filmen jag kommer innan jag somnar. Utan pluttas :( Aja godnatt!

I´m in pieces, baby fix me.

Idag är en as dålig dag. Mår som en apa, har ont överallt. Det är jätte fint väder ute men jag och Edgar spenderar nog dagen i sängen. Jag är så jävla trött, och mår illa som fan. Gud vad jag gnäller. Haha! Ska sluta tönta mig och ta mig i kragen, strax. Jag orkar inte just nu. Ska ta och söka lite jobb om en stund, ska bara bli lite positiv först. Haha Edgar hjälper till på sitt eget lilla sätt, han ligger och håller om min fot och kramar om lite då och då.. Lilla sötkorven. Nej nu ska jag hitta en film att se.

I don´t know if you don´t know but you love me!

Har inte haft tid/lust/ork att skriva under helgen. Har varit med Fred hela tiden iallafall. Ätit som en häst och myst massor, och så har vi träffat lite folk och så. Har varit hur mysigt som helst, synd att det är över nu bara. Kommer sakna plutten så in åt helvete. Gör det redan faktiskt. Vi har ju bara varit ifrån varandra i några timmar sen i torsdags. Det är faktiskt helt sjukt att han verkligen flyttar nu, det har ju varit snack om det här i månader. Känner mig riktigt ensam faktiskt. Men jaja, det är ju bara att vänja sig. Känner mig sjuk också, typ febrig. Äckligt trött är jag med, kunde knappt sova inatt. Fred snarkade så in åt helvete och tog upp hela sängen. Gnisslade tänder gjorde han med. Och ändå finns det inget bättre än att somna bredvid honom.. Haha! Ska väl iallafall lägga mig strax, har bara så himla mycket bloggar att läsa ikapp osv. Juste, jag var ute med Yojjo idag med. Tog en promenad och snackade lite :) Men nu blir det fan sova. Godnatt!

Try sleeping with a broken heart.

Har inte hunnit blogga.. Men ah. Fred kom iallafall igår och vi åt middag och jag gjorde tårta. As ful blev den xD Bild kommer senare. Vi åt iallafall och sen drog vi ner till Micke en stund. Tom och Malin var där bla. Vi gick iallafall hem efter ett tag och glodde film. Vaknade runt tolv idag och bara segade fram tills tre typ. Då drog vi ner till Micke en stund och nu sitter vi hemma igen och har precis ätit. Det blir väl film och så ikväll med. Vi ska se new moon, och så ska vi se på solsidan! Skriver imorgon eller något, godnatt!

Grattis pluttas! :)

Nu är jag vaken.. Vilket stör mig otroligt. Somnade typ 3, vaknade 5. Somnade igen och vaknade nu. Aja det blir väl bra :) Då hinner jag ju ladda ner ugly Betty och cougar town och kolla på innan jag måste börja fixa. Måste för den delen måla naglarna igen för jag sabbade dom totalt igår. Juste, det var ingen hulken tårta han hade önskat sig, det var en turtles tårta. Vilket gör saker och ting mycket lättare för mig :) Tänkte göra den där med blå ögonbindel eller vad man nu säger. Aja jag skriver väl sen kanske.. xP


Mongo!

Fred ringde mig för en stund sen och var helt tyst i luren. Så jag la på och skrev till honom på msn.

Alex; Vad gör du? :s
Fred; ?
Alex; Ja, du ringde?
Fred; Får man inte ringa eller?

Haha! Jävla mongo han är.. Nu har jag iallafall gjort dumlefluff och tårtbotten står i ugnen.. Bara massa grejer kvar att göra (y)


Tidsfördriv

En stressad Alex är det idag. Har miljoner med grejer att göra inför imorgon. Inga viktiga saker egentligen men sånt som är skönt att ha klart.. Så nu ska jag vänta tills naglarna har torkat helt och sen ska jag baka tårtbotten och göra dumlefluff. Har nämligen lovat muppen en hulken tårta imorgon, och hur fan ska jag lyckas med det? Haha jag får väl göra mitt bästa helt enkelt. Måste även plocka ögonbrynen och duscha osv.. Men det är ju sånt som man kan göra imorgon med.. Har iallafall städat upp här inne och bäddat rent, så det blir att tända massa ljus och se någon film med Edgar lite senare :) Eller mycket senare.. Haha! Äsch det blir nog bra, det är ju egentligen bara jag som sätter krav på mig själv. Plutten är ju fullt nöjd ändå xD Jaja jag borde väl sätta fart..


Typ så kommer den väl se ut. Haha nejdå, ska anstränga mig mer än så xD Kan försöka få en bild på den sen och lägga upp..


Myggbett

Sådär, nu har jag varit ute och gått med Yojjo i några timmar efter att vi hade solat. Var först planer på att dricka vin med Madde men det blev inte av. Är iallafall helt slut i benen nu så jag ska bara äta något och sen lägga mig och glo på en film. Det var för i övrigt vad jag gjorde hela kvällen igår. Såg på film xD Nej jag har inte direkt något mer att säga. Men det var trevligt att träffa Ewelina med, för det gjorde vi också. Bara en liten stund dock men ändå. Juste, jag har typ 10 myggbett, varför redan nu? :( Blir fan galen.

Ni är fan sjuka i huvudet.

Jag är äckligt jävla arg just nu. Jag förstår inte hur ni kan få för er att ni har rätten att sitta och döma mig och sätta press på mig. Jag är för tjock, jag har ingen utbildning, jag bor hemma, jag är arbetslös och jag har ingen pojkvän. Vad underbart bra då att jag har två perfekta syskon som ni kan jämföra mig med hela jävla tiden. Jag är trött på det här. Jag har nog med press från mig själv som det är, jag behöver inte mer. Men att två vuxna människor kan sitta och snacka skit om en liten tjej är fan sjukt. Ni kan ta er i arslet, jag bryr mig inte ett skit om er mer. Och jag tänker verkligen inte försöka leva upp till era förväntningar längre.

Söndag?

Gud vad trött jag är. Hade jätte trevligt igår iallafall. Åt påskmiddag med familjen och sen drog jag ner till Niclas iallafall. Träffade Jeanette där ett tag, Viktor var där med. Sen kom Sazza dit och hade med sig April, Sofie och nån mer. Lars var där med. Dom spelade iallafall ölspel och jag vägrade vara med som vanligt. Efter det blev det en tur till trädgården där jag träffade Martin! Har inte sett snubben på år så blev glad som fan. Drog med honom upp till G iallafall där dom hade liveband så det var typ bara gamlingar. Träffade Alex där med. Var där till stängning iallafall och sen drog vi upp till Niclas igen för efterfest. Dansade och sjöng typ. Jag var iallafall hemma någon gång runt 4-5 tror jag. Har ingen aning alls. Idag vet jag inte vad som händer, Ewe messade och kollade om jag ville gå och sola idag men vi får väl se. Jag känner mig fattig och bakis! För den delen har jag bränt min tunga ännu mer, så nu är typ dom där små smaklökarna eller vafan det är vita typ. Vissa av dom alltså. Buhu :(

Kommerintepånågonjävlarubrik.

Sådära, nu har jag varit på systemet med Viktor. Blev en del dricka så det blir en glad Alex ikväll. Får se om jag drar ner till Niclas ikväll, är fett otaggad och varken Micke eller Viktor ska dit. Känns skönare att sitta hemma och dricka bara. Storebror och Charlotte kommer på middag sen med. Så jag ska väl ta och duscha snart och fixa mig och sen ska jag fixa kycklingen. Hungrig som ett jävla as är jag. Undrar om jag hinner med att se på Tyra och Bella show innan jag måste fixa mig? Och jag önskar att jag hade ett par kanin öron att sätta på Edgar idag. Hade typ varit det sötaste någonsin..

Glad påsk! :)

Godmorgon! Det blev utgång igår iallafall. Eller ah, vi gick ner till Niklas och festade lite grann. Jag och Micke hade ju missat att systemet var stängt igår så vi fick köpa dricka av Niklas. Det var iallafall en hel del folk där, som jag sket totalt i. Gick ju dit osminkad och i mjukisar och alla andra var uppklädda. Snacka om att känna sig som en mupp.. Jag, Wanwisa, Niklas, Viktor, Jeanette och Mattias satt iallafall i köket hela tiden typ. Sazza kom förbi sen också men bara typ tio minuter för att alla skulle gå ut när hon kom typ. Så då var det bara jag, Jeanette, Viktor, Wanwisa och Mattias kvar. Dom drog väl nån gång runt tolv och jag och Viktor stannade väl någon timme till efter det. Blev för en gångs skull jag som fick följa honom till dörren för att han var full. Rolig omväxling. Kom iallafall hem och var extremt förbannad och skitsur och somnade grinig. Sen har jag faktiskt lyckats sova till nu, jätte skönt! Känner mig jätte seg och lite febrig men det har jag inte tid med. Ska väl äta någon typ av påskmiddag och sedan ta mig ner till Niklas igen för fest. Tänkte fixa mig idag! Haha. Känner dock för en tur ner till Micke innan, så man hinner ladda lite innan man träffar alla. Får se om Monica kommer idag med. Tror jag håller på att få värsta monster finnen precis under ögat med. Riktigt jävligt. Och vad fan ska jag ha på mig idag? Får ringa Julia och fråga om råd helt enkelt. Glad påsk, eller något? :)

If you´re ever in need just call me.

Har inte direkt något att skriva. Blev inget bullbak igår. Åt lunch med Jonathan och sen gick jag ut på långpromenad med Yojjo. Trevligt att träffa henne igen. Gick iallafall hem och åt middag och sen sov jag ett tag. Efter det så ville killarna att jag skulle komma och baka bullar men det hade jag absolut ingen lust med, så jag gick ut med Yojjo igen. Var hemma någon gång vid 11 och då började jag glo på massa avsnitt av Keeping up with the Kardashians, ÄLSKAR DEN FAMILJEN! Idag händer det inte så mycket, hade planer på att gå ut och festa. Har absolut ingen lust att vara med massa folk och sen känner jag att jag borde vara nykter ifall att en nära vän skulle behöva stöd. Och jag måste bara påpeka det att jag försöker verkligen ställa upp nu och finnas där för dig, men det är jätte svårt. Vet inte vad jag ska säga eller göra, men jag tror att du förstår det. Juste, jag har bränt mig i munnen :( På tungan.. Gör fan AS ONT! Så nu tänkte jag fortsätta tycka synd om mig själv och titta på tv.

Du är fan slut i huvudet

Okej, jag var ute igår igen. Satt nere hos Niklas ett tag och drack. Sen planerade vi att baka bullar och så, jag och killarna. Haha! xD Hade trevligt iallafall. Blev utgång sen och efter det tog jag, Micke, Viktor och Jeanette hem till Jeanette. Friterade räkor gjorde vi och jag och Jeanette snackade allvar. Haha! Jag och Viktor bäddade iaf ner henne nån gång vid 6 och sen gick vi hemåt. Vi kom dock bara till sjukhuset, sen tog vi bussen. Var hemma nån gång vid halv 8 iallafall. Idag får vi väl se vad som händer, om killarna är på ett bullbak eller inte. HAHA! Ska bli kul att se isf.. Annars händer det inte så mycket, ska iallafall ut imorgon. Blir SKITKUL! Hoppas att Monica följer med då också.

RSS 2.0