I love you more than you may ever know.

Ja, det blev liksom inget mer bloggande igår. Jag gick till flygis vid 12 för att handla lite till Kajsa-Stina, och sen gick jag till Tommy. Spelade lite med Sebbe och Charlotte och sen gjorde jag tårta. Vid 3 kom resten av släkten och så blev det fika och sånt. Sen drog jag hem vid 4 och skulle försöka borra upp min jävla spegel. Vilket gick åt helvete.. Det är tydligen något järnrör precis där jag vill borra. Så att jag sket i den, tar det någon annan gång. Sen kom ju Charlie med Kajsa vid 7 så sen dess har jag bara tagit hand om henne och gullat och sånt. Himla krävande är hon men det passar mig finfint! :) För tillfället ligger hon och sover i mitt knä. Idag händer det väl inte så mycket, Charlie kommer väl hit typ.

Kajsa-Stina;


Ojdå..

Jag har visst glömt uppdatera på ett tag.. Men jag har varit fullt upptagen med att renovera mitt rum. För i övrigt har jag inte gjort så mycket. Varit med Charlie bara typ. Nu är rummet iallafall nästan klart, det är bara lite smågrejer kvar. Jag och Charlie var nämligen på ikea igår, så nu har man nya möbler och grejer. Så var jag envis som jag vet inte vad igår och gav mig fan på att jag skulle sova i min egen säng. Jag har ju sovit i mammas rum ett bra tag. Så att jag skruvade ihop sängen, byrån, garderoben och tv-bordet och nu ligger jag här, i världens skönaste säng. Idag fyller iallafall Sebastian år, så jag ska dit och göra en tårta till honom och sen kommer väl släkten och firar. Efter det blir det hem och äta middag och sen kommer Charlie och hämtar mig så ska vi hämta Kajsa-Stina. Gud vad jag har längtat! Blev ju extra mycket när jag var hos Julia här om dagen, hon har nämligen fått 10 små valpar! Bilder kommer lite senare när jag har packat upp alla lådor och hittat datorsladden till mobilen. Nu ska jag iallafall gå upp och äta frukost, så jag försöker väl uppdatera ikväll. Det beror ju helt på Kajsa.

Saknar min man

Haha, gud så dålig jag är på att uppdatera här. Men jag har liksom inte riktigt tid. Ingelas fest var iallafall trevlig, bilder kommer. Jag och baby åkte tillbaka hit i söndags och sen dess har det inte hänt så mycket. Vi har ätit ute några gånger. Jag var sjuk i torsdags så vi åkte in till sthlm en sväng. Igår så åkte vi in till solna centrum och åt på wok house och sen hem och såg en film. Nu idag har jag jobbat i blåa gruppen för första gången, vilket betyder nya gamlingar, adresser och nr att komma ihåg. Det gick rätt bra iallafall. Nu sitter jag hemma och saknar min kära man typ. Idioten är på konsert i regnet. Stackarn. Imorgon blir det mera jobb. På måndag också, då jobbar jag i röda gruppen. På tisdag ska jag väl vara ledig iallafall och då tror jag att jag ska åka och hälsa på pappa. För i övrigt så ska jag väl bara jobba. Åker antagligen hem nästa helg, men vi får väl se. Juste, jag ska antagligen åka till ungern med pappa och kanske Diana. Riktigt kul faktiskt! :) Men nu ska jag återgå till min kära bok. Jag håller nämligen på och läser gömda serien igen och det är svårt att slita sig.

RSS 2.0