Lets bring it back

Godmorgon. Inlägget jag precis skrev försvann så att ah. Jag ska iallafall ner i parken med Madde och Micke strax. Bilder från i söndags ;

Micke



Jag


I do it for myself

Godmorgon! :) Blev inget med att sitta hemma igår. Micke kom och hämtade upp mig och så tog vi en promenad till havspiren och tog en öl. Efter det drog vi oss hem till honom och satte oss på hans gård ett tag. Hur mysigt som helst :) Efter det blev det till att glo på göta kanal. Så jag var hemma vid ett inatt iallafall. Idag händer det väl inte så mycket iallafall. Måste ringa och bråka med försäkringskassan och sen bädda rent och träna. Så att det är väl typ planen för dagen!

Midsommar 2010







Sen gick jag hem.. Haha!

Yeah, we´re going down

Godmorgon! Om man kan säga så vid den här tiden. Men ah, jag är faktiskt igång redan. Jag städar faktiskt. Såg ut som helvete, och mamma kommer ju faktiskt hem idag så då kunde man ju vara lite snäll och städa upp röran. How ever så var planen för dagen att ta mig ner till Niclas och sola lite. Men sen har jag ju det lilla problemet att jag pajjade mina enda flippflopp som jag inte får skavsår av. Så nu har jag bara typ klackskor osv. Så att ah, det lär väl bli att jag är hemma idag med. Men vafan, det löser sig det med. Då hinner jag ju städa. Förstår verkligen inte hur det kan bli så jävla stökigt så fort jag super. Det var faktiskt städat i fredags morse. Jaja, jag ska fortsätta städa och sen ska jag laga mat. Kanske baka nånting? Haha det går verkligen as bra för mig att gå ner i vikt, har gått upp fyra kilo sen jag träffade Charlie. Så att, beach 2011 istället då? Haha..

Hej bakfylla

Herregud vilken midsommar det blev säger jag bara! Gick ner till Micke vid tolv igår och drack lite innna vi mötte upp dom andra på nordrona. Efter det drog vi oss hem till Jeanette och killarna fick i uppgift att bygga ihop party tälten. HAHA säger jag bara. Efter ett tag blev det dags att leka lekar, jag var i lag med Niclas och Lars och vi förlorade rätt stort kan jag säga. Sen ÅT vi smörgås tårta och efter ett tag blev det sill och äckel med. Hade iallafall väldigt trevligt och blev kalasfull. Gifte mig med Jeanette med (y) Jag gick hem vid tre tiden iallafall, med Viktor. Plockade massa blommor på vägen. Sen däckade jag rätt hårt när jag kom hem. How ever så är mamma fortfarande hos mormor och kommer hem imorgon, och jag har pajjat fläkten på min laptop. Så nu låter det av bara helvete. Gabbie har iallafall gjort middag till mig (Haha!) och sen har jag typ vilat. Nu sitter jag och ska göra en ny header till Lellan och sen till mig själv. Så att ah, önska mig lycka till. Bilder kommer senare, orkar inte nu.

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Hejhopp! Jag är fan as trött kan jag tala om. Midsommar imorgon så jag hinner ju inte vila heller. Aja har iallafall varit på bolaget. Hjälp Jeanette och handla lite. Suttit och solat ett tag med Niclas. Varit och handlat med mamma. Så att ah, det mesta är väl klart till imorgon. Ska till Jeanette vid elva imorgon typ och hjälpa till innan alla andra kommer. Blir skitbra om jag bara får lite ordning på mig själv nu. Nu blir det ett nytt försök med brun utan sol sprayen och sen fixa naglarna.

Pfft

Ojoj.. Trött som ett jävla as är jag. Och himla deppig. Men hur som helst har jag iallafall städat, bytt lakan, tränat, duschat och varit med Neaa. Hon hämtade mig vid fyra och så åkte vi till grisslehamn, sen hallsta, sen mot uppsala och efter det rimbo och sen hem. Kom hem vid sju och då åt jag middag. La mig i sängen och tänkte att nu ligger jag fqan kvar här tills nästa år eller något. Men nä, Micke fick mig att gå och möta honom istället. Så vi handlade och sen gick vi hem till honom och drack en öl och glodde på film. Kom precis hem iallafall, mötte Jennifer på vägen. Nu är jag alltså trött och grinig. Är så jävla trött på att allt och alla tror att dom har rätten att dömma mig och säga vad, när och hur jag ska göra allt. Det är mitt liv och jag gör vad fan jag vill. Jag håller helt ärligt på att säga upp kontakten med folk som tar sig rätten att lägga sig i. Kul, snart har jag fan ingen kvar. Men hellre det än massa folk som får mig att må dåligt. Det betyder alltså att släkt och vänner och hela jävla jordens befolkning kan ta och låta mig vara nu. Är äckligt trött på er. Godnatt.

Orkakommapåenrubrikhelajävlatiden

Hehe.. Har inte orkat skriva.. Alls (A). Så att ah, vad har jag gjort? I måndags hade jag tvättstugan och så kom Ewe hit någon gång vid två. Jag fick en sån himla bra idé om att vi skulle supa till lite, tyckte att hon behövde det. Så vi vandrade ner till Micke och hämtade vin. Ja efter att jag hade skrubbat mina händer med citron. Blev ett litet missöde med brun utan sol grejen.. Ja vi gick iallafall till Micke och han hade någon nörd där. Arne hette den. Blev inte så långvarit utan vi gick hem till mig igen och satte oss utanför på en filt med vinet. Hade trevligt och snackade massa skit typ. Åt middag runt sex och sen drog vi hem till Niclas i några timmar. Spelade kort och drack sprit. Drog oss mot Micke vid nio, drack mera sprit och öl och spelade ännu mera kort. HAde en bra kväll iallafall, var hemma vid två typ. Har för mig att vi käkade något och sen däckade vi stenhårt. Min väckarklocka ringde typ halv åtta på tisdagsmorgonen och då var det bara att gå upp, vilket kändes äckligt jobbigt när Ewe låg kvar och sov. Stressade iallafall med att fixa mig och sen drog jag förbi flygis för att köpa frukost. Var helt hundra på att jag skulle missa bussen och komma försent till kursen men icke. Hade nämligen turen att komma till danderyd precis när 509an kom så jag var till och med fem minuter tidig till kursen. Det gick bra, fast jag var så jävla bakis. Trodde jag skulle spy hela tiden. Kursen slutade vid kvart över elva redan och då gick jag och Elin tillbaks till kontoret för att fylla i timrapporter. Efter det så gick vi till solna centrum (istället för att ta bussen som jag alltid gör) och sen gjorde vi sällskap till ropsten. Sen hämtade Neaa upp mig vid söderhall, hon tog nämligen körkort igår. Så att ja, från halv ett till klockan åtta åkte vi bil. Typ överallt. Trevligt var det iallafall, har ju inte umgåtts så mycket med Neaa på ett bra tag. När jag kom hem var jag iallafall as trött men jag skulle vänta på att Charlie skulle logga in på msn. Det negativa med att ha datorn vid sängen är ju då att man somnar ändå om man är tillräckligt trött. Vilket jag var. Vaknade till vid halv elva typ och då hade han skrivit. Så jag pratade lite med honom till och från men somnade fan hela tiden. Hur som helst vaknade jag vid elva idag för dom höll på och slipade på mina fönsterbläck typ. Hur som helst, idag är väl planen att jag ska städa, träna, och sen träffa Neaa. Så att ah, skriver väl ikväll om jag orkar.

Ewe;



Micke;



Neaa;


Therese Messing!

Therese Messing! Du kan ju jävligt gärna komma hem nu och hjälpa mig designa om den här jävla bloggen. Kan inte ens messa dig och be om hjälp nämligen, och jag har fan glömt precis allt. Så ja allt är cp. Hjälp! :(

Morot?

Hejhopp! Det blev liksom som så att jag drog ner till Micke igår, Niclas kom dit med. Jag tog mig ett glas vin och efter det blev jag as bakis, så satt och googlade om hur sniglar förökar sig och sen drog jag och handlade med mamma. Efter det gick jag hem och åt en jävla massa och sen däckade jag framför en film. Charlie tyckte jag var så duktig som skippade att festa (haha?!). Han tycker tydligen inte att jag ska ut och festa så mycket när han inte är med. Gulligt av honom att han inte klagar på det ändå.. Idag har det inte hänt så mycket, storebror var här innan idag så snackade lite skit med honom och mor min. Drack massa te också, är fett förkyld helt plötsligt. Drog och handlade med mamma iallafall och sen har jag typ legat vid datorn. Gjort ansiktsmask med iof, och sprayat lite brun utan sol på mig själv. Så nu är det bara att hoppas att jag inte blir helt fläckig eller orange. För i övrigt händer det fan ingenting. Tvättstugan imorgon och sen kurs på tisdag. Blir nog lugnt med festandet fram till midsommar iallafall. Fast det lockar ju en del med karaoke kväll på onsdag, så vi får se. Ska iallafall lägga mig och glo film och äta lite glass nu, helt ensam :( Jag saknar min baby nått otroligt, och han har ju bara varit borta sen i onsdags. Elva dagar kvar liksom, så dags för Alex att sluta fjompa! Godnatt iallafall.

I think about you all the time

Godmorgon!
Vi hade as kul igår kan jag ju säga. Åkte ju som sagt till Danne i danderyd och det var massa folk där. Har ingen riktig koll på vad alla hette dock. Började iallafall med att dra ner till Micke och dricka lite vin och sen bar det av mot Danne. Kom dit vid halv elva och började typ spela spel på en gång. Såg någon video med Micke och Fred med.. HAHA! Vilka mongon ni är. Men ah, spelade ölspelet och jag var med för en gångs skull. Så det blev en väldigt full Alex. Sen spelade vi nå konstiga spel och jag har ingen koll alls, men det var skådespeleri och grejer. Träffade en jätte trevlig ungrare där med. Åkte iallafall tillbaka till Norrtälje vid halv tre och gick hem till Micke (?). Var hemma vid 5 någon gång så jag undrar ju vad fan vi gjorde. Men ja typ så. Idag så händer det nog inte så mycket, jag blir nog väldigt bakis. Tänkte försöka hinna med att fixa mina naglar och göra en ansiktsmask. Niclas ville att jag skulle ner till honom med. Så att vi får väl se. Nu ska jag iallafall gå upp och äta något.

Stop telephoning me

Tjohopp! Idag har det typ inte hänt så himla mycket. Gick och handlade med mamma på flygis, bråkade lite med moster och sen städade jag mitt badrum. Sen kom  storebror och Sebbe hem till oss så det blev en tur upp till Willys och Rusta med. Åkte iallafall hem och lagade mat och nu sitter jag nere hos Micke. Vi ska strax röra oss mot danderyd och festa med Danne osv. Blir skitbra! Så jag har ingen aning alls om när jag kommer hem men jag skriver väl imorgon förhoppningsvis. Juste, mitt comviq har gått ut så jag kan inte svara på sms gott folk! Ring istället! :)

Nattinatti

Hum ja.. Igår blev ju inte så nyktert iallafall. Jag gick ner med Micke och Niclas i parken, träffade på Regina och Johan så det blev att vi satt med dom. Sen kom även Jonas, Jimmy, Mumba, Jannice osv. Hade trevligt iallafall. Drog hem till Niclas efter det och hängde där ett tag och sen bestämde vi oss för att grilla. Himla mysigt vare! Hur som helst så slutade det med att vi drog ner på G och mötte upp Regina och Shiva. Träffade hur mycket folk som helst iallafall. Karaoke kväll var det ju också så det var himla livat. När krogen stängde drog vi oss vidare hem till någon (Stefan? Roger?) på efterfest. Jag var iallafall hemma vid tre och då däckade jag stenhårt. Vaknade vid elva idag och gjorde mig iordning för att dra ner på stan. Mötte upp Wanwisa, Jeanette, Niclas och Viktor. Tog en tur på stan och sedan gick vi ner och satte oss i parken. Lars kom dit med. Och det var typ allt, vi drog oss hem vid fyra igen och sen dess har jag typ legat i sängen. Vilket jag tänkte fortsätta med, behöver sova! Godnatt!

Say that you miss me

Måste bara börja med att påpeka att jag hade en underbar kväll igår. Vi gick ju som sagt ut och åt. På G blev det. As god mat iallafall, och sen tog vi en öl i baren efter. Erik kom och hängde med oss ett tag med. Sen bar det iallafall av hem till Niclas för lite mer drickande och efter ett tag kom Shiva och Micke dit. Satt väl där till ett typ och sen gick vi vidare hem till Micke (Gahnström). Vi var väl hemma någon gång vid tre typ. Somnade inte förens typ halv fem iallafall och sen vaknade vi igen vid halv sju. Så att man kan ju säga att jag är rätt trött. Julia skulle ju för den delen komma vid nio men det blev inte riktigt så. Nu är väl planen iallafall att jag ska ner i parken med Ted och Niclas. Tänkte kolla om Micke ska med också. Annars händer det typ ingenting alls. Jag saknar Charlie redan, han sitter ju och väntar på sitt flygplan just nu. Ja det var väl typ det. Om man ska ta och lägga upp lite nya bilder kanske?

Du är fan sämst i världen. Just so you know.

Dagen blev lite bättre än väntat iallafall! Baby ska bjuda ut mig på middag när han slutar ikväll och efter det ska vi ner till Niclas och dricka lite. Det blir nog bra det med. Shiva och Micke kommer med också. Hennes pojkvän då alltså. Jaja jag ska ta mig en dusch och sedan vänta på baby. Ska vara hundvakt imorgon btw! :) Åt Arack och Pebbles.. Går nog as bra! :D

Varning för gnälligt inlägg.

Godmorgon. Den här dagen är bajs dålig. Vaknade vid sex för att Sandra (min chef) messade och sa att det är bättre om jag börjar jobba ordentligt v.28. Det är om en hel jävla månad kan jag tala om. Så att ah, jag förlorar en del pengar kan vi ju säga. Till råga på allt så åker baby till spanien imorgon istället för på söndag, men kommer ändå inte hem förens 1 juli. Gud så himla underbart. Två månader sen Edgar dog idag och sju månader och två dagar sen Kurt. Det går fan inte att ladda ner kourtney and khloé takes miami heller. Det typ regnar nästan. Bertil har väckt mig tre ggr inatt. Jag veeeet att jag gnäller mer än nödvändigt och att det inte är så jävla farligt, men vafan jag har rätten att gnälla lite. För den delen är jag trött och har ingen lust alls att gå ur sängen idag. Måste ju dock passa på att träffa Charlie så där sprack dom planerna. Nej alltså, godnatt!

I need you to understand


There´s a hole in your pocket that´s about her size

Herrejesus så trött jag är! Vaknade typ hundra ggr inatt för att Charlie snarkar. Riktigt högt.. Haha.. Jaja jag gick iallafall upp imorse och kom nästan försent till jobbet. Inte bra dedär.. Gick med Almaz idag iallafall. Hade världens längsta lunch typ ( två timmar, haha ) Och mötte mormor på bussen påväg till lokalen. Sen tog jag mig en tur förbi min moster. Sen var det ju dags att jobba vidare, hade handling osv. Dock hade jag en riktigt grinig tant idag så ah, inte världens roligaste dag. Till råga på allt så hade jag henne tre ggr under dagen. Yeeey. Slutade iallafall redan tio i fyra så jag var hemma vid halv sex redan. Så himla skönt att komma hem tidigt för en gångs skull! Sen dess har jag typ legat i sängen. Seg som jag är. Jaja, jag börjar iallafall jobba ordentligt på torsdag, Sussie går på semester så jag ska täcka upp för henne. Blir nog bra det med. Nu ska jag iaf bädda min säng och ta en dusch, sen ska jag sova stenhårt. Juste, jag har skurit mig i tummen med. På vad har jag ingen aning, det bah sved och började blöda helt plötsligt. Så till och med griniga tanten tyckte synd om mig.. Haha töntig man är. Godnatt!

Muppo! <3

Godmorgon eller något. Har varit hur bakis som helst idag så jag och baby har typ sovit hela dagen. Det var iallafall jätte trevligt igår. Jag drog ner till Micke vid typ 6 (?) och Malin och Tom var där. Dom skulle gå på krogen nämligen och eftersom att det händer typ en gång om året så var man ju tvungen att haka. Mamma följde med också faktiskt. Så det blev en tur ner till G där vi mötte upp Charlie. Hade trevligt och drack en del som vanligt. Gick hem till Micke vid stängning och fortsatte dricka. Jag och Micke då alltså, för Malin och Tom hade lagt sig och Charlie däckade i fotöljen.. Haha så jävla söt. Har bilder på det men får liksom inte lägga upp. Var hemma runt 7 imorse tydligen. Vaknade vid 1 idag och segade, somnade om och vakna 4. Så hittade jag inte min mobil heller, trodde jag hade tappat den ute men det visade sig att den låg i babys ficka.. HAHA! Vi gick och handlade iaf och tog en snabb tur ner till Micke, sen blev det hem och äta middag. Sen dess har vi typ legat i sängen.. As skönt. Nu duschar tönten iallafall och jag typ sitter här fast jag har massa grejer jag måste göra. Måste sova snart med, jobbar ju imorgon. Blir säkert skitbra! Nu är jag iallafall as hungrig så ska äta något, bädda sängen och typ göra mig i ordning för sängen. Så bilder kommer möjligtvis imorgon. Godnatt!

I love my baby <3

Hejhopp! Idag är jag på strålande humör, sov verkligen ut inatt. Och gud så skönt det var! Hade iof en rätt bra dag på jobbet igår, jag gick dubbelt med Sussie och vi hade bil så det var trevligt. Massa glada tanter och gubbar! Sen började jag ju kl 8 med vilket betydde sovmorgon för mig. Slutade 5 och då skulle jag prata lite med Pia osv så jag blev lite försenad hem. Sen åkte jag fel nu igen. Jag kollar verkligen inte vad jag håller på med när jag är trött. Var iallafall hemma runt 8 och sen somnade jag vid 10. Ikväll blir det nog en tur ner till Micke, men först ska jag dricka lite vin med mor min! Nu blir det iallafall en tur ner på systemet!

Buhu

Godmorgon.
Blev ju som sagt utgång igår, hade jätte trevligt! :) Blev dock sent. Kom hem vid halv tolv och somnade typ då. Nu är jag uppe iallafall, och klar att gå. Så jääääävla trött bara. Och det regnar. Men ah, blir väl bra. Om tolv timmar är jag väl nästan hemma iallafall, och då ska jag sova stenhårt säger jag bara! Aja, jag ska väl dra mig mot bussen eller något.. Suck!

It doesn´t really matter who you say you are.

Nu är jag hemma! :) Kom hem för en halvtimme sen typ och jag har haft en jätte bra dag. Fick å dubbelt med en tjej som heter Katarina. Det blir lite rörigt med allt nytt bara, men det löser sig! Börjar iallafall inte jobba förens 8 imorgon så jag behöver inte åka förens vid 6-halv 7 nån gång.. Nu är iallafall planen att jag ska slänga mig i duschen lite snabbt och sen gå ut med jeanette och dom och ta en öl eller två. Som ni förstår har jag iallafall inte tid med bloggen för tillfället.

Stackars mig!

Usch ja! Klockan är halv 5. Alltså 04.30 liksom. Orka vara uppe nu. Det är kallt och jävligt och jag är trött. För den delen har jag typ bråttom med.. Nej jag vill fan inte jobba. Men ah. Nej nu ska jag fixa mig och sen åka.. Skriver när jag kommer hem om jag orkar.

Nöjd nu Therese? :)

Jag säger bara oj oj oj! Haha.. Det blev en del dricka igår, började ju redan nere på ett glas.. Var iallafall hemma hos Micke med honom och Söder, Charlie kom förbi med! Vi bestämde oss för att dra ner på G iallafall där vi träffade Regina. Trevligt trevligt. Gick hem till Micke när G stängde och drack lite mer, sen somnade vi tydligen. Jag vaknade 7 imorse och sprang hem och la mig istället. Sen sov jag väl till typ 12 idag. Var och handlade lunch iallafall och gjorde till mig och Sebbe, sen har jag typ spenderat dagen i sängen. Nu har jag nyligen städat upp här inne och bytt lakan, ska strax ta mig en dusch och sen sova. Min buss går ju 05.10 imorgon. Ja det blir en lång dag helt enkelt, men det löser sig. Jag är mest nervös över mitt busskort. Jag fick nämligen ett sånt där i papper, och dom har ju bytt till plastkort? Det funkar säkert det med men man blir ändå lite nervös. Jaja det blir bilder från igår imorgon eller något, jag har inte tid att fiffla med det nu.

Fan vad jag vill gå ut på krogen

Hej hopp! Jag har haft en underbar dag, mamma fick tillbaka på skatten så vi tog en tur på stan. Fick inte med mig så mycket, för det finns verkligen ingenting i norrtälje. Hur som helst så tog jag en sväng förbi micke och lämnade pengar, sen stressade jag hem. Var tvungen att duscha och fixa mig på en kvart för att vi skulle ner och äta på ett glas med storebror. Och jag hann faktiskt! Hann till och med ta kort på mig själv :-) gick iallafall ner och åt. Jag tog nån köttbit och sen den där cidern jag älskar. Underbart! Efter det drog jag mig hem till micke där jag sitter nu. Söder är här och charlie kommer sen. Blir kul det här :-)

Soffmys hos micke


Test

Bah testar om jag kan mobilblogga från mickes soffa :-D

Hey gorgeous

Hejhopp!
Jag drog hem till Micke igår, glömde skriva tror jag.. Charlie kom dit med. Vi kollade på ett monster till svärmor och åt kakor typ. Sen blev det iof Alien vs. Predator också.. Killarna ville ju se en killfilm med. Jag var iallafall hemma vid halv 2. Idag har det typ inte hänt så mycket. Jag trodde att jag skulle få se nyaste avsnitten av the secret life of the american teenager och the real housewives av new jersey idag. Men Icke. För housewives har någon paus fram till juli och secret life börjar ikväll. Så ah. Besvikelse helt enkelt. Fick reda på att jag börjar 7 på torsdag. Det är i solna alltså. Så jag måste åka från norrtälje senast halv 6. Sweet, inte. Jaja, så kan det bli så det är väl lika bra att njuta av fritiden fram tills dess istället för att gnälla. Jag får ju faktiskt betalt. Anyway, nu har jag tvättat klart och ska ta mig en dusch, sen dra ner till Micke och träffa pojkarna igen. Film bara, inte supa. Hade iof tänkt att träna och städa och bädda rent idag, men nejdu. Sen tänkte jag baka en kladdkaka tills ikväll men helt ärligt. Om jag ska trycka i mig massa sånt så är det ju fett ovärt att träna och grejor ändå. Så ingen kladdkaka. Nu blire dusch!

Bilder från Niclas grillfest



Baby;


Love oh love

Godmorgon! :) Jag är på ett strålande humör idag. Igår hade jag ju planer på att ligga hemma bara, men sen blev jag sur på Charlie, så då gick jag ner till Micke istället. Träffade Charlie en snabbis och sen glodde jag och Micke på tv ett tag, tills det blev dags att dra sig mot Niclas. Träffade Charlie på vägen och då var han kalasfull kan jag ju säga. Micke hängde iallafall på Charlie en stund och jag drog upp till Niclas. Sen kom dom dit såklart, och då vae Charlie as packad och skit dryg. Så det förstod man ju redan då att vi skulle börja bråka.. Vi drog iallafall ner på G och träffade massa folk, bland annat Marika och Åman, som även hängde på oss på lite efterfest hos Micke. Runt 3 tiden så tog vi oss upp till statoil iallafall, jag och Charlie alltså. Då blev han elak och ännu drygare, påminde som fan om Fred. Så att ah, jag drog hem. Utan Charlie. Haha! Sen när jag vaknade imorse hade han messat och bett så himla mycket om ursäkt, och nu har han varit här med blommor. Söt han är ändå.. Nu blire beverly hills iallafall, följt av lite förhäxad! :D


It only matters who I am

Hum ja. Jag och Charlie drog ner på stan igår, bakis och jävliga. Blev en tur på lite olika affärer och sedan skulle han till house of pain. Då ringde dom från jobbet med, så jag börjar på torsdag! Finfint blire! Vi mötte iaf upp Madde och satte oss i parken, jag behövde en cider mot bakfyllan. Vi drog oss iallafall hem och jag lagade mat. Efter det handlade vi och sen blev det bara lugnt framför tvn. Jag somnade typ vid halv 11 och sen åkte Charlie vid halv 12 för att köra hem sin mor. Idag vaknade jag iallafall runt 11 och gick upp och åt frukost med storebror som var här. Och idag, ja vad händer idag? Jag hade planer på att åka ut till Neaa men vet inte om jag orkar. Sen så är det ju fint väder så jag borde väl ta mig ut. Men sen så har jag lust att typ stanna i sängen och glo beverly hills i några timmar, sen städa och träna lite. Låter fan as nice.

Madde;



Charlie;


Herreminjesus.

Ja, underbar kväll igår kan jag påpeka! Det var massa folk på G. Vi var där till stängning och sen gick jag och baby hem. Lagade lite fyllekäk och sen blev det sova :) Vi vaknade typ runt 10 imorse, gick till flygis osv. Handlade lunch! Sen gick vi hem och grillade :) Nu har vi legat på soffan en stund och vilat typ, ska strax dra ner på stan. Dock måste vi vara hemma till 3 för då börjar ju Beverly hills.

Bilder iaf ;

Micke igår i parken ;



Tom ;


Baby idag ;


Baby för några dagar sen ;


I suck.

Ja, nu sitter jag hemma hos Micke. Med vin igen såklart. Sitter iaf med Tom nu, Charlie och Micke är ute. Blir bra (?). Iallafall så tänkte vi dra ut på G sen, det är ju karaoke kväll. Vi har faktiskt suttit i parken halva dagen så vi drog hit sen. Alltså förtjänar man det.  Måste bara påpeka att jag är världens sämsta "flickvän" men vad kunde man förvänta sig?

I always remember feeling like I couldn´t do it for you like she could.

Ja, jag gick ju ut med Neaa en stund igår. Efter det drog jag ner till Micke och tog en öl och glodde lite tv. Sen blev det hemgång. Har haft feber hela natten så jag har sovit som ett arsel. Sen idag har jag typ bara legat i sängen och tittat på serier. Skulle ha åkt ut till Neaa men jag är ju som sagt sjuk. Så att ah, det blir sängen och mera serier idag. Jag vill hemskt gärna se sex and the city 2 igen, så jag har försökt ladda ner den i flera dagar. Hittar dock ingen bra torrent. Skulle ju varit helt underbart med en nybäddad säng, lite B&J´s och sex and the city 2.


RSS 2.0