Flyttat in

Sådär, nu har man flyttat också.. Vaknade klockan nio imorse bredvid en trött älskling, började väl packa runt 11.. Så sen packade jag hela dagen ungefär. Åkte mot sthlm vid halv tre, var fett jobbigt att säga hejdå till Fred.. Kom hit runt halv fyra och packade upp, spelade lite tvspel med Hugo och sen åt vi middag. Sushi -.- Är helt slut nu, och saknar Fred så otroligt mycket.. Fjantigt egentligen för jag har ju bara varit borta några timmar, men det är väl hela grejen att jag vet att vi inte kommer träffas på några dagar och sen är jag ju inte hemma i mitt rum heller.. Eller ah, hemma är jag ju.. Men inte hemma hos mamma.. Haha.. Aja är skit trött och fryser som fan, fast jag har 23 grader här inne.. Ska väl försöka ta mig ork att träna, annars ska jag bara ta en dusch och sen glo lite på tv innan det är sov dags.. Måste vara uppe och klar tills halv sju imorgon.. Godnatt!

Utgång!

Har inte hänt så mycke, var med Fred på stan igår och köpte en primer och en ny tröja.. Träffade på Anna på stan.. Idag vaknade vi kl 9 redan och har typ bara segat hela dagen.. Fred har spelat och jag har glott film.. Sen har jag iof lagat mat också, oxfilé! Asgott blev det.. Ska snart ner på krogen med Shiva och älskling och dricka lite öl.. Är redigt nervös, flyttar om två dagar! Så imorgon blir det att städa, tvätta, packa och mysa med Fred så mycket som möjligt.. Tommy ska nämligen köra mig till stocksund vid halv 3 på söndag.. Aja orka det här, ska fixa mig :D


Fick jobbet!

Hejhopp! Jag fick jobbet iallafall så jag flyttar på söndag.. Är jätte nervös faktiskt, men det blir nog bra. Tommy ska köra mig dit och jag ska vara där vid 3-4 tiden.. Idag händer det väl inte så mycket, Fred sover som vanligt.. Jag ska väl städa lite och börja skriva listor på vad som ska packas.. Imorgon skulle vi ju in till stockholm men det orkar vi inte.. Så vi får väl se helt enkelt..


Only you <3

Är trött och grinig, förbannad på folk.. USCH! Jaja, har iallafall haft en bra dag.. Väckte Fred vid 7 och sen somnade vi om, vaknade vid 10 och åt lite frukost.. Sen har vi varit ute och gått, gick ner på stan och sen upp till soc där vi träffade Tom.. Gjorde sällskap med honom upp till Micke och sen gick jag och älskling till flygis.. Efter det gick vi hem, åt fruktsallad och sen började jag städa.. Efter det blev det middag och sen bakade jag en kladdkaka, som äntligen blev helt perfekt för den delen! :) Nu har jag precis duschat och Fred ligger och vilar, vi ska väl kolla på Raw som börjar kl 10. Får se vad som händer imorgon helt enkelt.. På torsdag tänkte jag och Fred ta en tur till sthlm iallafall, jag vill ha något nytt att ha på mig på fredag :) Nu tänker jag iallafall lägga mig bredvid världens bästa människa och mysa lite.. Så jag skriver väl imorgon!

Godnatt!

Usch så trött jag är.. Älskling sover, vilket han iof alltid gör.. Förstår inte hur han vi kan vara så trötta, vi sover ju typ hela tiden.. Han ville att jag ska upp med honom imorgon klockan sju, vi får väl se hur det blir med det. Lär väl iof vakna och bli tvungen att väcka honom så vi får väl se om man lyckas somna om.. Juste, fick typ jobbet. Men vill jag verkligen ha det nu då? Måste höra av mig till familjen imorgon så lär behöva bestämma mig idag.. Usch och fy.. Nej, om man ska göra sin snarkande pojkvän sällskap kanske? Får nog bli så, GODNATT!

<3

Det har inte hänt så mycket under helgen, Fred har varit här sen i fredags så vi har bara mysit och ätit massa gott.. Helt underbar helg har det varit, har saknat det här! :) Nu tänker jag dock återgå till det så skriver väl mer sen eller nått.


Gud vad jag älskar dig mongo <3

Gud vad trött jag är.. Bussen tar ju mycket längre tid än vanligt på vintern och till råga på allt gick jag vilse vid tekniska högskolan så jag fick ringa Fred med gråten i halsen och sen fick han och Anders guida mig rätt.. Haha pinsamt... Arbetsintervjun gick bra iallafall och dom skulle höra av sig i helgen.. Mötte mamma vid flygis sen och handlade hem godis och så, sen gick jag hem och så kom gulleplutten hit.. Dum som jag är tog jag mig en dusch och när jag kom ut halvsov Fred redan, och nu sover han stenhårt... Haha, söt är han iallafall.. Jag kollar på Kenny Starfighter iallafall, kommer väl somna snart jag med.. Godnatt iallafall! :)


Nervös!

Sov typ sju timmar inatt så är rätt trött men det går väl över :) Ska strax fixa mig och sen dra mig mot bussen, så önska mig lycka till! :D Har precis klippt Edgars kloisar också, ett jävla tjaffs blev det.. Sen så har jag pratat med Fred och det verkar som om han kommer över ikväll och det är ju jävligt nice isf :D Idag är helt enkelt en as bra dag! :D Känner mig himla blek dock så får nog ta och sola när jag får pengar :) Aja jag bloggar väl sen när jag kommer hem! :)

Mina sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler

Jag hade en himla massa tankar om vad jag skulle skriva, men sen så trodde jag att jag höll på att bli mördad så allt försvann liksom. Tycker iallafall att det är kul att förrförra helgen skrev jag att jag hoppades nästa skulle bli bättre, det är ju himla komiskt för den blev (om möjligt) värre.. Jag är iallafall fortfarande vaken, vilket inte är så jävla bra.. Ska på anställningsintervju imorgon i stocksund.. Iof klockan 4 på eftermiddagen men ändå :) Det har inte hänt så mycket på senaste tiden att skriva om, jag har mest bara väntat och varit arg och ledsen.. Ska bli bättre med uppdateringen (Lellan klagar). Nu sitter jag iallafall här vrålhungrig.. Var på dåligt humör när det var middag så fick inte i mig så mycket, och sen började jag tänka på donken frukost.. Haha då blir man ju hungrig..  Jag ska väl lägga mig och kolla på föräldrafällan snart, har nämligen kopplat in min gamla vhs, så nu är det gamla filmer som gäller! :) Aja, får jag jobbet kommer jag alltså att flytta till stocksund, men kommer nog hem rätt ofta ändå..

Ja osäkerheten som fanns i början finns fan kvar fortfarande, finns det en anledning till det? Man ska ju lite på sin magkänsla?

Trött är jag iallafall, GODNATT! :)

Längesen

Ja jag har ju inte skrivit på ett tag.. Har inte mått så bra så jag har liksom inte orkat.. Det mesta är åt helvete nu så det är bara att bygga upp allt igen.. I think I can! I think I can! I think I can! Det går nog bra, jobbigt när man har andra att ta hand om också.. Men det löser sig, jag är bra på sånt här! Har iallafall sökt en hel del jobb och nu verkar flera av dom vara alternativ för mig, så vi får väl se, jag kanske flyttar till England! HAH! Får väl helt enkelt se.. Nu idag händer det väl inte så mycket, måste plugga.. Städa lite.. Kanske träna? Får se helt enkelt..


Onsdag?

Usch, är skit trött.. Vaknade vid 10 imorse och gjorde frukost till mig och Fred, sen la vi oss och vilade tills nu.. Onödigt för jag var pigg innan >.< Hade tänkt plugga idag så jag får väl försöka ta mig ork till det.. Lellan kommer hem idag med, TREVLIGT :D Har för i övrigt inget mer att säga, så godnatt.

I love you

Usch vilken skit dag.. Helt jävla slut är jag, så nu tänker jag lägga mig i sängen med Edgar och hoppas att jag sover tungt hela natten :) Så GODNATT!

Att vänta är inte riktigt min grej.

Är jag osynlig? Börjar tro det.. Eller skit dålig kanske? Verkar ju så iallafall.. Lite jävla uppmärksamhet skulle fan inte skada, men VISST! Jag ska fucking vänta, även fast det inte är en av mina starka sidor.. Men seriöst, är jag så jävla ointressant?! Jag är alltså skitsur, och har haft en AS DÅLIG jävla helg och jag hoppas verkligen att nästa helg blir bättre.. Orkar inte med sån här jävla skit.

Jaja, Charlotte och Tommy var här innan och åt frukost med mig, trevligt det :) Och annars har det hänt absolut ingenting på hela jävla helgen. Lellan kommer snart hem iallafall :) Och jag måste plugga.. Jaja jag ska återgå till mitt jävla väntande nu!


Edgar ;


Ensam mot världen?

Usch, vet inte vad jag gör alls... Är deppig, förvirrad och arg på samma gång.. Har jag ens någon anledning till det? Känner mig totalt ensam mot hela världen, är det så? Jaja jag får väl sova ett tag så kanske det blir bättre. Godnatt

Here comes the sun

Börjar bli riktigt dålig med uppdateringen känner jag, men jag har ju ingen Lellis som säger åt mig att blogga så då blir det lite så.. Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna ändå, mest bara myst med Fred..
Idag kom iallafall Julia och Arack förbi några timmar och lilla Arack passade på att sova på mig :D Känns ju konstigt när han är så stor... Dom åkte runt fem iallafall och sen dess har jag väl bara legat i sängen och deppat vilket jag antagligen fortfarande hade gjort om jag inte hade haft en sån jävla underbar pojkvän.. Förstår helt ärligt inte hur fan jag kunde ha turen att få ha honom vid min sida, vad har jag gjort så jävla rätt? Börjar känna mig sjuk nu med, vilket gör att jag stör mig så extremt på Foki.. Ofta hon ser ut sådär när hon är sjuk? Sminkad och uppklädd? Får ju en annan att känna sig som ett monster..
Jaja, sjuk håller jag alltså på att bli, eller så är jag bara väldigt trött. Sitter iallafall här och dricker en kopp varm mjölk och tänker på hur underbart det skulle vara med några emser i.. Ska väl sova väldigt snart skulle jag tro, helt ensam i min stora kalla säng (jag överdriver inte alls).. Imorgon kommer iallafall älsklingen tillbaka hit och sen ska vi mysa hela helgen är planen och det låter helt underbart i mina öron.. Lite glass, halstabletter och varm mjölk så är jag nöjd :D Och min varma mysiga pojkvän såklart.. Juste, tänkte faktiskt plugga idag, men så har inte läraren kollat på mina tidigare uppgifter ännu så då väntar jag lite till. Och sen har jag planer på att börja med pilates och sånt på måndag igen, men det beror ju helt på om jag fortfarande är sjuk.. Och sen tänkte jag göra en ny header också men då behöver jag en bild från Malin först. Jaja, mata lite fiskar och sen sova? Låter rätt nice.. Godnatt!

Julia och Arack ;



Arack ;




I love you <3

Hum, sov as dåligt inatt.. Låg mest och tittade på Fred :D Haha så jävla söt.. Men ah, har vart ner på stan idag.. Köpte nya underkläder.. Och sen tog jag och älsklingen oss en vända upp till flygis för att handla till middagen.. Sen gjorde vi citronköttbullar med tomatsås och pasta och nu har jag precis duschat så vi ska typ glo lite film och sen sova eller något :)

Älskling lagar mat ;




Maten ;


RSS 2.0