Onsdag (?)

Nu ligger jag här helt ensam i min säng, SÅ SKÖNT! Eller ensam är jag väl inte, det är ju massa katter här med.. Men Julia sover i ett annat rum inatt iallafall.
Desperate housewives igår, hade ju glömt att Lynette och Tom ska få tvillingar igen.. Och sen så var det ju den där scenen när Dave ska köra ihjäl MJ och då gråter jag som en liten unge.. Längtar verkligen tills nästa tisdag när nästa säsong börjar. Någon som vet när ugly betty börjar igen?
Idag såg jag Narnia 2, den var rätt bra faktiskt.. Inte för att jag hängde med så mycket för jag spelade nämligen sims samtidigt.. Såg slutet iallafall för datorfan dog och vägrade återuppta mitt spel..

Imorgon ska jag och mamma ner till banken och fixa nått till mig, har ingen aning om vad men viktigt var det tydligen.. Inte tänker jag lägga mig tidigt för det inte, ska sitta uppe och njuta av att vara själv :D
Men nu är prins Edgar på datorn så orkar inte skriva mer.

Prins Edgar och Greta

Där är prins Edgar och Greta iallafall


Kurt

Och Kurt, fast det är ju VÄLDIGT länge sedan..

Adibuff

Och Adolf. Det är mammas pojkar det :)


Tisdag

Idag har jag gjort ingeting alls typ.. Har legat i sängen och undvikit att hjälpa till att bära saker hit och dit :)
Laddade ner ett spel som jag vill ha.. Men så fick jag bara tag i en trial och det verkar inte finnas hela spelet någonstans.. Så det är ju rätt surt.. Har bakat åt Julia också.. Letat fram sims kläder till Neaa.. Bråkat med Kurt..
Det är typ allt.. Haha..

Ikväll är det ju repris av DH så det måste man ju se :D
Och facebook har sagt till mig 3 ggr på olika sätt att det kommer hända mig något hemskt idag, så jag håller mig undan..

Sen ville Ewelina att jag skulle nämna henne så visst, bara för att du är så söt ;)
Idag ska hon äta avocado och kräftröra, USCH :D 

Madde har skaffat blogg också, http://paddmadde.blogg.se/ Så kolla in den :D

Måndag

Nu är jag förbannad, trött, ledsen och besviken.. Men orkar inte bry mig.. Hans problem inte mitt..

Aja idag har jag inte gjort något typ.. Tvingade mamma att köpa hem pizza :D
Har pratat med Neaa i tlfn också och fick massa stöd som vanligt <3
Ikväll blir de bara att ligga hemma och kolla på svenska hollywood fruar, älskar det :D
Kurt har flyttat hem igen..

Det var väl typ allt :)


Om igår

Nu har jag blivit lite piggare och klar i huvudet så nu kan jag komma ihåg lite från igår. Jag och Madde drog förbi flygis och åt korv, köpte piroger till Tom och sen drog vi hem till Micke. Så Kollade vi på Aladdin och söp.. Sen kom Malin och va pigg för en gångs skull. Sen blev jag iaf förbannad på Jocke igen av någon anledning och skulle träffa honom, så jag ringde honom och sa att han skulle komma ut men han va inte hemma. Så blev ännu argare och Madde också. Sen ringde jag Neaa och skällde ut henne.. Har inga pengar kvar på mobilen alls.. Sen kom iaf Robin till Micke och va lite social med oss :) Jag gick hem vid 3 typ tror jag.. Hade rätt trevligt iaf :)

Julia kom aldrig igår så vi bråkade en del över de.. Vi är sams nu och jag är glad att hon är hemma :)
Idag blir de väl bara att ligga vid datorn, orkar inte så mycket mer.. Haha.. Ah de var väl allt :)


Bakis som fan

Nu är jag jätte bakis.. Kommmer inte ihåg nått från igår typ.. Oj mitt huvud.. Eller jo.. Madde och Malin blev jätte glada över att jag skulle börja plugga.. Jag ringde Jocke av någon anledning, och såklart ringde han Julia direkt.. Så ah.. Jocke är mupp, erkänner inte att han har ringt Julia.. Men jag hade trevligt innan allt de här hände :)

Godmorgon :D

Idag är en bra dag, hoppas jag. Micke är omöjlig att väcka, men Tom ska försöka nu så då slipper jag i alla fall. Så verkar det som att Tom och Malin är på ikväll och det är ju trevligt, dom flyttar ju ändå till hallsta i nästa vecka :/ Sovit gott har jag gjort också, helt otroligt hur skönt det är att han en säng helt för sig själv. Julia kommer hem senare och då skulle hon väl va med oss också.. Och sen ska jag väl träffa Neaa en snabbis idag.. Så det är planerna för idag, väcka Micke, fixa mig, SUPA :D hahaha..


Ta dig i rumpan :)

Din jävla fitta... Fan i helvete va arg jag är nu.. Småsaker som stör mig hela jävla tiden, och nu de här?! Och ja jag vet att du inte menar de.. Men det känns som att jag ställer upp på dig till 100 % och du skiter i mig.. Jag delar med mig av ALLT till dig förfan! Jävla skit.. Jag är as förbannad på dig nu.. CPMONGO.. Betalar öl och chips och grejer åt din pojkvän och sen ska jag betala din dricka? TA DIG I ARSLET OCH SLUTA TA MIG FÖRGIVET! Och min mamma för den delen.. Fan ge mig lite jävla utrymme nån jävla gång oxå?! CP! Fatta att nått är fel när jag gömmer kläder och godis för dig! Och sen klagar du över ditt puder som har ramlat i golvet, som tydligen är mitt jävla fel?! MEDANS DU HAR HAFT SLUT PÅ ALLA MINA PARFYMER?! Och tycker att jag ska be om ursäkt? Kan ju du tro.. Nej jag förstår seriöst inte dig just nu.. Jag vet att du inte mår bra men de gör fan inte jag heller.. Så ge mig lite jävla utrymme nån jävla gång! Och ja jag uppskattar allt du gör för mig men fortfarande, jag stör mig så in i helvete.

Hahah barnsligt inlägg men jag är förbannad.

Fredag

Nu har jag kommit hem, har varit och träffat syon. Sen har jag och mamma letat i hela stan efter nån snygg tröja eller något till mig, men hitta ingenting alls.. Så det fick bli lite mer nagel grejer.. Sen mötte vi Ingela på stan och åkte och handlade med henne.. Hon och mamma irrade omkring som två hönor och jag fick styra upp allt, som vanligt. Haha.. Iallafall så är vi hemma nu, mamma och Ingela sitter och fikar.. Julia springer omkring som en galning och fixar sig och skriker på mig, som vanligt xD Aja Ikväll blir de bara att vara hemma och njuta av att vara ensam. Imorgon ska jag supa iaf, som fan.. Och tråk Lellan ska inte va med..

Nu ringde iaf Neaa så ska prata lite med henne :D Haha pusshej så länge..

Jag hatar rubriker :D

Nu har Lellan tvingat mig att skaffa blogg.. Så nu har jag en, som jag inte har en aning om vad jag ska skriva i :D Haha men det kommer väl..

Idag så har jag bara legat i sängen och kollat på The secret life of the american teenager. Skitbra serie..
Drama varje sekund, och alla knullar med alla typ. Skitkul :D
Imorgon ska Julia åka och träffa nån snubbe och sova där. Jag ska träffa syon och sen handla med mamma antagligen.. Sen blir de väl att städa rummet och njuta av att va själv ett tag. Haha! Julia har ju bott här i typ en och en halv månad nu och jag har inte varit själv mer än 3 timmar sen hon flyttade in, så de ska bli rätt skönt :D

Sen kommer Neaa till norrtälje över helgen oxå så ska se till att träffa henne och hennes nya pojkvän. Har ju inte träffat henne sen hon flyttade iväg till sin nya skola :o

Ah nu har jag klämt fram en massa skit här iaf :o

RSS 2.0