Längesen man skrev.

Ja alltså.. Och vad har jag haft för mig? Ja jag blev sjuk i måndags kväll. Fick feber och grejer så baby fick ta hand om mig. Var hemma från jobbet i tisdags men Charlie jobbade. Så jag låg på soffan hela dagen och tyckte synd om mig själv tills älsklingen kom hem och lagade middag åt mig. Var sjuk i onsdags med men då tog vi oss in till sthlm för lite shopping. Köpte skor, jeans, tröjor, en klänning osv. Sen åt vi kina mat och drog oss tillbaka till solna och då hörde Tom av sig. Så det blev som så att Tom och Micke kom och hälsade på oss. Vi drack lite öl, åt lite middag och sen åkte vi till norrtälje och gick på G med Niclas, Viktor, Tom och Micke. I torsdags var jag seg som fan, men följde med Tommy, mamma och Sebbe upp till elgiganten och sånt. Vi hittade dock inte det vi skulle ha så vi åkte till sthlm. Först skulle vi åka till stinsen (?) men det blev att åka vidare till barkaby. Glodde på massa datorer och sånt och åt på max. Sen åkte jag hem och sov typ. Och sen igår så åkte jag och Charlie till sthlm och hämtade mitt leg. Hade tydligen tappat det på din sko i onsdags. Efter det gick vi och åt på kungshallen och sen åkte vi vidare till solna och hämtade lite saker. Åkte iallafall hem och gick och handlade med mamma och lillebror och sen drog jag mig ner till Micke och umgicks med Tom. Efter ett tag kom Micke hem och sen kom Charlie och hans faster och mamma, och även Sazza. Så det dracks lite och sen blev det en tur ner till bistro. Mycket trevlig kväll iallafall! Sen idag har det inte hänt så mycket, jag har varit på stan med mamma bara och nu ska jag väl ta och börja fixa mig. Det är ju Ingelas 50 års fest ikväll nämligen! Sen imorgon åker jag tillbaka till solna, jag ska jobba på måndag. Så att ah?

Bär ner mig till sjön

Herrejesus vilken skit dag säger jag bara! Har ont precis överallt och är extremt trött. Men iallafall, Charlie kom och mötte mig uppe på ica maxi och sen gick han med mig upp till vireberg och efter det till kontoret. Sen pratade jag lite med Marie och skrev om min timrapport, för den hade jag pajjat. Efter dte tog vi oss iallafall till solna centrum och kollade lite kläder och sen skulle baby köpa en ny lur. Sen hade dom så äckligt dålig service på phone house så vi sket i det och gick och käkade på någon grekisk resturang istället. Och såklart lyckades jag skjuta kött och ris över hela resturangen. Finfint. Åkte hem och gick till VI och köpte hem bananer och grejor. Nu är det meningen att jag ska ta ett bad och sen få lite massage av min man. Dock är jag lite smårädd för att gå och bada, det var nyss en jätte spindel där som Charlie fick ta bort. Nej men om man ska ta ett bad då..

The club can´t even handle me right now

Godmorgon! :D
Jag vaknade iof redan klockan sju men ändå. Det blev en utgång i fredags iallafall. Jag och baby drog ner till Micke vid nio tiden och sen spelade jag och Tom finns i sjön i nån timme eller så. Vid elva så drog vi ner till G och drack lite mer. Sen när G stängde drog vi för att möta upp Charlies syster och sedan följde dom med till Micke. Hur som helst så gick vi hem vid fyra (?). Igår hände det typ ingenting. Jag var jätte bakis så jag sov hela dagen. Och idag är det ju söndag så planen är att jag ska flytta ut till solna idag. Charlie ska haka också så det blir nog bra! Så att jag tänkte packa och städa lite och sen åka vid sex tiden. Tydligen så har jag filmat från i fredags med. Skitbra (y) Nu ska jag iallafall städa.


Jag behöver ny musik, MHM för det gör jag

Tjenare! Jag har blivit as dålig på att uppdatera här men jag skyller det på jobbet! Idag kom jag hem riktigt tidigt för Neaa kom och hämtade mig uppe på vireberg så allt gick mycket fortare. Och det firades såklart med svullande!



Och det ledde till ;



Ungen kommer om typ fem månader för er som undrar! Nerå, så kul ska vi inte ha det :D
Hursom så har jag inte gjort ett skit i veckan. Bara jobbat. Åkte hem tillsammans med Malin både tisdag och onsdag iof. Imorgon blir det mera jobb och sen tror jag att jag och älsklingen ska ta oss ner till Micke. Men vi får väl se.

Tröttmössa

Godmorgon!
Vi åkte ju och badade igår, jag, Tom, Micke och Charlie. Solen försvann dock men det var nice ändå. Jag var hemma vid fyra och då drog jag och mamma och handlade lite och sen städade jag mitt rum och bytte lakan. Åt middag, duschade och sen skulle jag lägga mig och titta på tvn. Det betyder alltså att jag somnade kvart över sju typ. Vaknade igen vid nio och såg på men in black och sen somnade jag om vid tio. Så att jag har typ bara sovit, och det var riktigt skönt. Det går ju inte att sova när det är så varmt, och nu är det ju mycket svalare. Idag händer det väl inte så mycket. Ska läsa, göra ansiktsmask, lyssna på någon självhypnos. Sen är det väl dags att sova, jobbar ju imorgon som vanligt.

I don´t want no violence but damn she´s trying to kill me

Hejhopp! Herregud så längesen det var jag skrev.. Hursom så blev det iallafall inte en lugn dag i lördags. Jag drog ner i parken till Tom och Malin, sen kom Charlie och Niclas. Så vi drog till havspiren, efter det blev det G och sen.. Ja sen kom Shiva och Micke. Och vi avslutade kvällen utanför havspiren och badade fötterna. I söndags blev det bad med Niclas och Charlie på Malmen och sen jobbade jag i måndags. Tog ledigt i Tisdags och åkte och badade med baby, Jeanette och Niclas. Sen kom Micke och Shiva med. Jobbade onsdag, torsdag, och idag. Kom hem för en stund sen och mötte upp Ewelina och nu håller jag på och fixar mig. Planen är att vi ska hem till Micke och träffa honom och Tom. Dricka lite vin och sen vingla hem någon gång inatt. Imorgon är det iallafall malmen som gäller. Så att ah.

En ingenting dag

Godmorgon! Nu är jag helt utvilad och allmänt nöjd med allt. Behövde verkligen sova ut. Jag hade nämligen en helvetes dag igår, och det hela ledde till att jag jobbade över två timmar. Alltså var jag inte hemma förens halv nio någon gång. Så det blev inte mycket gjort igår iallafall. Idag är väl planen att jag sla göra absolut ingenting och bara vara för mig själv. Låter helt jävla underbart faktiskt. Imorgon är det väl att åka och bada som gäller. Sen på måndag börjar jag ju jobba igen. Så det är faktiskt inte så mycket mer inplanerat än så :) Nu ska jag sätta mig på balkongen och äta frukost riktigt långsamt ;)

Bråttom

Godmorgon! Har ju inte hunnit blogga på ett par dagar men det blir ju lite så. Det går iallafall bra på jobbet, förutom att jag var fett sen igår. Men det är för att jag missade min buss, och sen gick 509 sönder i bergshamra. Så att ja.. Kom iallafall hem vid sju i måndags och sen var det bara att slänga ihop lite mat, käka och dra iväg för att bada med Neaa, Peter och Charlie. Trevligt men kallt kan man ju säga :) Var hemma vid tio någongång. Igår kom jag faktiskt hem redan vid sex och käkade lite, sen hamnade man ju i sängen för att glo lite serier. Sen somnade jag vid halv nio tror jag. Nu måste jag iallafall springa.

Allmänt nöjd med livet

Skulle man kunna säga att jag är. Nu har jag lagat mat och städat, även hunnit läsa lite och ta en dusch. Och solat såklart. Så att jag är ju rätt så effektiv iallafall. Nu sitter jag och glor på en annan del av bara köping, och det är ju så himla bra! Efter det blir det väl att glo någon film och sen sova. Och ja, jag är så jävla nöjd. Känner mig fräsh och lugn. Jag vet vad jag vill och jobbar för nu iallafall, så att det känns ju inte lika hopplöst som det brukar. Sen blir det väl ett jävla bakslag sen men det orkar jag inte bry mig om nu. Höhö.. Nej alltså, ska glo vidare på köping och sluta babbla :)

I can care less if you love me or hate me

Herrejesus vilken kass uppdatering. Fortsätter väl där jag slutade iallafall så att ja. I tisdags då så var jag ner med Micke och Madde i parken. Köpte med lite vin och satt där och mös lite och efter det köpte vi mer vin och gick hem till Micke. Jag var väl hemma vid ett någon gång. I onsdags var det ju invigning av Terassen på teatern så jag drog ner till Micke och förade lite och sen till terassen och mötte upp Anna. Gick till G ett tag och träffade på Sazza, Lars, Chippen, Franken, Jessie, Madde osv och drog med folket till teatern igen. Så att ja, jag dansade rumpan av mig och hade jätte trevligt. Drog till Micke på efterfest men jag blev inte så långvarig så var hemma vid 5. I torsdags var jag iallafall med Ewelina hela eftermiddagen och sen åkte hon iväg och åt med Johan. Sen kom hon tillbaks vid åtta och då var vi rätt sega. Tog en tur till flygis och köpte paj, sen gick vi hem och gjorde den. Efter det låg vi typ i sängen och snackade och glodde på tvn. Sen kom Charlie hem typ vid två tiden på natten mellan torsdag och fredag. Så att Ewe åkte inte så långt efter att han kom och vi gick typ och la oss och sov. I fredags slöade vi under dagen och sen grillade vi. Satt och förade lite på min balkong i några timmar och drog ner på g vid tio och mötte upp Niclas och Berra. Så vi tog en öl där iallafall och sen drog vi oss till teatern. Träffade bland annat Tina och hennes syster där. Och Chippen och Johan var tråkiga och vägrade gå in och dansa, dom skulle promt stå utanför. Haha! Var där till stängning iallafall och sen drog jag och Charlie hem. Och sen i lördags så drog vi ner i parken med Micke och Niclas och satt där och drack hela dagen. Sazza kom ner med. Vid åtta drog vi oss iallafall till Regina och satt där en halvtimme eller något. Gick iallafall och handlade lite och sen hem för att laga mat. Idag har vi varit och badat på malmen med Sebbeplutten. Var riktigt mysigt faktiskt. Efter det så drog vi oss till pizzerian på esplanaden för att käka lite och nu har vi lämnat hem Sebbe och Charlie har åkt hem han med. Så nu ska jag väl ta och sätta mig på balkongen och sola lite innan det är dags att laga mat. Tänkte göra en kycklingwok nämligen. Jag måste ju ha matlåda med mig på jobbet. Sen är det väl städning och en dusch som gäller innan det är dags att sova, måste ju upp vid fem imorgon för att hinna till jobbet.. Nu har jag bloggat iallafall :D

RSS 2.0