Baby jag är över dig. Eller?

Jag orkade verkligen inte uppdatera igår, var tokbakis. I lördags gick jag iallafall till Micke och hade trevligt. Såg på eurovision gjorde vi med. Kul var det, men jag ville ju att Azerbaijan skulle vinna. När det var slut gick iallafall jag och Micke ner på teatern. Dansade och hade trevligt. Efter teatern kom jag på något sätt bort från Micke, men Alex var där så jag följde med honom på någon efterfest. Så av en slump hamnade vi nere hos Milla (som jag träffade på nyår). Efter ett tag kom även Micke dit eftersom att han känner Milla. Vi drog iallafall hem till Micke igen någon gång på morgonen och städade lite där, han skulle nämligen få en ny soffa igår. Jag gick iallafall hem någongång, klockan måste ha varit 8-9 eller något sånt. Varmt var det iallafall. Så jag vaknade vid 1 tiden och kunde inte ta mig ur sängen. Somnade om och vaknade vid 5-6 tiden. Åt middag och somnade igen typ. IDag har jag mest degat. Lagat mat med iof. Nu ska jag klä på mig för Neaa kommer in till Norrtälje, så vi ska ut och gå lite. Betyder att jag inte har mer tid att skriva. Haha!

Usch vad jobbigt

Herregud. Gick till Micke igår, drack vin och åt ost. Kollade på eurovision. Gick på teatern. Hamnade på efterfest. Drog hem till Micke. Är helt slutkörd. Usch vad jobbigt.

Myyyyyyyyyyyyys <3

Godmorgon! :) Eller vad man nu säger vid den här tiden på dagen. Har iallafall varit vaken sen typ 10. Hade en underbar kväll igår, filmen var asbra! Och Charlie är ju helt jävla underbar som ens går med på att se den med mig. Haha! Ja efter filmen så drog vi till pubhörnet och mötte upp folket. Dvs Jeanette, Erik, Niclas, Sazza och Jeanettes pappa. Dock blev det bara en öl där eftersom att vi kom dit rätt sent, så vi tog oss en tur till trädgården. Och jag hatar trädgården, helt ärligt. Sämre service får man fan leta efter. Orka stå i kö i en halvtimme för att personalen tycker att det är roligare att prata med varandra än att göra sitt jobb. Sen så fick vi det sista på öl tunnan också så det smakade fan bara vatten. Jeanette lyckades iaf byta ut dom mot flasköl tillslut så det blev ju bra ändå. När dom stängde drog vi iallafall hem till Niclas ett tag och drack vin, och efter det gick jag och Charlie hem. Var hemma vid 20 över 4 och somnade ganska fort. Idag har vi planer på att bara ligga hemma och glo på eurovision finalen som är idag. Ska väl förbi Micke en snabbis med. Och handla. Haha! Det blir iallafall ingen grillfest med alla andra, det orkar vi inte :) Så att ah, jag skriver väl mer imorgon eller något. Nu blire mys!

You make me feel alive

Jahapp. Nu har man varit och handlat och även städat lite. Så vad ska jag göra tills Charlie kommer? Det tar ju inte två timmar att fixa sig iallafall.. Jag får väl tönta runt på fb och glo vidare på resor! Det är nämligen så att jag, Charlie, Madde och Sebbe ska åka till tunisien i september. Helt underbart ju! Och ja, jag har ju resfeber nu. Det är liksom 3 månader kvar. Haha. Äsch titta runt skadar ju inte (A)

All the ladies fall in love, see the one.

Godmorgon! Idag är jag as trött och känner mig febrig. Får dock ta och sluta med det för ikväll ska ju jag och baby gå och se sex and the city 2 :) Funderar starkt på att bjuda över honom på middag innan, men jag vet inte om jag orkar laga mat idag. Haha! Vi får väl helt enkelt se. Nu ska jag iallafall läsa klart lite bloggar och sen prata med mor min. För i övrigt så händer det väl inte så mycket idag. Filmen börjar inte förens 9 så jag har massa tid på mig.

<3

Åherregud. Bakis är jag, som ett jävla as. Nu har Charlie precis åkt till jobbet så nu är jag själv. Han är fan helt jävla underbar. Btw så fick jag jobbet. Det betyder att det blir en utlandsresa i slutet på sommaren :D Blir fan as nice. Idag blir det grillat iallafall. MUMS! Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och glo någon film, skriver sen eller något :)

Baby! <3

Igår var en stressig dag. Jag vaknade sjuk, men efter några timmar så bestämde jag mig för att jag skulle göra någon pastasås med spenat och soltorkade tomater. Vart skit gott. Drog ner till Micke efter det, Tom var där. Sen kom Charlie, Söder och Shiva och så drack vi lite innan vi drog ner på krogen. Träffade Anna där och Tove osv. Sen blev det trädgården men var inte där så länge. Otrevlig personal liksom. Drog iallafall tillbaka till G och sen gick vi hem till Micke. Tom var fortfarande vaken när vi kom hem för en gångs skull. Hade iallafall en väldigt trevlig kväll utan katastrofer :D Nu ligger dock Charlie och petar på mig så måste lägga mig med honom igen!


Tonight is my night so I don´t give a fuck.

Haha ja alltså, jag var på så himla dåligt humör igår så det blev inget bloggande. Jag åkte iallafall in till solna och sen mötte Yvonne (min moster) mig och visade mig vart fan jag skulle. Det gick väl ganska bra iallafall och dom skulle höra av sig i nästa vecka. Så vi får väl se helt enkelt. Idag så är jag tvungen att städa lite, förstår inte hur fan det kan bli så stökigt så snabbt. Men det är ju när jag dricker som det blir katastrof. Så städa och träna. Måste ta mig till flygis med. För i övrigt har jag inga planer för den här veckan, mer än att jag och Charlie funderar på att gå på bio på fredag och sen kanske någon öl efter det :) Haha och jag vill ju hemskt gärna se sex and the city 2, men det känns fan taskigt mot honom.. Nej vi får väl se helt enkelt, nånting blir det iallafall. Sen har ju Niclas grillfest på lördag, men det känns inte så himla lockande att göra om det där igen.. Jag går iallafall inte dit utan Charlie så :)

You´re just human

Idag är jag fett otaggad kan jag tala om. Alltså FETT otaggad. Vill typ gå och lägga mig igen. Men det har jag ju liksom inte tid med idag. Arbetsintervju idag ju. Nejmen palla. Är på as dåligt humör, skriver sen.

Drama

Ja, man kan ju lugnt säga att gårdagen kaosade ur totalt. Den hade sina bra stunder men det var så mycket kaos. Det var iallafall massa folk där, bland annat Micke, Jeanette, Monica, Viktor, Niclas, Sazza osv. Jeanettes bror kom även med några vänner sen. Och Charlie kom dit med sin kompis söder :) Men jag kan ju säga det att efter gårdagens drama så tar jag det lugnt med festandet ett tag. Orkar inte med sånt där. Fast Charlie den lilla gulleplutten var så söt och försvarade mig och tog hand om mig. Helt underbar. Jag var hemma vid halv 4 iallafall. Idag har jag väl inte gjort så mycket, mest legat i sängen och degat. Måste ju faktiskt vila upp mig till imorgon ;) Jeanette och Monica har varit här med och bett om ursäkt, och jag har precis sett Shrek 4. Nu ska jag väl ta och cpa runt på fb och sen ta mig en dusch. Skriver nog inget mer förens imorgon.

Grillfest

Snacka om att vara trött alltså. Jag drog iväg och mötte upp Niclas vid 1 tiden och så tog vi oss ner hit, lämnade av lite grejer och sen tog vi oss till systemet. Nu har vi iallafall suttit på balkongen hela eftermiddagen och jag har precis duschat, nu duschar Niclas. Jag känner mig as stressad, jag är nämligen inte alls fixad och folk kommer typ nu. Men så har ju Niclas badrummet så då får jag sitta fint och vänta. HAHA! Det kommer iallafall massa folk idag, bland annat Charlie :D Blir nog jätte trevligt. Dock har jag en jävla huvudvärk och jag har redan slängt i mig två cider så det borde ha släppt, men icke. Ska man försöka sminka sig i hallspegeln kanske?

You know you´re looking at a winner

Fan va arg jag är! Har precis vaknat och fb är helt jävla cp. Så fort jag försöker gilla eller kommentera något kommer jag till en vit jävla sida och så står det ajax i adress fältet. Störigt? JA DET KAN MAN FAN SÄGA!
För i övrigt hade jag väldigt trevligt igår. Vi åkte ju ut och fiskade. Nu vågade jag iof inte fiska, men ändå. Vi kom väl hem runt sju iallafall och efter det drog jag ner till Niclas. Viktor och Jeanette var redan där. Och hundarna såklart! Sen kom iallafall Tina och hennes snubbe och efter ett tag kom gulleplutten Charlie dit :) Och om jag överdrev med kort igår? Ja det kan man väl lätt säga. Sen har jag ju tagit dom flesta korten på fyllan så dom är helt suddiga. Men ändå. Idag är det iallafall grillfest planerat, och jag funderar på att banga. Det är dyrt det här.. Haha! Nejmen jag är helt slut från igår faktiskt. Fast iof, grillat liksom? As gott ju! Så vi får väl se helt enkelt. Jag lär väl vara med iallafall. Nu blir det iaf bildbomb.

Plutten och Tommy fiskar ;



  

Mamma;



Plutten (jag svärde när jag tog bilden, därav minen) ;



Charlotte fick typ 7 firrar, Tommy fick en. Och det är den där lilla jäveln han håller i här, som man knappt ser.



Gullungen ;


 
Fonzo (Stavning?) ;


Viktor;                          Niclas;      Tinas snubbe;   Tina;             Jeanette;  Charlie! ;
     

There´s a club in miami with the best crowd in town

Vilken underbar dag jag har! Har för det första fått en arbetsintervju på måndag. TOPPEN! Sen har jag och mamma varit på stan, så nu har jag köpt ett batteri till min aino. Sen har jag köpt kläder, skor, smycken osv! Även vin till ikväll. Nu ska jag strax iväg med storebror, Sebbe, mamma och Charlotte. Det blir att åka ut och fiska och grilla :) Efter det ska jag ta mig ner till Niclas. Ska väl även träffa Charlie ikväll. Så jävla underbart! Jag är överlycklig idag!

You allways tried to fill me with doubt.

Gud så trött jag är, och så upptäckte jag att den där gamla filmen "döden klär henne" går inatt. Ni vet den där med Goldie (vad är det för namn ens?) Hawn och Meryl Streep? Dom typ bråkar om samma man och köper något livs elexir och vad det nu är. As bra är den iallafall. För den delen, varför hade dom med Bobby i B&T show? Han är fan frisör, inte bloggare? Eller ah, han har en blogg, men vem har inte det? För den delen kom han in med solbrillor. Herregud. Och sen den där tanten som satt och pratade om solskydd (Gjorde reklam för sitt märke på ett extremt genomskinligt sätt). Herregud säger jag bara! Nej jag kollade inte ens på hela för det var fan as dåligt. Så bättre får dom nog göra ifrån sig. Speciellt Bella, eftersom att Kenza ska ta över hennes "roll" (eller vad man ska säga) i höst. Blir nog as bra, jag älskar Kenza! :) Nej alltså, ska man sova efter Jims värld eller vara vaken och se filmen? Äsch jag lär väl somna under Jims värld ändå. Haha godnatt helt enkelt!

Your not going to find another lady who does it like I do.

Jag säger bara, ÄNTLIGEN! Internet har legat nere hela kvällen och nu funkar det. Underbart! :) Så jag har tittat på lite serier och ätit. Räknat lite på vad jag har att röra mig med den här månaden osv. Inte så mycket mer faktiskt. Nu ska jag väl strax se Tyra & Bella show, vem har dom som gäst idag? Någon som vet? Justja, planerade ju att dricka i helgen som vanligt, men tror nästan att jag skippar det. Kan ju vara bra med en nykter helg med. Men vi får se! Nu ska jag nog ta mig något att äta dock, är fett hungrig. Så får vi väl se vad som händer imorgon, men jag hoppas på någon liten utflykt iallafall. Om jag orkar. Haha! Sov ju as dåligt så jag är hur trött som helst. Får hoppas på bättre sömn inatt då! :) Juste, ska fixa nytt batteri till luren så fort som möjligt så snart kan jag få upp en ny header osv. Då kan jag ju nämligen ta massa bilder. Jaja, mat var det :)

The pain is worth the price you pay

Herregud. Lilla gubben säger jag bara. För det första, nej jag är inte svartsjuk. Jag har ju träffat andra så det är klart att du också gör det. Dock är jag besviken för att du ljög om det, med tanke på att jag ändå har vetat i två veckor. För det andra, kommer du ihåg att du inte fick ha något förhållande när du bor där? Vill du bli utslängd? Är det din plan eller är du såhär korkad? Har du ett behov av att förstöra för dig själv? För vad fan ska du göra om du blir utslängd? Vem ska hjälpa dig? Vad ska du göra med ditt liv? Jag tycker bara att det är så himla synd att du måste sabba för dig själv hela tiden. Men ah. Det är ju ditt liv så.

För i övrigt har jag precis vaknat. Har drömt mardrömmar och shit. Och vad händer idag? Ja det är väl inte så himla fint väder, eller? Ser inte ut som det härifrån iallafall. Om man skulle bara ta det lugnt idag då?

She never goes anywhere with you

Nu är jag hemma. Kom hem för typ en timme sen men ändå. Var iallafall ute och gick en bit, sen drog vi till flygis och sen hem till honom. Jag slog honom i finns i sjön fem ggr och sen blev han grinig.. Haha! Jag är iallafall as trött nu, sitter och småtuggar på den där nya kexchokladen med hallonsmak. As god! För i övrigt är jag as trött. Helt slut. Fattar inte ens varför, men ah. Har bestämt mig för att jag inte tänker börja i någon jävla folkhögskola och det är inte alls för mig. Tänker alltså maila Monica och ställa in tiden jag har på fredag. Har faktiskt ångest över att ens gå och träffa henne. Så jag får helt enkelt fortsätta plugga distans, eller hitta på något annat sen. Just nu orkar jag inte göra något åt saken. Men jaa.. Vad som händer imorgon har jag ingen aning om. Hittar väl på något då, beroende på väder osv :) Massa bra program imorgon med! Men nu blir det facebook, sen sova tror jag. Så godnatt :)


I wanna rock right now

Nu har jag varit borta hela dagen. Tog en tur till storebror och sen blev det handlande. Nu har jag nyligen ätit och ska antagligen ut och gå med Niclas och kanske Jeanette med. Men vi får väl se, Charlie ville träffas med. Jaja, ut ska jag iallafall. Haha orka sitta hemma när det är så fint väder :D


kommerintepåettskit

Hum ja, det blev liksom inte så mycket gjort igår. Jag och mamma tog en tur hem till Tommy så jag satt på hans balkong ett tag, sen blev det hemgång igen. Sen blev jag liksom bakis, men städade iallafall och tog en dusch. Hade planer på att gå ut och gå med Jeanette och Niclas men det blev inte av. Så ah, jag latade mig helt enkelt :) Nu ska jag strax ta och klä på mig och borsta tänderna, sen bär det av till storebror. Vi lär väl hänga där ett tag och sen ska vi åka och handla. Efter det har jag planer på att tjocka mig precis hela kvällen, men vi får väl se! :D

Skolan?

Monica ringde mig precis! (Min studie vägledare.) Så nu har vi bokat möte på fredag och lilla Alex kanske ska börja på folkhögskola till hösten. Men vi får väl se hur det blir med det. Skolor är inte riktigt min grej kan man väl säga. Haha!

Give me the night to show you and hold you

Godmorgon! Vaknade för ett bra tag sen men ändå. Sitter här med en ansiktsmask på nu. Det behövde min stackars hy kände jag. För i övrigt har jag ingen aning om vad jag gjorde igår så jag får helt enkelt återkomma med det. Åt gammal korv tror jag iaf. Eller alltså, jag vet ju inte om den var gammal, men jag tror den har legat i kylen ett bra tag. HAHA! Det är väl något som jag inte får reda på, slängde ju förpackningen igår. Nu ska jag iallafall tvätta av masken och sen hitta någon jävel som vill ut i solen med mig. Underbart väder ju! :)

All you have to do is cry

Godmorgon! HAde helt sjuka och hemska drömmar inatt. Drömde att jag var tillbaka i stocksund, men pappan misshandlade frun och typ försökte våldta dottern och massa annat. Helt sjukt. För i övrigt fick jag ett as gulligt meddelande och det var det första jag såg när jag vaknade, så min dag är typ räddad :D Nu ska jag spela lite på fb och sen ska jag ta mig upp ur sängen.


Remember the face of the girl who had made you her own, and how you left her alone.

Ja, vad har jag gjort idag? Spelat och ätit middag. Haha! Äsch blir sketa bra. Tänkte träna men har ingen lust så det får bli imorgon efter att jag har haft tvättstugan. Ska ta och duscha strax och göra en inpackning i håret. Sen blir det att bädda ner sig framför tvn. Det är ju faktiskt the perfect man ikväll. Älskar den filmen ;D Måste verkligen få tag i min syos mail adress, men hur fan gör man det? Suuuuuck!


SeeegoAlex ;D

Godmorgon! :) Idag är jag helt slut, känner mig hur seg som helst. Tror dock att det har med att vi satt i solen hela dagen igår och göra. Det var iallafall trevligt, och himla skönt! Jag kom väl hem runt 2 inatt, då hade vi varit på statiol ett bra tag. Sazza ville ha korv nämligen. Idag blir det iallafall lugnt, det verkar inte vara så himla fint väder heller så då gör det ju ingenting. Har nog tänkt mig att spela lite sims faktiskt, var ett tag sen nu. Ja det var väl typ mina planer! :)

Tell me what I wanna hear

Vilken underbar dag det har varit! Nu sitter jag hemma hos Niclas och väntar på folk. Vi har typ bara suttit på balkongen hela dagen, hur trevligt som helst. Nu ska vi strax dra iväg och grilla med lite folk och sen får vi väl se vad som händer. Jag är iallafall himla glad idag!

Underbar dag!

Är det bara jag som tycker att det faktiskt är gott med en varm öl när man har varit ute och supit kvällen innan? Haha. Tycker faktiskt att det är helt underbart gott. Nu ska jag iallafall dricka upp min öl och sen ta mig ut för att möta Niclas. Blir en tur till systemet och sedan ska vi sätta oss på hans balkong och dricka vin och snacka om gårdagen :D Blir as nice. Skriver nog inget mer idag, kommer väl vara full när jag kommer hem. Är iallafall på as bra humör och det är jätte fint väder :D

I´d rather be with you

Nu har jag vaknat igen, och gud vad dräggig jag känner mig. Är helt slut och kommer bli tokbakis, men det var det värt. Jag hade jätte trevligt igår helt enkelt :) Först mötte jag upp Shiva ju och sen Charlie, och så bar det av till Niclas. Det började drickas och sen kom Jeanette, Erik och Monica :) Micke kom efter ett tag med. Sen drog vi oss iallafall ner på stan och det blev faktiskt pub hörnet. Viktor kom dit efter ett tag också. Sen drog vi vidare till G och efter det drog vi oss hemåt. Eller ja, vi åkte till statoil först och sen hem :) Mosbricka vettu! Haha! Juste, vi träffade faktiskt på Sazza på G med, annars hände det väl inte så mycket mer. En trevlig kväll iallafall. Idag är planen att försöka att inte bli så himla bakis xD Lyckas säkert skitbra med då så min Back up plan är att sova (Y) Nu är det för den delen en månad sen bebis Edgar dog, och i torsdags var det ett halvår sen Kurt.

Feting godnatt!

Åherregud. Har nyligen vaknat för att Monica gick. Sen hoppade jävla skit Bertil in genom fönstret så nu har jag mjölk i hela sängen. Frågan är väl om jag ska ta en återställare och lägga mig eller bah lägga mig xD

Come here rude boy, can you get it up?

Ja nu har jag fikat med mormor, duschat, klätt på mig och inte så mycket mer.. HAHA! Ska väl sminka mig och fixa håret. Ska även göra pannbiffar, och äta. Hur ska jag hinna allt innan klockan 6? Äsch med lite tur så går allt. Ska iallafall möta upp Shiva och Micke, sen Charlie och sen blir det att gå hem till Niclas och förfesta lite :) Gud så nervös jag är! Men med lite vin i kroppen så går det finfint. Jaja, pannbiffar var det! Hörs imorgon helt enkelt ;)

Mormor <3

Helt seriöst, jag trodde inte du var så självisk. Eller jag visste väl, men ville kanske inte inse det. Du verkar inte riktigt ha förstått att man måste ge och ta, inte bara ta hela tiden. Man kan inte bara bygga en vänskap på vad som passar en själv. Du borde ha insett det men tydligen inte. Du vet mycket väl att jag är den enda som alltid har ställt upp, alltid har brytt sig. Som har kunnat ha överseende med dina jävla utbrott och anklagelser hit och dit. Himla tråkigt måste jag säga, men nu orkar inte ens jag bry mig längre.

Jag vaknade iallafall vid 11 och känner mig på mycket bättre humör idag än igår. Börjar redan tagga inför kvällen faktiskt! :) Shiva och Micke hakar också, så det blir jätte trevligt! Btw, min mormor skulle ju komma under förmiddagen, men hon har inte dykt upp ännu :s Konstigt! Nu har jag precis kollat på Bella & Tyra show igen och sitter och väntar på att Lellan ska logga in på msn så att vi kan diskutera det! Nu kom mormor! :D

Bakis som fan i helvete

Det blev ingen utgång idag, jag är alldeles för bakis. Blir väl en utgång imorgon iallafall, med Charlie, Niclas och Jeanette. Tror det blir teatern till och med. Skulle ju vara trevligt för en gångs skull.. Jaja, jag ska väl iallafall lägga mig och sova strax, mormor kommer imorgon förmiddag nämligen. Ja det är väl allt. Ska kolla hur det är med Lellan och sen sova. Så godnatt!

Come on baby, turn the lights off

Ja det blev inte att gå till Niclas. Jag blev alldeles för bakis för det. Nu är dock planen att jag ska möta Charlie vid 10 och sen gå ut och dricka lite. Antar att det blir G, det är ju både hans och mitt stamställe! ;) Jag kan helt enkelt säga att jag är nervös som fan. HAHA! Jaja så jag måste alltså duscha, städa, fixa mig och sen se Bella och Tyra show, sen är jag redo att gå! Blir nog trevligt :)

In my head

Nu börjar jag få huvudvärk! Usch.. Är dock så himla glad idag så jag hoppas att det hjälper mot bakfyllan xD För i övrigt skällde jag ut Fred inatt. Totalt. Gosh varför blir jag så arg över småsaker? Jaja nu har vi iallafall pratat och jag är inte arg längre. Jag vet att han ljuger men orkar helt ärligt inte bry mig. Så det är väl bara att göra det bästa av situationen och hålla mig från att snacka med honom på fyllan. HAHA!


Rock that body

Godmorgon! Jag vaknade för typ en timme sen men ändå. Hade jätte trevligt igår, först mötte jag Niclas vid flygis och så handlade vi inför middagen. Sen drog vi hem till honom och så kom Jeanette med sina hundar. Det blev iallafall matlagning och vin. Sen åt vi iallafall, Fläskfile med dragonsås och vitlöks kroketter. Sen så tyckte Niclas att det behövdes efterrätt med så det blev kladdkaka och grädde. Vi spelade typ kort och snokade på facebook fram tills halv tolv typ, för då drog Jeanette hem och vi drog ner på G. Har ju inte varit där på väldigt länge. Träffade på Lena där nere och sen hittade jag en pojke. HAHA! Charlie hette han och han var väldigt trevlig. Vi drog med honom hem till Niclas där det blev någon öl till och sedan drog jag och Charlie till statoil och efter det blev det en jävligt lång promenad xD Jag var väl hemma vid 6 någon gång.

Idag har jag planer på att träffa Niclas och ta en promenad, måste kolla om Jeanette har lust med det med. Imorgon så har det pratats om en utgång med Niclas och Charlie, men vi får väl se hur det blir med det. Vad ska jag ha på mig?! Haha.. Nejmen nu ska jag ta mig upp och äta något, måste bli lite klar i huvudet med.


Alejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandro

Ja, jag gick upp vid 1 idag. Kändes hur bra som helst och nu är jag på jätte bra humör :) Det är mycket lättare att gå ur sängen när man känner att man inte måste. Niclas ringde mig iallafall för någon timme sen och det bestämdes att han, jag och Jeanette ska äta middag tillsammans hemma hos honom ikväll. Så nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen fixa mig.

Old times

Jag sitter uppe och snackar med Linn, läser hennes gamla blogg osv. Får massa gamla minnen och längtar tillbaka. Även fast vi båda mådde så jävla dåligt då, så var allting lättare. Man förstod precis hur man funkade, varför saker var som dom var. Vi förstod varandra jämnt, vad det än handlade om. Även fast det alltid har varit så långt mellan oss så har det ändå varit en otrolig närhet mellan oss. Du har varit en av mina närmaste vänner i 6 år snart! Det är ett bra tag. Nu är jag bara förvirrad. Orkar ingenting, vill lägga mig i sängen och stanna där lääääänge. Men jag har ju inte tid med det. Varje dag jag gör ingenting så slösar jag massor av min egen dyrbara tid. Tid som jag borde lägga på att fixa till mitt liv. Men jag orkar inte. Spelar det verkligen så stor roll om man slösar lite mer tid? Bara lite till? Vad ska jag ens göra med mitt liv? Gå och lägga mig i sängen, det tänker jag göra. Sen stannar jag där tills jag känner att jag vill gå upp. Inte att jag måste.


The worst part of it is that I miss you

Ja, idag har jag faktiskt varit lite aktiv. Haha! Har städat, tvättat fönster, tvättat osv. Sen så hade jag problem med fönsterna, det ena ville liksom inte stänga sig, och jag är för jävla svag. Behöver ju faktiskt idioten ibland. Han hörde av sig idag för den delen och var helt som vanligt. Han har inte märkt för fem öre att jag har varit as förbannad och skitsur. Lyckat (y) Jaja, planen är iallafall att jag ska byta lakan i sängen och träna lite. Behöver röra på mig känner jag.


Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Fan jag saknar dig. Hatar att sakna dig när jag är arg. Att inte få bestämma över det själv. Men jag har fan fått nog, vet inte ens vad jag saknar. Orkar fan inte, varför lät jag det gå så långt? Jag ångrar allt, verkligen allt med dig. Det hade varit så mycket enklare om du aldrig hade tagit det där steget. Men ah, nu gjorde du det och allt blev såhär. Lyckat (y)

Sitter iallafall och pressar treasure isle på fb med Lellan. Mamma är på bilbingo så nu håller man tummarna för att hon vinner också. Juste, jag trodde ju att Desperate housewives hade säsongsavslutning, men det hade dom fan inte. Det hade kommit ut två nya avsnitt som jag har roat mig med idag :) Annars har det inte hänt så mycket, jag har tjurat. Nu sitter jag här och är hungrig, funderar på att baka något. Skulle vara himla gott. Aja det är väl det, ska ta och hitta någon film att se ikväll, sen måste jag se reprisen av cake boss. Jag min dumma nöt missade det med två minuter idag.

Tröttmössa

Sådära. Nu är jag nyligen hemkommen från Niclas. Har varit där hela dagen och haft trevligt. Nu är jag trött som ett jävla svin men kan inte lägga mig förens om en halvtimme. Måste nämligen betala för att mitt hotell ska ha öppet i tolv timmar till. HAHA! Vilken facebook nörd man är. Åt för den delen på donken idag, den där cbo är inte alls så god som den ser ut. Aja, godnatt typ?


Love made me stupid

Jag har as tråkigt. Menar verkligen as tråkigt. Vad finns det att göra en söndag ändå? As mycket men inte om man är lat som mig. Funderar på att ta mig en tur ner till Niclas, men vi får väl se helt enkelt. Känner för den delen att jag måste åka till Julia snart igen. Har saknat henne massor! Juste, måste fan höra av mig till skolan imorgon. Och till min syo. Måste komma igång med nånting. ORKA!


Lördag

Guuud så tråkigt jag har. Niclas har precis kommit hem från en kryssning och vill att jag ska ut på krogen med honom. Men det orkar jag fan inte. Jag känner för att ligga i sängen och äta fruktsallad och titta på någon bra serie. Typ förhäxad, haha! Dock finns det ingen fruktsallad hemma och flygis stängde precis så jag får nöja mig med serier. Och varm mjölk.. Åh vad gott.. Det är iallafall planen för kvällen.

Say yes to the dress

Godmorgon! :)
Jag hade en trevlig kväll igår. Jonathan kom och hämtade mig vid halv 7 och sen bar det av mot rimbo. Lägenheten var himla mysig och helt i Julias stil! Kvällen slutade väl inte helt perfekt men skitsamma.
Jag vaknade typ klockan 8 imorse och satte mig vid facebook och töntade. Lyckades somna om någon gång vid 9, och vaknade vid 11 istället. Nu sitter jag och tittar på "Say yes to the dress" och är bakis. Hade planer på att åka ner till kina med Jonathan och äta men det orkar jag verkligen inte, så det blir helt enkelt att bara ligga hemma idag. Får se till att ladda ner någon film att se, men det känns som att jag har sett typ allt som finns att se xD Ska se till att skicka lillebror till donken med. Men nu blir det tillbaka till tvn.

They got nothing on you

En glad Alex idag! :D Har pratat i tlfn med Julia ett bra tag, och det blir så att jag och Jonathan åker och hälsar på henne idag. Dricker lite vin och umgås. Träffar Arack också! Har saknat den lilla skiten. Så nu ska jag se till att fixa mig och äta något så att jag är klar sen när Jonathan kommer och hämtar mig. Jag kommer iallafall hem någon gång idag. Juste, måste ju ta och baka dom där bullarna någon dag med. Skulle vara himla gott.. Det är typ allt jag har att säga. Jag är glad och jag ska till Julia. Haha.


Julia och Arack ;

Don´t you wish we´d fall in love?

Godmorgon! :)
Blev inget bullbak igår, utan jag träffade Madde istället. Sen bestämde jag mig för att jag ville äta pizza så vi bestämde att vi skulle göra det hos Niclas, han bor ju ovanpå pizzerian. Det blev dock en tur ner till systemet först och jag provade på det där vinet Jeanette köpte. As gott! :) Sen gick vi iallafall hem till Niclas och satt där ett tag och sedan kom Jeanette med. Så drog vi oss ner på glaset och mötte upp Erik där. Jag drack den där goda cidern igen, älskar den verkligen! Efter det så blev de iallafall en tur tillbaka till Niclas och så drack vi vin och snackade ett tag. Drog förbi Jocke en snabbis på vägen hem med. Mikkis var där. Så att ah, jag hade helt enkelt en trevlig kväll. Nu är det dock inte lika trevligt längre, jag är bakis. Så idag blir det lugnt, tänker spendera dagen i sängen med lite serier.

Pain without love

Hum. Jag tog mig iväg och hämtade paketet, handlade, städade lite.. Jag är as trött och har ont, så ska försöka sova strax. Har typ miljoner kuddar i sängen nu så hoppas att det blir lite lättare att sova. Blir iaf bullbak imorgon. Godnatt

I´m not T-Pain, don´t fall in love with strippers.

Jag är trött, har ont och är hungrig. Jag vaknade för typ en timme sen. Måste städa idag, måste träna, måste hämta ut paket. Måste fan ta mig ut och göra någonting ikväll (om jag orkar). För i övrigt är jag verkligen jätte lat, måste fan börja ta tag i saker. Till att börja med så måste jag ta kontakt med min syo, måste planera någonting inför hösten. Nånting som faktiskt leder någon vart. Aja får väl se helt enkelt.. Jag har ju egentligen bara lust att ligga i sängen och titta på tv men det funkar ju inte riktigt så. Synd det. Juste, nya planer för helgen. Blir inget med att åka till Fred, så tar mig kanske en tripp till Rimbo istället. Ewelina och Julia bor ju nämligen i samma port nu så då får jag ju faktiskt ta mig dit. Har lovat Julia hur länge som helst. Aja, måste göra nånting.

<3







Jag saknar mina pojkar :( Jag är iof väldigt glad att jag hann få så mycket bilder på Edgar. Har ju typ bara en på Kurt och där är han en mini bebis. Fett orättvist.

Sims

Hum. Jag har inte gjort ett skit idag.. Eller jo, såklart jag har. Beror på hur man ser det bara. Jag har nu fixat så att jag har World adventures till mitt sims och det funkar. Det är fan nånting kan jag tala om. För i övrigt har jag spenderat dagen i sängen och spelat sims och tittat på tv. Tagit mig lite vin har jag gjort med. En bra kväll alltså. Har tvättstugan imorgon iallafall, sen händer det absolut ingenting. Helt underbart. Nu ska jag lägga mig tror jag. Helt ensam :(

Valborg

Godmorgon? Nu har jag fått lite ordning på hjärnan iallafall. Pratat med plutten har jag också gjort.. Hade iallafall trevligt igår. Jag gick och mötte Niclas vid 4 tiden och då drog vi upp till honom. Ted var redan där och Niclas hoppade in i duschen så då passade jag och Ted på att plocka lite i lägenheten. Sen kom iallafall Viktor och Jonathan dit. Efter ett tag så bestämde vi oss för att vi skulle gå ut och tända på grillen, men det var problem med att öppna tändvätskan så killarna fick hugga ett hål i flaskan. Sen kom iallafall Jeanette och Mattias och hjälpte till så det blev någon ordning på den jävla grillen, och en liten stund efter det kom Sazza och Cissi. Vi grillade iallafall och sen åt vi utomhus, det var rätt mysigt förutom att det började småregna på slutet. Vi gick iallafall upp till bergsstugan vid 9 och träffade på massa folk, bland annat Mikkis och Mandis och Madde. Sen mötte vi upp Shiva och hennes polare och drog hem till Niclas igen och var där ett tag tills vi bestämde oss för att gå ut på krogen. Så det blev en sväng ner till glaset, där jag för i övrigt drack världens godaste cider som jag nu har glömt namnet på. Vi satt iallafall där till stängning och sedan var det meningen att vi skulle gå på teatern, men då bestämde sig Niclas för att han skulle till mobergs och absolut inte teatern. Så jag blev skitförbannad och drog med mig Jeanette, Mattias och Jonathan och så åkte vi hem.

Jag är iof rätt stolt över mig själv, har en liter vin kvar från igår. Väldigt ovanligt för att vara mig. Så det blir väl av att städa upp inne på rummet och ladda ner någon film. Måste ta mig till flygis med. Så kan jag ta mig ett glas vin och titta på film i mitt nystädade rum sen. Låter fan underbart. Det beror iof på hur bakis jag blir. Juste, jag pajjade min mobil igår, så jag har inga nr kvar alls. Bara pluttens typ, för det kan jag ju utantill. Så jag får väl ta och köpa ett nytt batteri till min aino helt enkelt.

RSS 2.0