Torsdag

Idag är det torsdag, och jag gick in i vecka 22 igår. Problemet är bara att Antonio knappt har rört sig sen i tisdags. Nu sparkar han kanske tre sparkar om dagen och innan har han hållit på i princip hela dagarna. Men Charlie ringde iallafall barnmorskan så vi ska dit halv 11 på måndag och lyssna på hans hjärta. OM det inte är så att han inte rör sig alls på en hel dag, för då skulle vi åka in till danderyd? Men det är väl säkert bara jag som är nojjig. Skönt att få kolla upp det på måndag iallafall. Igår var vi för den delen på bilbingo i rimbo, och det var ganska roligt. Inte för att vi vann något men ändå. Idag händer det väl inte så mycket, vi ska på middag hos Charlies föräldrar ikväll. Annars ska jag väl bara vila och försöka få Antonio att röra på sig!

Nytt inköp

Nu har jag äntligen beställt en gravidkudde! :) Det blir himla skönt nu när magen börjar bli ivägen när man ska sova.

Buhu

Idag är det synd om mig. Jag är sjuk och katterna är jävliga. Längtar efter att Charlie ska komma hem och krama på mig.. För i övrigt händer det inte mycket. Jag gör lunch för tillfället, pommes och schnitzel. Missade att äta frukost men jag kom iallafall ihåg att ta mina järntabletter, som för i övrigt typ är slut, så jag måste be Charlie köra migg till apoteket så jag kan få nya. Annars händer det väl inget alls. Jo jag gjorde hallonpaj igår, den blev inge bra. Jag hade för lite socker i. Juste, vi har bytt barnmorska nu med, den förra fungerade inte alls för oss. Så vi har tid den 17 augusti, kanske man äntligen kan få höra Antonios hjärta då? Då är jag i vecka 25 och har inte ens hört hans hjärta. Skulle köpt en sån där doppler iallafall med andra ord, det är ju tur att han rör sig hela tiden. Annars hade man väl trott att han var död. Juste, jag har hittat en säng som Charlie har lovat att vi ska köpa. Den här ;

23/7-11

Idag var vi hos mormor. Åt lunch där och sen åkte vi ner till hennes kolonilott en stund innan vi körde hem mormor. Sen påväg hem så svängde vi förbi en möbelaffär och hittade faktiskt en soffa, som vi slog till och köpte. Och så när vi provsatt soffan så slängde Antonio till med världens sparkar, så nu har Charlie också kännt honom ordentligt! Så nu har vi en soffa iallafall, det är bara typ allt annat som fattas. Kläder till Antonio är iof nästan färdighandlat. Cissi och Tommy var ju här och lämnade massa kläder så nu har han hur mycket som helst. Vagn och bilbarnstol har vi redan valt ut så det inhandlas väl nästa månad. Det vore ju skönt om allt var färdig handlat tills vi flyttar in, så att man bara kan ta det lungt och fokusera på att boa in sig, istället för allt som måste köpas.

Go little bad girl

Fredag idag, och jag har varit nere på stan med mamma. Hittade en sån där bok till babyn som man fyller i dom första fem åren. Sen gick vi hem, och jag fick inte så ont som jag trodde att jag skulle få, så det gick ju bra. Nu sitter jag och väntar på min gubbe och sen händer det typ inte mer idag.

Bildbomb

Tröja och två par strumpor till Antonio;
Tjocktröja och byxor;
Linne;
T- shirt ;
Världens sötaste Engla ;
Gustav attackerar Charlie;

Vecka 21 (20+1)


Regn

Jahapp, Charlie är sjuk så jag lär väl också bli det snart. Han jobbar men ändå.. Cissi och Tommy var här i helgen och lämnade säckar med babykläder, och mammakläder. Så nu har vi ju att ha på oss, både jag och Antonio. För i övrigt händer det inte så mycket alls faktiskt..

Fredag

Godmorgon! Idag regnar det, väldigt skönt tycker jag. Charlie jobbar idag iallafall, han har varit hemma sedan i tisdags för han skadade ryggen när han jobbade med flytt i måndags. Igår var vi hos barnmorskan och allt såg bra ut. Magen blir ju större och nu tycker jag att man kan känna när han rör sig även utanpå magen. Charlie har dock inte kännt något ännu. Och sen var vi förbi Charlies syster igår och fikade och visade bilderna från ultraljudet. Annars händer det inte så mycket faktiskt. Jag är i vecka 20 nu så nu har ju halva tiden gått.

Måndag

Idag är jag trött. Hade massa planer på vad jag skulle göra idag men det blev inte av. Så jag har städat och bäddat rent, sen har jag typ bara suttit här.. I fredags fyllde iaf Monica (Charlies faster) år så vi åkte dit och grattade. Sen var typ hela Charlies släkt där också. I lördags besiktade Charlie bilen så nu har vi en fungerande bil! Vi har ju bara använt hans firmabil sedan vi var i nyköping typ. I söndags åkte vi och fiskade, men det var blev dåligt väder så vi åkte hem. Sen blev det en tur på stan för att köpa lite mer kläder till ärtan. Jag har tagit bilder men dom kommer upp någon annan dag, idag orkar jag inte. Nu är det typ läggdags, så godnatt!

Gnällig

Inte för att låta allt för gnällig, men jag har ont i fötterna, benen, ryggen och bäckenet. Och min gubbe är fortfarande inte hemma. Men jag har iallafall kommit på hur jag vill att det ska se ut i ärtans rum. Typ såhär ;
Fast med blå sänghimmel och lite sånt. Annars så har jag väl inte gjort så jätte mycket idag. Ska försöka få Charlie att hjälpa mig ta en magbild när han kommer hem, det är ju as svårt att ta själv.

Kläder till Antonio

T-shirt, jeans och strumpor;
T-shirt och mjuka byxor med tossor;
Pyamas med tossor;
Dålig bild med det är en body, mjukisbrallor, tre mössor, tre par strumpor och en haklapp;
Body, långärmad tröja och munkjacka;
Det är vad vi har handlat hittills iallafall, men det är ju en hel del som fattas såklart :)

Torsdag

Godmorgon! IDag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om, så nu sitter jag här istället. Charlie är för tillfället och köper crossainter till mig och sen ska han åka och jobba. Idag händer det väl för i övrigt inte så mycket, det är tvättstugan och så ska jag väl försöka mig på den där träningsdvdgrejen. Jag provade den igår och fick ont i magen och bäckenet nästan direkt, så det var ju bara att lägga sig och vila istället. Och så försökte vi hitta en sån här "mitt första år" bok igår, men vi hittade ingen som verkade bra.. Så att jag får väl leta vidare efter en sån, jag behöver ju klistra in ultraljudsbilderna någonstans så att dom inte blir förstörda. Så vi får väl se vad jag hittar

Vecka 19

Ja, igår var vi ju på ultraljud och fick se våran lilla son (!) för första gången. Och det var helt ärligt det finaste jag någonsin har sett, och han rörde sig som en tok under hela undersökningen. Han är iallafall beräknad till den sjätte december istället för den nionde nu, så alltså går jag in i vecka 19 idag. Känns konstigt och bra på samma gång. Och sen så har vi bestämt namn, det blir Antonio Charlie Andersson. Efter ultraljudet åkte vi och handlade lite babykläder, äntligen kan man ju handla i rätt färg. Klockan tolv mötte vi upp min pappa vid odenplan och åt lunch och visade bilderna på grabben. Sen var vi väl i norrtälje runt två, och då åkte vi först förbi Charlies syster för att visa bilderna, men hon var inte hemma. Så vi åkte ner på stan en snabbis och köpte mascara till mig. Sen blev det iallafall hem och vila ett tag och sedan vid sextiden åkte vi och åt middag med Charlies mamma, pappa och bror på havspiren. Jag är väldigt besviken på maten men annars var det trevligt. Hur som helst, idag ska jag vara hemma och vila bara. Jag är helt slut efter igår.. Men bilder på alla kläder kommer upp senare och såhär ser pojken ut;

Vecka 17 (16+6)


En liten grabb?

Godmorgon! Idag är det fredag så det är tre dagar kvar till ultraljudet. Det ska bli himla spännande att få veta vad det är där inne, även om jag tror stenhårt på att det är en grabb. För i övrigt så tror jag att h*n rör sig som en galning där inne, för nånting känner jag där inne väldigt ofta. Det kan väl vara något annat också, eller?
Annars händer det faktiskt inte så mycket här borta. Vi ska åka på jordgubbsplock i helgen och åka och fiska, och det blir fint väder då alltså. På tisdag är det ju ultraljud och sen på kvällen ska vi på middag med Charlies föräldrar. Men det är ju typ det. Och sen ang magbilder, så kommer det upp senare under dagen.

RSS 2.0