Imorgon åker vi

Och det ska bli riktigt roligt! Däremot så börjar jag bli ganska stressad, jag måste packa klart och städa klart. Men det mesta är ju fixat iallafall så det blir en lugn kväll, Charlie pratade om att köpa hem lite vin osv. Så får vi väl se om man kan sova inatt också.

Today I don´t feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Godmorgon! Idag är jag trött som satan och har ingen lust med något alls, men Charlies syster fyller år så vi ska åka dit en stund ikväll. Igår var en bra dag iallafall, jag tvättade och packade inför resan. Sen kom Charlie hem och så drack vi vin och tittade på Simon och Tomas. Sen har jag faktiskt inte gjort så himla mycket annat. Sen så börjar jag bli himla nervös inför fredag, för jag hinner ju faktiskt inte gå ner i vikt innan vi åker, och jag vill ju inte riktigt se ut som en jävla tjockis heller. Fast det kanske man skulle tänkt på tidigare? Nu tänker jag iallafall städa upp lite här och sen blir det lunch, bloodpudding och bacon. As nice! :)

I can´t belive it

Ja, jag har fan ingen lust att skriva här heeeeela tiden. Hursom har jag inte gjort något speciellt iallafall. Jag och Charlie skulle åka kryssning på tisdag men det blev inte av, så nu ska vi åka till Ungern på fredag istället. Inte imorgon då utan nästa fredag. Så att nu väntar jag helt enkelt på det. Och fett jävla nojjig är jag, över packningen av alla saker. Men det är ju så att jag brukar drömma mardrömmar om att jag ska åka någonstans men jag hinner aldrig packa klart, så det är fullt befogat. Men det blir säkert trevligt, vi ska bo hemma hos min kusin och hon hämtar oss på flygplatsen och så. Sen är det ju himla trevligt att Charlie får träffa släkten med. Nu måste jag iallafall slänga mig i duschen, jag har nämligen tränat och min gubbe kommer ju hem snart.
Min skrot <3 ;

Det gick inte så bra

Med dieten. Jag har varit så jävla hungrig hela dagen så nu skiter jag i den. Eller ja, jag får helt enkelt gå ner i vikt på något annat sätt. Men jag gjorde om designen på bloggen iallafall, så nu ser den inte så himla vårig ut. Sen har jag varit på flygis och typ inget mer. Men nu är karln min hemma iallafall, så vi ska äta middag strax och sen lite senare ikväll ska vi gå hem till hans faster Monica. Blir säkert trevligt det med.

En tjockis

Det är vad jag har blivit. Jag ställde mig på vågen igår för första gången på länge och det visade sig att jag har gått upp hela 10 kilo sen jag träffade Charlie. Det är alltså inte så konstigt att jag inte kommer i mina gamla brallor längre. Hur som helst så började jag med en sån där pulver diet idag, och jag är redan trött på den. Surt som fan men jag får ju skylla mig själv lite i det här fallet. För i övrigt gjorde jag ingenting alls igår, jag spelade massa sims bara. Charlie jobbade ganska sent igår så jag fick roa mig själv. Idag är det iallafall städning som gäller, och så ska jag försöka ta mig ner på stan och byta bank. Annars så händer det inte mycket alls faktiskt.

Måndag

Godmorgon! Jag glömde ju blogga igen efter onsdag, men så himla viktigt tycker jag faktiskt inte att det är. Vi hade iallafall trevligt i onsdags, och jag var as bakis i torsdags. I fredags var jag hemma med Sebbe och gjorde typ ingenting. Sen i helgen så har jag absolut ingen aning om vad jag har gjort. Men jag och Charlie har iallafall lämnat in ansökan för lägenheterna i färsna, så nu är det bara att hoppas på att vi får en! :) För i övrigt så har jag tvättstugan nu så jag måste springa..

RSS 2.0